Ay söylemekten dilimde tüy bitti..Ay bu arada ben söylemeyi unuttum. Sabah sirkeli suyu denedim ben.
1 bardak suya 1 tatlı kaşığı sirke koydum ve.. :120: 2 yudumdan sonrasını olduğu gibi döktüm. :120::120: İşin ilginç kısmı içemicekmişim gibi gelmemişti. Sanırım reglim yaklaştığından kaldıramadım. :44:
Her neyse, bundan sonrasında karbonatlı suyu denicem bir de.O da olmazsa ben bu taraktan çekerim bezimi.
Onca şey yemene bence bu da başarıdır..O kaaa aşure ve doğum günü pastası sonrası (bu hafta eşimin doğum günüsü vardı) kilo sabit maalesef...Aralık 1 de 60 olma hayalime ulaşamadım, kısmetse ocak 1 e artık..
Neye üzüldüğünü anlamadım tubişim..Tebriklerrr:119:
Ama çok üzüldümmmm senle yarışacaktıkkk
İDDİA LİSTESİ
1 Aralık
Püsküüt 67 kiloya inecek.Hedefe 3o Kasımda Ulaşıldı. Güncel Kilo: 66.8
Akrep 60 kiloya inecek.
Aeben 62 kiloya inecek.
Neslihan 78 kiloya inecek.
Buffy26 60 kiloya inecek.
spirochet 84 kiloya inecek. (Güncel kilo: 87,5)
tubis87 71 kiloya inecek (Güncel Kilo: 74.0)Hedefe 23 Kasımda Ulaşıldı. Güncel Kilo: 70.9
ananee 70.5 kiloya inecek (guncel kilo: 73)
Ecz.imis 66 kiloya inecek (Güncel kilo: 68,7)
28 Aralık
tubis87 67 kiloya inecek (Güncel Kilo: 70.9)
pegasus07 58 kiloya inecek (Güncel Kilo:61.5)
1 Mart
Püsküüt 62,3 kiloya inecek. :18:
28 Aralıkta bende katılmak istediğimi söyledim ama alınmadım galiba
Hiç olur mu öyle şey?
Tatlım herkes kendi bilgisini güncelliyor..
Sen de son mesajı kullanarak kendi iddianı ekleyebilirsin..
oo pardon o zaman ben mevcut liste üzerinden alıntı yaptın sandım kusura bakma püsküütcüm bu arada bulut nasıl ??
Tam ayarladım girdim yine iş çıktı..
Hemen yazıyorum. Sadece 100 gr vererek 66.8 kiloya düştüm.
1 Aralık iddiama 200 gr da ekstradan vererek ulaştım. Cezadan yırttım.
Ay söylemekten dilimde tüy bitti..
Ölçü:
1 çay bardağı su
1 çay kaşığı elma sirkesi
Vazgeçmeden önce lütfen bi'de böyle dene eczacım..
....
Ay kizma kendine bu kadaar:) 28ine odaklan artik canim istersen olcaktir ben inaniyorum sanaİDDİA LİSTESİ
1 Aralık
Püsküüt 67 kiloya inecek.Hedefe 3o Kasımda Ulaşıldı. Güncel Kilo: 66.8
Akrep 60 kiloya inecek.
Aeben 62 kiloya inecek.
Neslihan 78 kiloya inecek.
Buffy26 60 kiloya inecek.
spirochet 84 kiloya inecek. (Güncel kilo: 87,5)
tubis87 71 kiloya inecek (Güncel Kilo: 74.0)Hedefe 23 Kasımda Ulaşıldı. Güncel Kilo: 70.9
ananee 70.5 kiloya inecek (guncel kilo: 73)Hedefe 22 kasimda ulasildi. Guncel kilo 69.3
Ecz.imis 66 kiloya inecek (Güncel kilo: 68,7)Hedefe ulaşılamadı.. Hatta üzerine kilo alındı. Güncel kilo 68,8 kg.
28 Aralık
tubis87 67 kiloya inecek (Güncel Kilo: 70.9)
pegasus07 58 kiloya inecek (Güncel Kilo:61.5)
ozgkrd 80 kiloya inecek (Güncel Kilo:86,5)
Ecz.imis 65,5 kiloya inecek (Güncel Kilo:68,8)
1 Mart
Püsküüt 62,3 kiloya inecek. :18:
Kizlar benim boyle garip huylarim var iste simdi aklima soru takildi yatagimdan kalktim soruyorum:) simdi bu diyetisyenler sebze yemegi diyince yagsiz tuzsuzmu oluyo patates baklagil veya et konuyomu yada ne biliyim yumurta salca pirinc falan ?
