Büyük konuşmak nedir başınıza geldi mi?

ay bizimde bir teyzemiz var , annesi hep mahallede bir ev varmış , fareli rutubetli vs . Bu evde kim yaşar ki hayvan bağlasan durmaz diyormuş.Kendi kızı evlenince o evde yaşamaya başlamış , aklıma hep bu gelir :)

Asla bir daha evlenmem dedim hemen çocuk yapmam dedim herşey geliyor..ama çok şükür gelmiş

Sevdigim adamdan tokat yersem asla bidaha barismam ayrilirim yuzune bakmam demistim bundann teee 8 sene once.
2 gun sonra bir tokat yemiştim aman allahim hala kulagim çınlar neyse gerisini anlatmayayim
Velhasil buyuk konuşmak hic iyi birsey degil arkadaşlar.

Asla ataerkil zihniyette büyümüş bir erkekle evlenmem dedim: Eşim Güneydoğu'da bir aşiret reisinin oğlu

"Düğün neymiş? Kokteyl ve nikah ardından gençlerle eğlence olacak" dedim. Düğünümde ölümüne halay çektiler. Salondaki masaları halaya yer açmak için boşaltmak nedir?

Şimdi diyorum ki "Ay ben aslaaâaa milyarder olmam!" "Aslaaaa maaile sağlıklı bir 60 yıl geçiremeyız! Asla bak asla!"

Asla X şehirli biriyle evlenmem onlardan nefret ediyorum dedim ve evlendim bir guzel içlerine girdim
Daha çok var asla yapmam diyip başıma gelen . Demeseydim keşke nerden çıktı bu aslalar

Asla gitmem dedigim liseye gittim. Asla okumam dediğim üniversitede asla yazmam dedigim bolumu yazip kazandim, gerci bitirmedim onu ama olsun.
Ve asla tahammül edemem değil evlenmek arkadas cevremde bile bulunamaz dediğim bi tiple evliyim

Hayatta polisle evlenmem dedim. Ilk goruste asik olup sevgili olmayi ben teklif ettim.
Asla evliligin ilk iki yili cocuk yapmam dedim. 9. Ayda bile isteye hamile kaldim.
Asla cocugumu kucaga alistirmam dedim. Kucak asigi cocugum oldu.
Cocugumu besikten baska yerde yatirmam hele yatagimizda asla dedim. Aylardir koyun koyuna yatiyoruz.
.
.
.
O kadar cok ki yazarken yoruluyorum bu kadari kafi

Taaaa yaaa ben geldim

Birini seviyordum asla o olmazsa başkası da olmaz dedim, oldu ama b.k gibi oldu zor kurtuldum

Kız kardeşim göbek piercingi yaptırdı 'ıyyy bu ne ben yaptırmam" gitti tragus yaptırdı "öğğhh iğrenç" dedim, ikisini de yaptırdım üstelik o göbektekini çıkarttı bense hala kullanıyorum çokta seviyorum

"Alkol, sigara içmem Yeşilaycıyım" derdim yeşili gitti siyahi kaldı

"Dövme yaptırmam dedim" yaptırdım.

"Birini çok sevsem de beni üzdüyse geri dönmem acı çekerim daha iyi" dedim "acı çekmek istemiyorum artık geri dön" diye yalvardım, aylarca uğraştım.

"Mesleğime aşığım başka bir sektörde yapamam" dedim bambaşka alakasız bir sektörde işe başladım "bunu sevdim bu işi olsun" diye dua edip dua istiyorum (sizlerde edin lütfen)

"Ailemden o kişiyle aram bozulmaz" dedim şuan aynı evde aramız çok bozuk mahkeme sürecine kadar gittik.

"Bir daha asla sevemem" dedim ölmedim ama yıkıldım bir miktar. Ne vardı da sevdim bilemedim.

