- 14 Ekim 2015
- 3.853
- 14.696
- 208
- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
senden daha alçaklarda olan var mesela ben 150 cm sesleniyorum belki seni duyar ciddiye almaz beni duyamaz bile bu boy bi pigmelerde bi de ben de var174 sünde yıldız mı topluyorsun.
bak önyargı ne yaptı sana.
şimdi ben 162 yım yorumumu cıddıye alır mısın bılmıyorum.çok aşalardan yazıyuorum
Allah Allaaaaah, çok garip. Nasıl olur böyle bir şey, oysaki siz 1.74 boyunda bir kızsınız??bir erkek böyle istekli bir kızı reddetmesi bana garip geliyor ...
o zaman kendınden uzun kızları sevıyor.Hayır kendisi söyledi asla kısa kızlardan hoşlanmıyorum uzun kız seviyorum diye söyledi ..
Burçlara ben de aşırı derecede ilgiliyim ...Peki bu terazi erkeğinin hissetmediği gibi konuşma davranma huyu var mı... çünkü o gece gerçekten çok iyiydik.. bana sürekli iltifatlar etti.. kadın gibi kadınsın.. tam sevdiğim tarz kadınsın... saçların, burnun vs vs o kadar güzel ki.. bunları söylemekten çekinmedi... sonra o en özel anımızda saatlerce öperek okşayarak oldu.. aşk sözcükleri içerisinde... ve sonrasında bana uzun zamandır böyle hissetmemiştim resmen duygusal bir doyum yaşadım dedi..sabaha kadar koyun koyuna sımsıkı uyuduk.. Sabah işe giderken yatağa gelip dudağıma bir Öpücük kondurup çıktı .,, bunlar yalan mıydı.. Gözlerde yalan söyler miymiş söylüyormuş demek ki..Hic arayip sormamasi, ilgilenmemesi de bu kisve altina gizlenmemeli tabii.. Valla aşık adam, dusunceli ve kibar adam her türlü ilgi gösteriyor zaten, burçlarla ilgili biri oldugum hâlde burcu filan yok bunun diyorum..
2 terazi erkegi tanıdım, boyle yazmam etmem baglanmam modunda, kendimi çekince ilgi ve arama sormalarindan yaka silker duruma gelmiştim.. Lâf yani o..
Ben de teraziyim bu arada
Keşke bu kadar özelinizin içinde olmasaydıkBurçlara ben de aşırı derecede ilgiliyim ...Peki bu terazi erkeğinin hissetmediği gibi konuşma davranma huyu var mı... çünkü o gece gerçekten çok iyiydik.. bana sürekli iltifatlar etti.. kadın gibi kadınsın.. tam sevdiğim tarz kadınsın... saçların, burnun vs vs o kadar güzel ki.. bunları söylemekten çekinmedi... sonra o en özel anımızda saatlerce öperek okşayarak oldu.. aşk sözcükleri içerisinde... ve sonrasında bana uzun zamandır böyle hissetmemiştim resmen duygusal bir doyum yaşadım dedi..sabaha kadar koyun koyuna sımsıkı uyuduk.. Sabah işe giderken yatağa gelip dudağıma bir Öpücük kondurup çıktı .,, bunlar yalan mıydı.. Gözlerde yalan söyler miymiş söylüyormuş demek ki..
hıssettıklerı soyledıklerı dogrudur olabılırBurçlara ben de aşırı derecede ilgiliyim ...Peki bu terazi erkeğinin hissetmediği gibi konuşma davranma huyu var mı... çünkü o gece gerçekten çok iyiydik.. bana sürekli iltifatlar etti.. kadın gibi kadınsın.. tam sevdiğim tarz kadınsın... saçların, burnun vs vs o kadar güzel ki.. bunları söylemekten çekinmedi... sonra o en özel anımızda saatlerce öperek okşayarak oldu.. aşk sözcükleri içerisinde... ve sonrasında bana uzun zamandır böyle hissetmemiştim resmen duygusal bir doyum yaşadım dedi..sabaha kadar koyun koyuna sımsıkı uyuduk.. Sabah işe giderken yatağa gelip dudağıma bir Öpücük kondurup çıktı .,, bunlar yalan mıydı.. Gözlerde yalan söyler miymiş söylüyormuş demek ki..
Yalan degildir.. Terazi erkegi romantikligi ile bilinir, hatta asik olursa ideal eştir bile derler.. Flörtözdür, sempatiktir, genelde yakisiklidir.. Davranislari sahte degildir ama en büyük sıkıntı maymun iştahlı ve degisken olmasindadir.. Orda o anlari dibine kadar tutkuyla, romantizmle yaşar ama ertesi gun hâlâ kararsizlari oynayabilir.. Flört etseler de zor asik olan adamlardir..Burçlara ben de aşırı derecede ilgiliyim ...Peki bu terazi erkeğinin hissetmediği gibi konuşma davranma huyu var mı... çünkü o gece gerçekten çok iyiydik.. bana sürekli iltifatlar etti.. kadın gibi kadınsın.. tam sevdiğim tarz kadınsın... saçların, burnun vs vs o kadar güzel ki.. bunları söylemekten çekinmedi... sonra o en özel anımızda saatlerce öperek okşayarak oldu.. aşk sözcükleri içerisinde... ve sonrasında bana uzun zamandır böyle hissetmemiştim resmen duygusal bir doyum yaşadım dedi..sabaha kadar koyun koyuna sımsıkı uyuduk.. Sabah işe giderken yatağa gelip dudağıma bir Öpücük kondurup çıktı .,, bunlar yalan mıydı.. Gözlerde yalan söyler miymiş söylüyormuş demek ki..
