Çağırılmadığım düğün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
neden engellemiş insta dan sizi
bu evlenecek olan değil dimi?

halanıza şimdilik bişey demeyin tabi ama yeri geldiğinde de gediğine koyun lafı

Ne saçma insanlar ya,ne kadar yanlış düşünüyorlar.Halanda bir de kızının aklına uyup babanı aramamış pes

İstemesizce güldüm cidden.
Bana da birini bulmuştu bu halam. Adam 43 yaşında ben 27 . Adam hayattan bir beklentisi kalmamış birisi ben ise tam tersi.
İstemeyince de adam bekardı sanki bulabileceksin falan dedi bana.
Kardeşinize de Allah iyi kısmetler versin inşallah. Sevindirmesin kimseyi .

Annem asla gitmem dedi ama babama güvenmiyorum. Babam herkesi affeder. Kimsenin kötü olduğuna inanmak istemez. Gerçekten Allah babamı çok farklı yaratmış ya.

Oda ne olursa olsun yüreginin temizliğinden kimsenin üzülmemesini istemesinden kuslük olmasından şurda kardeşiz akrabayız demeden oluyo canım oda bide insan art niyetli olmayınca... fesatlık çıkaracak yer aramaktansa affetmeyi kin beslememeyı tercih ediyo

neden engellemiş insta dan sizi
bu evlenecek olan değil dimi?

halanıza şimdilik bişey demeyin tabi ama yeri geldiğinde de gediğine koyun lafı
Yok evlenecek olan değil.
38yaşında olan bir tanesi var. Neden engelledin diye sormadım ama yüz yüze gelince bana şey dedi . Ay canım istemsizce bazı insanlar engelleniyor otomatik olarak dedi.
Hadi madem öyle daha sonra neden engeli kaldırmadı?

Ben olsam o Hala ve kiziyla bidaha asla görüsmezdim .. resmen terbiyesizlik .. hadi kizi annesine böyle bisey söyledi Halada bunu gidip Babana söylemesi en az onun kadar suclu eder onu edepsizlik resmen .. hic üzülme canim Sen mis gibi yap dügününü ohh hic de cagirma onlari ..

Al bi teyze daha tek bende değilmiş bu teyzeler

Ne saçma insanlar ya,ne kadar yanlış düşünüyorlar.Halanda bir de kızının aklına uyup babanı aramamış pes
Halam ondan deli gibi korkar.
Çünkü gerçekten psikolojisi çok bozuk.
Bana aylarca bir çocuktan bahsetti. İşte komşusu , ona çok aşık vs diye. Çocuk meğer bunun adını bile bilmiyormuş. Evlenemiyorum diye kendini yerden yere atan bir insan. İlk düğünümde asla gelmedi, halamı da yolladı ama halam çok tedirgin oturdu.

E tabi onların mantığına göre yağlı kapı(özür dilerim bu cümle için) bulmuşsunuz dul halinizle, onların kızları ya bulamıyor ya da buldukları züğürt onların mantığı bu.
Halam babamı aramıştı bir kaç zaman evvel. Nişanlandığını falan söyleniyor tabi kızının. Babamdan para istedi . Meğer parayı çeyiz için istemiş. Babamda o dönem çok sıkışıktı vermedi.
Evet aynen öyle düşünüyorlar. Yağlı kapıyı dul hali ile araladı diyorlar. Ben zaten bu düşüncelerinin çok farkındayım.

Acaba damat adayının bu tip durumlardan takıklığı ve kendi kendine kurmasından haberi var mı?? Neden diye soracaksan elbet bu adamın bi işi çevresi ailesi vs var yani hali ile mazallah biri merhaba dese yada işte birisi evrak istese milletede eşine de sorun çıkarabilir halanız korkuyosa valla bu eşinin ailesindeki insanlara özelliklede kuzenlerle baya sorun çıkartır gibi geldi yanlış anlamayında beni...

Akrabalarınız akbaba cinsindenmiş.
Halamla da kuzenle de görüşmezdim bir daha asla.
Düğünüme de ya çağırmaz "negatif enerji istemiyorum" derdim ya da çağırır "negatif enerjiler dahil herkes davetli" derdim.
Kararsız kaldım :)

Acaba damat adayının bu tip durumlardan takıklığı ve kendi kendine kurmasından haberi var mı?? Neden diye soracaksan elbet bu adamın bi işi çevresi ailesi vs var yani hali ile mazallah biri merhaba dese yada işte birisi evrak istese milletede eşine de sorun çıkarabilir halanız korkuyosa valla bu eşinin ailesindeki insanlara özelliklede kuzenlerle baya sorun çıkartır gibi geldi yanlış anlamayında beni...

Ay resmen sinirlerim zipladi.
Onlar tüm boşanmış kadinlarin kesip attığı tırnağı yesinler (aslinda başka birşey yazardim ama banlanma riskim var)
Benim annem 90li yilarda boşanmıştı bir iki kere laf sokulduktan sonra artik hanımlığı bir kenera birakip cevabın hasını yapistiriyordu. Misal olarak:
- şenin kukunla gerdeğe girmediğim sürece sanada mok yemek düşer...
- evet- ben balli kadinim, eski kocam, bekar çıtır erkekler peşimde. Sanada düşer gökten bir kemik. Bol bol dua et.
- he ya, sanada düğün dernek yapacak bir safoz cikar- ben 3cüyü yaparken sen hâlâ kıytırık kurupastali düğünün hayalini kurarsin

Bu liste böyle uzar gider...
Sen galiba cok hanim hanim cevap veriyorsun...
Eski kocani soranlara- şak diye de: yooo hala sürüngen gibi peşimde, benim gibi hatunu nerde bulacak istersen sana yapalim, yakışırsınız- diye.

ciddiyim bak sabırla bekle Allah çarpar elbet sende görürsün.
küçük beyin sanıyor ki zamanında senin düğününün de hasetlendiği için sen boşandın. ondan istemiyor.

bu normal değil ki hasta belli bariz tek size karşı da değilmiş baya tuhaf üzülmeye bile değmez valla

bu kadar akılsızca bir yalan olamaz :)

Yerinde olsam o halacığa birşey demem şimdilik.. babanda bırak gitsin düğüne. Sıra senin düğüne geldiğinde o halacığı özellikle arar "buyrun düğünüme bekliyorum sizi,ama x kızın gelmesin son zamanlarda pek enerjimiz uyusmadı halacım" derdim. O mesajı alırdı..

Insan kardesini dugune davet etmez mi seni neden problem olarak görüyorlar ki bosanmis ol evlenecek olamayabilirdin de ne yani o evleniyor die gözün mu kalacakmis ne sacma düşünce seni fesat kimsenin mutluluğunu cekemeyen biri ilan etmişler. Ne yani dusugune gidip ben bosandim die aglayacak miydin ki yani bir insan bunu neden böyle düşünür ki bu kişi bir de kuzen olacak .. ben olsam hayatta muhattap olmazdim böylesiyle.. icindeki pisligi disari vurmuslar resmen. Ama dusmez kalkmaz bir Allah insanin bir seyi kinamasina gerek yok basina gelmesi icin bu sekilde bir dusunce bile yeter sen sıkma canını

terbiyesizlere bak yaaa allahından bulsunlar
kafaya bak yaa, hiç aklıma gelmez böyle bir düşünce şekli

lütfen bu insan müsveddelerine üzülüp hayatını etkileme.
bunlara en iyi cevap hiç üzülmemek hiç takmamak
sen de nişanlınca evleneceğin zaman onları çağırmazsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…