- 17 Mayıs 2010
- 1.660
- 1.055
- 698
- 33
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
-
Ay ne güzel size virüs falan gelmezAsla araba kullanmam derdim. Şuan ehliyet için yazılı sınava calisiyorum.
Asla hemen evlenmem ne gerek var derdim. Okul biter bitmez evlendim
Asla çocuk istemiyorum hiç çocuk sevmem derdim. Evlendikten 1 yil sonra hamile kaldim.
Asla ist dışında bir yerde yaşayamam nasıl yaşanıyor derdim. Şuan da küçük bir sahile yakin köyde yaşıyorum. Sadece esim ve ben varız baska Allahin kulu yok.
Daha sayayım mi?
Benimde geldi eşimin kız kardeşleri konusunda düzeliyor mu peki?Benım geldı.
Sonra tövbe ettim
Sizinkilerden alttan olması nasıl yaniAsla dengim olmayan kültürsüz cok kardesli aileyle bag kurmam dedim ve esimin anne babasi bizimkilerden cok altta idi. Anlaşamazlardı anne babam üni mezunu esimin ailesi hic okula gitmemis. 8 kardesler ve evlendim yüzden bir daha asla asla demiyorum
Iki aile tamamen uyumsuzdu. Cahil insanlardi hala oleler ama esimi sevdim bisi diyemediler. Gorus olarak uyumsuzdular.Sizinkilerden alttan olması nasıl yani
Kültür farkları yaşam tarzı farklılıkları diyebiliriz cahil dedinya hani nebileyim Herkes nefsimizden üstündür tabi herkes herkesle aynı olmuyorIki aile tamamen uyumsuzdu. Cahil insanlardi hala oleler ama esimi sevdim bisi diyemediler. Gorus olarak uyumsuzdular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?