Büyük konuştum.

Zenginlerden nefret ediyorum hep haklarında büyük konuşuyorum.ve yıllardır bu böyle.ne zaman zengin olurum? Kaç yıl daha büyük konuşmam lazım?
Süper yorumunuza bayildim inşallah çok yakında zengin ama merhameti de bol insanlardan olursun canım amin

5 yıllık ilişkiden sonra nisanlandim. Evlilik tarihi herşey belliydi. 18 nisan evlenecektik. Haftaiçi düğün salonu gidip tutacaktık. Ama aniden terketti beni. Başkasına aşık olmuş yeni boşanmış birine. Ayrıldı benden ve 5 ay içerisinde onunla evlendi. 1 yıl deli divane dolaştım. Görüştüğüm kişiler oldu ama yok hep bir o öyle yapardı. O olsaydı bu şekilde davranirdi dedim. Hep bitirdim yapamadım. Tam umudumu kestim derken. Uniden hocamla karşılaştık konuşmaya başladık. Oda mutsuz giden bir evliliği vardı boşanma asamasindaydi, şimdi evleri ayırdılar resmi olarak boşanmayı bekliyor. Çünkü daha onceden konuştuğumuzda da mutsuz olduğunu söylemişti face de konuştuğumuzda ama sonra bir daha görüşmedik. Karşılaşınca busefer daha fazla konuşmaya hatta görüşmeye başladık. Şimdi farklı duygular hissetmeye başladık birbirimize ama o suan hala evli göründüğü için İncitmek istemiyor beni ve bana biraz zaman ver kendimi toparlayayim sadece bu zaman zarfında sadece yanimda ol dedi. Aramiyor sormuyor hiç sadece gorusecegimiz zaman haberlesiyoruz. Bu durum biraz beni üzüyor neden aramiyorsun dediğimde beni anlamanı beklerdim dedi. Ama yine de senin istediğini yapmaya çalışacağım dedi.
Icim rahat değil. Bitirmiş olsada evli olmasi hala. Ama beni çok iyi anlıyor güzel vakit geciriyoruz yan yanayken. Şimdi bu durumda nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Karmakarışık bir durumdayım.
Sakin beni yanlış anlamayın. Geri dönme gibi bir durum söz konusu değil. Ya da araya girme bir durumu yok. Asla böyle bişey yapamam. Yuva yikanin yuvası olmaz. Korkarım. Günaha girmek istemem. Sadece tam kargaşa ortasında rastgelmek ikimizin de hayal kırıklığimizin olmasi birbirimize yakinlastirdi. Sizin hiç başınıza böyle bişey geldimi. Ne yapabilirim bu durumda hiç bilmiyorum. Cikmazdayim. Ama vazgeçmek de istemiyorum
Vazgeçicek bişey yok mola gibi düşün madem boşanıyomuş boşanınca arasın görüşürsünüz ?

Eğer ki bir umut ışığı görseydim barismalarina dair asla görüşmezdim. Onunla ortak arkadaşlarımız var . Aylar öncesinden kaç duymuştum aralarının kötü olduğunu. Kaç defa boşanmak istediler ama aileler girdi araya çocuk var diye vazgectiler ama artık birbirlerine şiddet uygulamaya gelince ipler tamamiyle koptu. Hemen boşanamamasinin sebebi. Eşinin istekleri maddi olarak. Ve daha bir sürü sebep. Ben bundan eminim. Kendimi kötü hissediyorum tabiki ne olursa olsun evli sonuçta. Ama söz geçiremiyorum kendime tamamiyle ilişkimi kesemiyorum. :((

Zaten boşanma aşaması diyip vicdaninizi rahatlatmaniz doğru değil herkesin tartışmalar yaşadığı huzurunun bozulduğu ve boşanmayı düşündüğü zamanlar olabilir tam o anda alternatif olarak adamın hayatına girip ayrılma dusuncesini pekistirmediginize emin olamazsınız. Sizi nisanlinizin ayıran kadından farkiniz yok
Yani eline sağlık arkadaşım doğru söz işine gelmez konu sahibi ama durum bundan ibaret.....

sakin birdaha gorusme, zaten o aramiyormus sen ariyormussun. belki kafasi karisik, belki bosanmiyacak, bekarmi kalmadi.

