Büyük konuşmak nedir başınıza geldi mi?

Bundan beş sene önce asla yaşamam dediğim şehirde yaşıyorum bu sene. En büyüğü evlenince asla çocuk yapmayacağım dedim 2 yaşında şuan. Asla yapamam dediğim işi de yapıyorum. Hayatımı asla dediğim şeyler üstüne kurmuşum

Kendim kadar ilahi adalet hızlı tecelli ettiği bi insan daha tanımıyorum şu hayatta
Evrenle daimi bir iletişim halindeyiz gibi
Ben “asla” diyorum , o “asla, asla deme” diyor
Ben büyük konuşuyorum, bikaç güne kalmaz tükürdüğümü yalatıyor falan
Şaka bi yana gerçekten bugüne kadar neyi kınadıysam başıma geldi , neye asla yapmam dediysem yaptım ve böyle böyle ağzımdan çıkan her kelimeyi ölçüp tartmayı öğrendim sanırsam

Asla şu Memleketli biriyle çıkmam dedim, o memleketli biriyle çıktım, asla şu yaşta biriyle olmam dedim, oldum. Asla ben kendime karıştırmam, sevgilim bana karışamaz dedim, karıştı, müsaade ettim. Asla aldatılırsam affetmem dedim, affettim. Asla yapmam dediğim herşeyi yaptım. Ve asla isyan etmedim, Allahım herşeye rağmen şükür..

Ne büyük laf ettiysem itinayla detayı detayına yaşadım yasiyorum

Hiç öyle büyük konuşmuşluğum yoktur

Bir sürü şey var, hangi birini sayayım, hayatıma etki eden büyük olumsuzluklar yok bunların arasında neyse ki.

Asla dediğim şeyleri teker teker yaşadım
Onun için hayatımdan asla kelimesini çıkardım, tek avantajı bu yaşadığım şeyler beni daha olgun bir insan yaptı. Olaylara daha çok soğukkanlı yaklaşabiliyorum.
Şu an yaşadığım hayatımdan çok memnunum, sanırım geçmişte yaşadığım sıkıntıları yükleyebildiğim için evren beni bir nevi ödüllendiriyor.

Uzun zamandır asla demiyorum o yüzden aklıma gelmiyor ama mutlaka gecmiste oldu ki demiyorum eşim hep benim karım öyle olmaz öyle yapamaz demiş demiş ben hepsini yapıyomuşum bişey diyemiyormuş

Ders almanıza sebep olan olaylar neydi acaba? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…