Stres bugünkü kilo verişimi sağlamış olabilir kadiscim..Bu super bir haber canim.tebrik ederim.ani kilo kaybi stresten de olur.eger dikkat edersen geri almazsin carsambaya kadar bugunku kilonu koruyabilirsin canim.tabi verirsen bu da ekstra bir durum
Sakın vazgeçme eminecim.. Bak ben süper bir deneyim yaşadım.. Dayandım, vazgeçmedim.. Kilolar sökülmeye başladı..canımmm ahh aynen ben de artılardan kurtulamıyorum bir türlü ama vazgeçmeyeceğim de..busabah 74.7 yi gördüm buna bile sevindim 72.9 dan 76ya kadar çıkmıştım bu hastalık doktor ilaç koşturmacası ile..Ama abur cuburu kestim son günlerde çok şükür..antibiyotik tedavim bitti :)
Ben de bekliyorumdum bu mesajı zaten..ayyy canım kurtulmuşsun artı kilolardan ozaman ben geçmiten alıntı yaparak yazmaya başladığımdan daha yeni gördüm bu mesajı..
Canim saglik sorunlarin bi bitsin sadece diyete odaklan sen beni sollarsin.benim metabolizma takildi 72 de epey.
İşte kadisim bir üst mesajında da dediğin gibi 72 lerde takılı kaldığın için sonra sökülme oluyor demek ki..Puskutcum sana olan mucize bana da oldu saskinim 700 grda benden gitmis bugunde isin enteresan yani gecen pazarda boyle birden gitmisti ama cumaya kadar dahada veremedim.yani ctesi benim kilo verme gunum mu acaba.sayet oyleyse deli gibi spor yapayim haftaya
Benim telden yazilar belli degil malesef yarin bil.de gorunce anlayacagim artik ne oldugunu eline saglik puskutcugum
Neyi tebrik ettin şekerim? Sonunculuğumu mu?Euet canim ekledigin linkte gordum saol canim tebrik ederim
E tabe insan ikinci olunca "wowwww" der..wowwww çok güzel olmuşşş
Hayırdır ne alaka artıyor?bu hafta sürünücem gibi çünkü kilom artıyorabartmadımdaa anlamadım neden öle oldu.
geçmiş olsun püsküütcüm ne ameliyatıydı ?
Euet canim ekledigin linkte gordum saol canim tebrik ederim
günaydın kızlar..
mesajlarınızı okudum ama beynim öyle dolu ki ne yazacağımı bilemedim.püskütüm tablo için eline sağlık canım..
dün tüm günüm berbat moral bozukluğu ile geçti.bugün tapuya gidiyorduk ama ne hikmetse dün ev sahibi döneklik yaptı.bir sürü bir şeyler geveledi..biz kredi çıktıktak sonra cayma olmasın diye karşılıklı senet vermiştik.eşim o senetle adamı tehdit etti.kredimiz hazır.imzalar atıldı.evde mutfak,cam düzenlemesi için ölçüler alındı.kaporalar verildi.bu ev için arabamızı düşük fiyata sattık..ya daha neler neler
dün tüm gün ağladım.şimdi adam vergiden kurtulmak için formül arıyor.eşim adamın yanında.çarşambaya tapumu vericeksin diye tehdit ediyor.eğer cayarsa dünyanın zararını ederiz.bankalarda ki kredi puanımız düşer.
çok kötüyüm,beynimi toparlayamıyorum.yarında tatiliz kızlar.kızımı gezdirip stres atmak istiyorum.allahtan hep hayırlısını diledim ama son günde yapılana ne denir siz söyleyin.dua edinde atlatalım şu kötü günleri lütfen..
Mevcancım haklısın üzülmekte.. Her ne kadar kadisin söylediklerine can-ı gönülden katılıyor olsam da biliyorum ki bu üzüntünü geçirmez..günaydın kızlar..
mesajlarınızı okudum ama beynim öyle dolu ki ne yazacağımı bilemedim.püskütüm tablo için eline sağlık canım..
dün tüm günüm berbat moral bozukluğu ile geçti.bugün tapuya gidiyorduk ama ne hikmetse dün ev sahibi döneklik yaptı.bir sürü bir şeyler geveledi..biz kredi çıktıktak sonra cayma olmasın diye karşılıklı senet vermiştik.eşim o senetle adamı tehdit etti.kredimiz hazır.imzalar atıldı.evde mutfak,cam düzenlemesi için ölçüler alındı.kaporalar verildi.bu ev için arabamızı düşük fiyata sattık..ya daha neler neler
dün tüm gün ağladım.şimdi adam vergiden kurtulmak için formül arıyor.eşim adamın yanında.çarşambaya tapumu vericeksin diye tehdit ediyor.eğer cayarsa dünyanın zararını ederiz.bankalarda ki kredi puanımız düşer.
çok kötüyüm,beynimi toparlayamıyorum.yarında tatiliz kızlar.kızımı gezdirip stres atmak istiyorum.allahtan hep hayırlısını diledim ama son günde yapılana ne denir siz söyleyin.dua edinde atlatalım şu kötü günleri lütfen..
ben ne yapayım nerelere gideyim ya göbegim midem fırladı yine(
k fleks diyetinemi grisem ne yapsam ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?