Eğer ki bir umut ışığı görseydim barismalarina dair asla görüşmezdim. Onunla ortak arkadaşlarımız var . Aylar öncesinden kaç duymuştum aralarının kötü olduğunu. Kaç defa boşanmak istediler ama aileler girdi araya çocuk var diye vazgectiler ama artık birbirlerine şiddet uygulamaya gelince ipler tamamiyle koptu. Hemen boşanamamasinin sebebi. Eşinin istekleri maddi olarak. Ve daha bir sürü sebep. Ben bundan eminim. Kendimi kötü hissediyorum tabiki ne olursa olsun evli sonuçta. Ama söz geçiremiyorum kendime tamamiyle ilişkimi kesemiyorum.

(
Çocuğu da var yani =))
Şu ana kadar yaşadığın dertler, yaşayacaklarının yüzde biri bile değil biliyor musun ?
Tut ki gerçekten boşanıyor, bu nasıl bir süreç , hiç çok yakınında yaşandı mı, neler oluyor biliyor musun ?
Çocuklu bir adamla yaşayabilecek misin ?
Önünü arkasını düşünmediğin, sadece anlık olarak iyi hissettiğin bir durumun içindesin, git gide o iyi anlar azalacak
Eşinin maddi isteklerini asla karşılayamayacak, karşılasa tığ teber kalıp sana bir hayat veremeyecek
Böyle yüzlerce şey sayabilirim sana, bunları yaşamaya hazır mısın ? Üstelik bunları boşanacağını varsayarak yazdım, yarın öbür gün o aile büyükleri ikisini de yakasından silkeleyip napıyorsunuz evladınız var dediğinde tıpış tıpış evlerine gidip tekrar deneyecekler. Sevgi, aşk, anlaşmak, ilgi ya da adı her ne ise, bunları yaşamaya değer mi, şarkılarda oluyor o bir günlük mutluluğa bir ömür vermeler falan. Gözünü aç, aklını kullan, bu adam sana gelse bile sonu yok ki gelmeyeceği aşikar, toparlan ve yoluna dön, dertsiz başına dert açma, bak sana sadece senin tarafında olabilecekleri yazdım, bunun bir de diğer kadın tarafı var, aileler tarafı var var da var yani, boşa kürek çekme