Eğer ki bir umut ışığı görseydim barismalarina dair asla görüşmezdim. Onunla ortak arkadaşlarımız var . Aylar öncesinden kaç duymuştum aralarının kötü olduğunu. Kaç defa boşanmak istediler ama aileler girdi araya çocuk var diye vazgectiler ama artık birbirlerine şiddet uygulamaya gelince ipler tamamiyle koptu. Hemen boşanamamasinin sebebi. Eşinin istekleri maddi olarak. Ve daha bir sürü sebep. Ben bundan eminim. Kendimi kötü hissediyorum tabiki ne olursa olsun evli sonuçta. Ama söz geçiremiyorum kendime tamamiyle ilişkimi kesemiyorum. :KK43:(

Çocuğu da var yani =))
Şu ana kadar yaşadığın dertler, yaşayacaklarının yüzde biri bile değil biliyor musun ?
Tut ki gerçekten boşanıyor, bu nasıl bir süreç , hiç çok yakınında yaşandı mı, neler oluyor biliyor musun ?
Çocuklu bir adamla yaşayabilecek misin ?
Önünü arkasını düşünmediğin, sadece anlık olarak iyi hissettiğin bir durumun içindesin, git gide o iyi anlar azalacak
Eşinin maddi isteklerini asla karşılayamayacak, karşılasa tığ teber kalıp sana bir hayat veremeyecek
Böyle yüzlerce şey sayabilirim sana, bunları yaşamaya hazır mısın ? Üstelik bunları boşanacağını varsayarak yazdım, yarın öbür gün o aile büyükleri ikisini de yakasından silkeleyip napıyorsunuz evladınız var dediğinde tıpış tıpış evlerine gidip tekrar deneyecekler. Sevgi, aşk, anlaşmak, ilgi ya da adı her ne ise, bunları yaşamaya değer mi, şarkılarda oluyor o bir günlük mutluluğa bir ömür vermeler falan. Gözünü aç, aklını kullan, bu adam sana gelse bile sonu yok ki gelmeyeceği aşikar, toparlan ve yoluna dön, dertsiz başına dert açma, bak sana sadece senin tarafında olabilecekleri yazdım, bunun bir de diğer kadın tarafı var, aileler tarafı var var da var yani, boşa kürek çekme

Eğer ki bir umut ışığı görseydim barismalarina dair asla görüşmezdim. Onunla ortak arkadaşlarımız var . Aylar öncesinden kaç duymuştum aralarının kötü olduğunu. Kaç defa boşanmak istediler ama aileler girdi araya çocuk var diye vazgectiler ama artık birbirlerine şiddet uygulamaya gelince ipler tamamiyle koptu. Hemen boşanamamasinin sebebi. Eşinin istekleri maddi olarak. Ve daha bir sürü sebep. Ben bundan eminim. Kendimi kötü hissediyorum tabiki ne olursa olsun evli sonuçta. Ama söz geçiremiyorum kendime tamamiyle ilişkimi kesemiyorum. :((

Aaahh yetti ama! adam da senin yoluna ölmüyor anlattıkların ortada. Kullanılır sümüklü mendil atılırsın.umut ışığı görseymiş ya pardon da sen kimsin ? Karısı değil mi maddi de ister manevi de ister sana noluyor?
Bir kadın bu kadar mı onur engelli olur? Şu ağızlara bak milletin özel hayatına çöreklen yok şiddet yok çocuk.kaç yaşındadır kimbilir adam da?
Konularını okudum her önüne gelene aşık oluyorsun. Biri öylesine baksa vay haline!
Senin erkek versiyonun daha üretilmedi biliyor musun? O kadar vahimdin yani. O adama acıdım ha nerden bulaştık demiyorsa gel.

Eğer ki bir umut ışığı görseydim barismalarina dair asla görüşmezdim. Onunla ortak arkadaşlarımız var . Aylar öncesinden kaç duymuştum aralarının kötü olduğunu. Kaç defa boşanmak istediler ama aileler girdi araya çocuk var diye vazgectiler ama artık birbirlerine şiddet uygulamaya gelince ipler tamamiyle koptu. Hemen boşanamamasinin sebebi. Eşinin istekleri maddi olarak. Ve daha bir sürü sebep. Ben bundan eminim. Kendimi kötü hissediyorum tabiki ne olursa olsun evli sonuçta. Ama söz geçiremiyorum kendime tamamiyle ilişkimi kesemiyorum. :KK43:(

Bundan emin olabilmeniz icin karisiyla da konusmaniz lazim, bir de onu dinleyin neler anlatacak. Ya evet biz anlasamiyoruz iyi ki sen varsin esimin hayatinda mi der yoksa sacinizi söyle bir eline mi dolar artik orasi yapi meselesi. Birbirlerine siddet uyguluyorlarmis kim kimi dövüyormüs merak ettim. Cocugu var tabi istiycek maddiyat. Ipler koptu bilmem ne kamera mi kurdunuz evlerine, siddet gören gidip niye darp raporu almiyor, bosanmayi kolaylastirmaz mi bu?

