Büyük Konuşmak

Of ne büyük konuşması, büyük falan konuşmuyorsun abartmışlar, sadece durumlara alternatif çözümler üretmişsin, büyük konuşmak ben asla yapmam, ben asla böyle olmam demektir, senin dediklerin bunun içine girmiyor, rahat ol

Büyük konuşmak genellikle yaşamadığı, içinde bulunmadığı bir durum hakkında kesin yargıda bulunmak ya da birini yaptığı bir şey yüzünden yargılayıp kınamak şeklinde oluyor. Sizn söyledikleriniz pek öyle gelmedi bana.
Benim başıma kınadıklarım hep gelir, o yüzden söylememeye çalışıyorum.

Aynen katiliyorum, toplumun buyuk bolumu ateistleri, escinselleri, hayat kadinlarini vs kiniyor. Ben de hep kimseye yardim etmeyen zenginleri kiniyorum ama bir türlü zengin olamadim

Aynen katiliyorum, toplumun buyuk bolumu ateistleri, escinselleri, hayat kadinlarini vs kiniyor. Ben de hep kimseye yardim etmeyen zenginleri kiniyorum ama bir türlü zengin olamadim
Güzel bir bakış açısı sevdim bunu. Ben de az kınayayım bari zenginleri belli mi olur döner bulur belki beni

Habire aynı şeyleri duyunca aklım karıştı benim de. Rahatladım sayenizde valla sağ olun

Kız bu kınama işine inanmadığım için hiç aklıma gelmedi zengınler,ama herkese yukarıdakı cevabı verıyom,acıklayın dıyorum,zınk kalıyorlar

Çünkü insanlar kendi hatalarını duyup,kabullenmek ve düzeltmekle uğraşmak yerine karşındakine sorumluluğu atmayı daha kolay görüyor..Bu sitede de moda değil mi zaten? Eleştirince konu sahibi başlar,kınamayın yaşamayınca bilemezsiniz..insanlar hep pohpohlanmak istiyor.Eleştiri kaldıramıyorlar..Bu sebeple de kendilerini düzeltemeyip,aynı kısır döngüde yaşayıp , kendilerini "kader kurbanı" ilan ediyorlar.

Anlatiklariniz büyük konusmak degilki. Ama su bir gercek ki "Asla, asla" demeyeceksin gercekten. Ben dedim basima geldi :)

bunun bir siniri olmamakla beraber, ozellikle cocugu olanlarin bir baskasini kinamamasi gerektigine inanilir. kinadigin basina gelmeden can vermeyeceksin emrine inancla.

kücük kelimelerle büyük konuşmak
konusmak sayılmıyor...

Güzel bir bakış açısı sevdim bunu. Ben de az kınayayım bari zenginleri belli mi olur döner bulur belki beni

Kız bu kınama işine inanmadığım için hiç aklıma gelmedi zengınler,ama herkese yukarıdakı cevabı verıyom,acıklayın dıyorum,zınk kalıyorlar

Yiyip yiyip kilo almayanlari, cok parasi olup harcamayi bilmeyenleri, mukemmel bir ise sahip olup surekli yakinanlari, cok saglikli oldugu halde kiymetini bilmeyenleri siddetle kiniyorum ama hicbiri basima gelmiyor. Buyuk de konusuyorum halbuki, mesela bir gun cok param olursa asla cimrilik yapmayacagim, guzel bir isim olursa asla yakinmayacagim, ay yiyorum yiyorum kilo alamiyorum diye asla aglamayacagim diyorum ama hicbiri basima gelmiyor biraz daha kinayalim hep birlikte, belki evrene mesaj yollariz doner bizi bulur

büyük konuşmayı bilmiyorum da kınama aman sakın dinimizdede yasaktır .....

Itiraf etmeliyimki ben büyük konusmus olanlardanim.
Mesela evlenmeden önce bosanmak icin 5 gerekcem vardi, söyleki, bir erkegin ickisi kumari yoksa, siddete egilimi yahut saygisizliklari yoksa, evini gecindiriyorsa, madde bagimliligi gibi halleri yoksa, bosanilmaz diyordum efendim.

Oysa bal gibi de bosaniliyormus. Bu saydiklarimin hic birisi eski esimde yoktu, ama bir duygusal bagimiz, bir muhabbetimiz de yoktu. Put gibi bir adamdi, yada adam degil de madam miydi acaba bilemiyorum, kanka gibi, kardes kardes yasadik bir müddet bu evlilik denen müessesede.
Bisey anlamadim pek

Nefret ediyorum bu büyük konuşma lafından, kimseye de demem. Bence bu sözü söyleyenler o an lanetliyor uğursuzluk getiriyor başına gelsin diye, sinir oluyorum.

Seninki büyük konuşmak değil
kuzenin büyük konuşmanın ne olduğunu bilmiyor boşver.

Çocuklar konusunda büyük konuşma değilde kusur bulursan aynısı başına gelir derler. Benim geldi söyledi eltim in çocuğu suyu bile ağlayarak isterdi sinir olurdum. Oğlumda öyle oldu ama ben onlar gibi yapmadım. Ağladığın zaman ne söylediğini anlamıyorum bu yüzden yapamıyorum dedim ve oğlum bir kaç ayda bu davranışı tamamen bıraktı. Aslında o sevmediğiniz haller her çocuğun doğal süreci aile bunu engellemez ise bu huy devam edip gidiyor.

Bide bazı insanlar büyük konuşma nedir bilmiyor bence.
Bigün bir genç intihar etmiş sevdiği kız kendisinden ayrıldı diye. Üzüldüm ama sesli düşündüm. Anlayamıyorum sevgili için intihar edilirmi yazık günah canına dedim. KV hemen büyük konuşma dedi. Büyük konuşmuş olsam ben asla böyle birşey yapmam derim dedim. Kaldıki evet bana çok ilginç geliyor. İnsanlar çocuklarını anne baba kardeş eşini kaybediyor ama intihar etmiyor sevgili terk etti diye bir dolu intihar eden insan var. Değmez yazık etmiş canına diyorum.

Büyük konuşmak ben asla yapmam demektir. Önce bunu öğretin onlara. Çokta sen bekarsın bilmem ne derlerse. Sizin gibi evli sıkıcı larla ne işim var diyip çıkan. Hakkaten ne işin var allah aşkına evli çocuklu insanlarla senin. Not evli ve cocukluyum yapma bunu kendine. Bizim sıkıcı hayatımıza hapsetme kendini. :)))))

Ha evet "tövbe büyük sözüme" "büyük konuşmak gibi olmasın" dediysen özgürsün artık :))

Bir de bunun "dedikodu yapmak gibi olmasın" versiyonu var:)))))
Hahaha bugün bana kv den gözüktü ler zaten dün gece rüyamda gördüm dudağım da koca bir uçuğum var dedi kodu gibi olmasın. :)))

Bigün eltim ben kv mutfaktayiz kv biri hakkında ileri geri konuşuyor baya konuştu bizde ses seda yok ama kendi işimizi yapıyoruz mutfakta. En son dediki susun susun hepinizin coluğu çocuğu var başına gelir. Biz elti ile önce bir kala kaldık na böyle baktık birbirimize sonra bastık kahkahayı bu işler büyük meziyet istiyor ne varsa eskilerde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…