Tanışır tanışmaz yaşamışsınız, ne düşündüğünü sanıyorsunuzHayatım tekrar yazmayı düşünmüyorum zaten... yani ben romantik bir ilişki yaşayabileceğim birini arıyorum... fuckbuddy aramıyorum..!! öyle canı çektikçe ararsa öyle bir şeyi de zaten asla kabul etmem ..!!
Pardon bir parça detay vermiş olabilirim Ama hani kendi kendime gelin güvey olmadım yani bunu anlatmak için detay verdim ... Ki ben de erkek milletine kolay kolay kanan bir kız değilim yani ben bile samimiyetine inandım ...Keşke bu kadar özelinizin içinde olmasaydık
Flört aşamasında sevişirken daha hakaret edip kötüsün diyene rastlamadım, hepsi için en harikasısındırBurçlara ben de aşırı derecede ilgiliyim ...Peki bu terazi erkeğinin hissetmediği gibi konuşma davranma huyu var mı... çünkü o gece gerçekten çok iyiydik.. bana sürekli iltifatlar etti.. kadın gibi kadınsın.. tam sevdiğim tarz kadınsın... saçların, burnun vs vs o kadar güzel ki.. bunları söylemekten çekinmedi... sonra o en özel anımızda saatlerce öperek okşayarak oldu.. aşk sözcükleri içerisinde... ve sonrasında bana uzun zamandır böyle hissetmemiştim resmen duygusal bir doyum yaşadım dedi..sabaha kadar koyun koyuna sımsıkı uyuduk.. Sabah işe giderken yatağa gelip dudağıma bir Öpücük kondurup çıktı .,, bunlar yalan mıydı.. Gözlerde yalan söyler miymiş söylüyormuş demek ki..
ya ne desem bılemıyorum şimdi.herkes yılıdız toplayacak değil ki.bizlerde işte surunup gıdıyoruz bı yetmişliklşer kadar olamasakta.senden daha alçaklarda olan var mesela ben 150 cm sesleniyorum belki seni duyar ciddiye almaz beni duyamaz bile bu boy bi pigmelerde bi de ben de var
Evet o gece tamamen samimiydi sanki ...yani samimiyetini %100 inandım o an.. Ama sonraki günler hayal kırıklığıYalan degildir.. Terazi erkegi romantikligi ile bilinir, hatta asik olursa ideal eştir bile derler.. Flörtözdür, sempatiktir, genelde yakisiklidir.. Davranislari sahte degildir ama en büyük sıkıntı maymun iştahlı ve degisken olmasindadir.. Orda o anlari dibine kadar tutkuyla, romantizmle yaşar ama ertesi gun hâlâ kararsizlari oynayabilir.. Flört etseler de zor asik olan adamlardir..
(Burclarin etkisi kisilere gore elbette degisir; ben genel konuşuyorum)
Kanmak nedir ?Pardon bir parça detay vermiş olabilirim Ama hani kendi kendime gelin güvey olmadım yani bunu anlatmak için detay verdim ... Ki ben de erkek milletine kolay kolay kanan bir kız değilim yani ben bile samimiyetine inandım ...
bence o çocuk kaşarlanmış.bu kadar ınandığına ve anlayamadığına gore.Burçlara ben de aşırı derecede ilgiliyim ...Peki bu terazi erkeğinin hissetmediği gibi konuşma davranma huyu var mı... çünkü o gece gerçekten çok iyiydik.. bana sürekli iltifatlar etti.. kadın gibi kadınsın.. tam sevdiğim tarz kadınsın... saçların, burnun vs vs o kadar güzel ki.. bunları söylemekten çekinmedi... sonra o en özel anımızda saatlerce öperek okşayarak oldu.. aşk sözcükleri içerisinde... ve sonrasında bana uzun zamandır böyle hissetmemiştim resmen duygusal bir doyum yaşadım dedi..sabaha kadar koyun koyuna sımsıkı uyuduk.. Sabah işe giderken yatağa gelip dudağıma bir Öpücük kondurup çıktı .,, bunlar yalan mıydı.. Gözlerde yalan söyler miymiş söylüyormuş demek ki..
Ay oyle değil ya çok yataktan salona gondermisimdirFlört aşamasında sevişirken daha hakaret edip kötüsün diyene rastlamadım, hepsi için en harikasısındır
Yargılamak icin degil, meraktan soruyorum.. Aranızdaki şeyin bi adı yokken, adam duygularini acmamis adimlar atmamis, sevgili sifatina taşımamışken beraber olmak garip degil mi? Anladigim kadariyla buna onem de veren birisin hani..Evet o gece tamamen samimiydi sanki ...yani samimiyetini %100 inandım o an.. Ama sonraki günler hayal kırıklığı☹
Ahahahahahah kadınlarla erkeklerin mekanizması aynı değil ya , erkek yollamaz en en kötü odaya geçip geleceğim diyip orda “uyuyakalır” yersenAy oyle değil ya çok yataktan salona gondermisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?