Ya ne rezil bir sey. Adam gelip gidip evdeki karisini takildigi kiza anlatiyor. Yok yatagi ayirdik, yok birbirimizi dövdük, yok para istiyor. Ama bir tek bosanma davasini actim demiyor diyemiyor. Maddiyat disinda diger sebepler dediniz de nedense ögrenemiyoruz diger nedenleri. Ya yine aileler girerse araya? Senet mi imzalayip verdi size? Ortak arkadaslariniz nasil oluyor, bu hoca efendiyle ayni yaslarda misiniz? Dikkat edin de bu ortak arkadaslar sizden de karsi tarafa bahsetmesin. Tazminat davasi aciverir kadin.

Evlilikleri cok kötü dayanilmaz olabilir, kimse kimseyi ömür boyu cekmek zorunda degil. Ister ayrilsin ister bosansinlar, size ne? Ögrenim caginda bir genc kizsiniz, birakin böyle sorunlu problemli kart adami da geleceginize yönelik hayaller kurun. Kariyer, aile gibi mesela.

adam seninle bi kere görüşmüş ve bir daha aramamış uzun zaman, belli ki sana karşı pekte öyle birşey hissetmemiş, gerek duymamış, kafam karışık ot b.k diye de sana maval okuyor, boşanan adamın kafası neye karışık olacak allasen o noktaya geldikten sonra. Boşuna uğraşma bu adamla, git kendine uygun seni ilk gördüğü anda sevecek, aşkı için peşinde koşacak, gerçekten değer verecek bir adam bul kendine.

Bir adam boşanmayı neden bekler? Bakınız bunlar hep yem.Bunlar hep çakallık çukallık.Ve hala bunlara inanan kadınlar var.Mahkeme açılmışmı? açılmamışsa neden? açılmışsa mahkeme kağıtlarını size gösterdimi? (ki bunları görmeye hakkınız var) ben size aslını söyliyim şimdi, o adamı karısı evden göndermiş.Adam karısıyla barışmayı bekliyor.Sizide sürekli aramamsı bundan.Zaten sizden gerçekten etkilenmiş olsaydı sesinizi duymak için sizimerak ettiği için sadece görüşüceğiniz zamanlar dışındada arardı.Hattta aramaması gerektiği zaman bile arardı.
Yuva yıkmak dağıtmak istemiyorum demişsiniz,zaten sanırım buna gücünüz yetmez çünkü adamın hayatında o kadar bile yer kaplamıyorsunuz. Muhtemlen onlar bir gün barışırsa engelleniceksiniz ve adam karısıyla hayatına devam edicek.Çünkü boşanmak içinbeklenilmez dava açılır ve boşanılır.Haa yinede ben ona inanıyorum derseniz, bundan sonra ne eski nişanlınıza kızın nede sizi karısı için bırakıp heryerden engelleyecek o adama.Çünkü haketmişsiniz.BENCE.

Belki bahsettiniz yada sormuşlardır ama göremedim ben ne tür bir ilişki bu açık açık soruyorum cinsellik var mı

hala evli olduğu için bu durumda rahatsızım diyorsunuz, ama adam size bana zaman ver diyip aramıyormuş siz de ona neden aramıyorsun diyorsunuz. biraz çelişkili geldi bana.
neden acele ediyorsunuz ki bu kadar?
bırakın adam boşansın o şekilde gelsin karşınıza siz de hem içiniz hem vicdanınız rahat bir şekilde ilişkinizi sürdürürsünüz.
şu an boşanma aşamasında tutun ki birisi sizin görüştüğünüzü ve ilişkinizi farketti, toplumda ne kadar hor görülür bu durum?
acele etmenin bir anlamı yok, adam doğru olanı yapıyor sizi pek aramamakla. bırakın boşanmak istiyorsa sizin etkiniz olmadan halletsin.

Ben size kızdım. Adam yem atmış. Sizde atlamışsınız. Belki toparlanmak için zaman vermişlerdi kendilerine. Biranda sahneye siz çıktınız? Toaprlanacakken yıkılmasına sebep oluyorsunuz? Dava açılmadığına göre hala 1 şans vermeyi düşünüyorlar/verdiler demek ki. Bırakın böyle adamları yaaa lütfen KK kadınları. Çetrefilli adamdan hayır gelmez. Neden dava açmadın desen emin ol senin aklına yatacak bir bahane sunacaktır. Onu bunu anlamam. Adam evli...:KK20:

Back
X