2 mesleğim var üstteki haricinde diğeri için "bu mesleği çok seviyorum evlensem çok iyi gelirim olsa da bırakmam dedim "param olsun bu işten çıkarım" derken buluyorum kendimi son zamanlarda

Bir oyun için "o ne ya manyaklık kim olursa olsun oynamam bağımlısı olmam" dedim. Biri vardı o istedi diye üyelik açıp sabahlara kadar oynadık 2saatlik uykuyla ise gittim. Herşeye değer dedim değmedi

Küçükken sürekli "hayatta hiç birşey istediğim gibi olmaz" dedim yine herşeyiyle tam değil ama geçmişe göre bunca zorluğa rağmen büyüyüp psikolojimi iyi toplamışım diyorum.

Bir hastalığım var "Artık o doktora gitmicem" dedim 5 yıldır doktorum aynı kişi başka doktorda istemem

Sıralasam roman olur her biri

Doğuda bir ilde üç yıl kadar yaşadık. Orda üniversite okurken oranın yerlisi olan ve arkadaş olarak takıldığım birisi benden hoşlandığını söyledi. Ben de kendisine ayyyynen şunu dedim: “ ben burda geçiciyim. Seneye gidiyorum. Bir daha da gelmem. Memleketler çok uzak. Geçici bir şey istiyorsan ben yokum sevmem öyle şeyleri. Ama ciddi düşünüyorsan yine yokum çünkü çok uzağız. Ne ben gelirim senin için ne de sen gelirsin. Uzaktan olmaz” dedim. Kırıcı olmak istemedim ama sanırım gönlünü kırdım. Çünkü o ilin hemen komşusu ilden birisiyle facebookta tanıştım. Altı ay sadece netten sohbet ettik. Sonra ben geliyorum dedim ve gittim (üni okuduğum ilde arkadaşımın düğünü vardı aileme onu bahane ettim) yani sana gelmem dedim ya çocuğa. Tükürdüğümü yaladım ilk ben gittim. Aşık oldum. Senelerce uzaktan ilişkimiz sürdü. Defalarca gittim sevgilimin yanına. Uçak pahalıydı ilk otobüse binip 14 saat gidip sabah arardım hadi gel kahvaltı yapalım diye. Yani şimdi diyorum zaten nasipmiş ne diye yordum kendimi o kadar. Evlendim. Ve çok sonra öğrendim ki eşimin asıl kütüğü, reddettiğim çocuğun memleket bu da bana kapak oldu.

Ekleme: üniversite okurken bana “ordan birini bulursun gelmezsin” diyen teyzelere yok artık bakışı atardım. Çok uzak nasıl gidip gelinir derdim

Asla hayır dediğimiz konuların başına gelmesi olabilir mi? İnsanlarla sevgiliniz eşiniz vs ile ilgili başına gelen varsa anlatırsanız sevinirim.
asla kadınlar kulübüne üye olup yorum yapmam derdim mesela... :)

asla yapmam dediğim ne varsa neredeyse hepsini yaptım bu dünyada. ama başkasında görüpte; inşallah bende böyle olmam dediğim şeylerin bir çoğundan kurtulduğumu söyleyebilirim.

Deprem muhabbeti yüzünden asla İstanbul'da yaşamam diyordum. Sonuç; eşimin işi sebebiyle İstanbul'da yaşıyoruz. Büyük konuştum da başıma geldi diye düşünmüyorum ama bu da bir çeşit batıl inanç çünkü, mantıklı dayanağı yok. Tercihlerimizi yaşıyoruz aslında, istesek zorlar gelmezdik bu şehre, daha kötü şartlarda başka yerde de yaşayabilirdik. Seçenekleri değerlendirince, bazı şeylerin önceliği değişti, geldik.

Hayatını resmen ‘asla yapmam’ dediklerine karşı kurmuş gibisin

Ben o tip çocukla asla evlenmem dediğim adamla 11 yıldır beraberiz evlendik filan bi de üstüne

Bir de bir kere bir kıza içten içe demiştim ki ben fakülteyi uzatsam deli gibi ezberler hocalarla konuşur geçerdim asla onun gibi yapmazdım dediğim ders yüzünden 4. Senedir hocaların peşinden koşturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…