Ay kizma kendine bu kadaar:) 28ine odaklan artik canim istersen olcaktir ben inaniyorum sana
Bugün 'Ne uğraşıyorsun ki' dedim kendime. 'Senin kilon 69 işte, bunu böyle kabul et, daha fazla almamaya çalış, güzel güzel yaşa git. Ne zorlatıyorsun ki. Beceremiyorsun işte diyet yapmayı.'Sonra farkettim ki bir yandan bunları derken diğer yandan elimi uzatmışım 7 otlu çaya, sepete koyuyorum. Anladım ki henüz vazgeçmeye de hazır değilim.
28 Aralık hedefi 63 kg olmadı da 65,5 kg oldu. Olsun. Ben 65,5 kg olduğumda da gaayet mutlu bir insan olucam inş.(Gerçi 63 kg olaydı iyiydi ya neyse, takmamazlıktan geliyoruz şimdilik. )
Tebrikler ananeecim..Selam kizlar ben cok vakit bulamiyorum girmeye ama buraya idda listesinden alnimin akiyla ciktgmi gostermeye geldim:) sporuma tam gaz yuklendim artik iyi gidiyorum sukur:) umarim hepiniz iyisinizdir hepinize iyi haftasonlari diliyorumm
Aynı olmuyor.. Çünkü; 1 çay bardağı suyu gönderdiğin mideyle, 1 su bardağı suyu gönderdiğin mide hacim olarak aynı..1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı sirke, 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı sirke. Oran yaklaşık aynı olmuyor mu?
Bana hiç garip gelmedi bu huyun nedense..Kizlar benim boyle garip huylarim var iste simdi aklima soru takildi yatagimdan kalktim soruyorum:) simdi bu diyetisyenler sebze yemegi diyince yagsiz tuzsuzmu oluyo patates baklagil veya et konuyomu yada ne biliyim yumurta salca pirinc falan ?
Kabul etme böyle birşey bence ki zaten beynin de kabul etmemiş..Bugün 'Ne uğraşıyorsun ki' dedim kendime. 'Senin kilon 69 işte, bunu böyle kabul et, daha fazla almamaya çalış, güzel güzel yaşa git. Ne zorlatıyorsun ki. Beceremiyorsun işte diyet yapmayı.'Sonra farkettim ki bir yandan bunları derken diğer yandan elimi uzatmışım 7 otlu çaya, sepete koyuyorum. Anladım ki henüz vazgeçmeye de hazır değilim.
28 Aralık hedefi 63 kg olmadı da 65,5 kg oldu. Olsun. Ben 65,5 kg olduğumda da gaayet mutlu bir insan olucam inş.(Gerçi 63 kg olaydı iyiydi ya neyse, takmamazlıktan geliyoruz şimdilik. )
Eskiden sık sık ölçüldüğüm bir dönem vardı. Sonra bıraktım. Ama o zamanlar dediğin olayı ben de yaşamıştım. Menstruasyon dönemi neticede vücudun ödem yaptığı bir dönem. E ödemi adam sadece burnumuzda mı topluyo? Vücudun her yerine dağılıyor o 1-2 kiloluk fazlalık.. E bu dağılım da ölçülerin değişmesi demek.. Dönem geçsin, gitsin sonra göreceksin normale dönecek.Bu arada bu depresyonun asıl sebebini söylemeyi unuttum. Buraya ölçü vereli çok oldu. (Tabii ben o zaman da 69 kg dım.) Bugün yeniden ölçüldüm. Çünkü aynada kendimi incelmiş görmeye başlamıştım. Ama sonuç; göğüs, göbek, kalça, basen. Hepsinde 2'şer cm artış var. Toplam 8 cm. 2 gün sonra regl olucam inş. Hadi göğüs ve göbek onun şişliğidir diyelim de kalça ve basen ne iş?! Hepsi birden bu kadar artmaz ki. Yoksa artar mı? İlk kez bu dönemde ölçülüyorum. Bilmiyorum ki. Hiç karşılaştırmadım. Hatta önceki ölçüyü aldığım sırada regl olup olmadığımı bile bilmiyorum. Hiç dikkat etmemiştim. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?