Çalışan bayanlar maaşlarını eşlerine vermek zorunda mı ?

Ben onlardan o kadar çok erkek (?) tanıdım ki parası olmasına rağmen karısının parasına göz diken.. benim için bir erkeğin utanç duyması gereken bir şeydir bu..

Bunun için insan mi boşanırmış. Herkesin alinteri kendi cebinde kalsin ki insanda bi calisma istegi olussun. Evin ihtiyaçlarını birlikte halledersiniz kalani da birikim yaparsiniz. Kesinlikle kartinizi vermeyin

Durumunuza üzüldüm ama o farklı bir konu. Eşlerin ikisi de çalışıyorsa hesap yapmak giderleri bölüşmek bana normal geliyor. Tabii eşlerin ikisinin de rızası varsa. Ama bir de konudaki bakış açısı var kadının kendi hesabını yönetemeyeceğine inanan, emeğini sömürmeye çalışan insan müsveddeleri var. Bunu anlamak imkansız değil bence.

Sıkışmadığı müddetçe hiç bir şey vermeyin. Evin giderini şuan nasıl karşılıyorsa karşılamaya devam etsin, siz her ay maaşınıza göre bir altın alıp kenara koyun. Bakın böyle boşanmayla tehdit edilirseniz hemen manipülasyon yapın, biz birbirimizle para için mi evlendik, birbirimizi seviyoruz, bu para ileride lazım olursa diye biriksin vs. diye alttan girip üstten çıkın, sivri olup da paragöz konumuna düşmeyin ama onu düşürün.

Ya biz öğretmenlerin bu köleliği ne olacak
3 kuruş maaşımız var herkesin ağzının suyu akıyor
Amele gibi işte çalış evde çalış maaş kartını kocana ver bıktım bıktım şu muhabbetten
Evde oturan kadın daha rahat yemin ederim.

Benim gibi okulu bırakıp kpss ye girip düz memur olacaktınız. Kafa rahat.

Simdi massini adamin eline versen, ilk yapacagi sey kendine araba almak ya da arabasini yenilenek. Tum erkeklerin yaptigi gibi. Sen otobuskerde surunurken o da arabasiyla ise gider durur sana da arabayi vermez. Klasik boyle.
Sonra ondan gıdım gıdım para alirsin. Her aldiginda da daha gecen gun verdim ne yaptin parayi diye bir hesap ister. O ise senin parani hesapsiz harcar. Hatra haberin olmadan ailesine bile arada para gonderir. Genelde boyle yapiyorlar. Sen ev alalim diye didinirsin o ise arabayi yenileyelim der. Bir gun kafana dank eder ve ya ben niye calisiyorum, kazaniyorum ama oetada birsey yok, ustume de birsey alamiyorum dersin. Ama artik is isten gecmistir, duzeni degistiremezsin.

LÜTFEN İRONİ OLSUN LÜTFEN İRONİ OLSUN
Elbette ironi sizin vesileniz ile buradan yorumuma kızgın, beğenmedim gibi emoji atanlara sesleniyorum arkadaşlar gerçek olabilir mi mesajım litfeenn yaa her kuruşunu alın terinizle kazandığınız parayı harcama lüksünüz yok yazdım özellikle aslında ne demek istediğim belli yani

Erkeklerin de huyu suyu değişti artık
Sen çalış eşine kartını ver oda sana harçlık versin ne ayıp şey ya akıllı bir eş eşini bu duruma düşürmez.

Şuan çalışmıyorum eşim sırf ondan harçlık istemek zorunda kalmıyım diye ek kart çıkarmıştı benim için bu konuları okuyunca çok şükür ediyorum.

degil mi valla

İlk basladıgımda eşimin niyeti de öyleydi dedim gel tam tersini yapalım günlük alıyor eşim maas kartımda bende günlük aldıgı parayıda aksamdan aksama getiriyor evin gelirini giderini saglayıp birikimimi de yapıyorum birikim yaptıgım için esimde bende bu durumdan gayet memnunuz

memur gelini sadece kayınvalideler değil erkekler de istiyor demek ki. her gün aynı sorundan konu açılıyor.

onu bilmem de .... çalışan erkekler hep karılarına veriyor benim gördüğüm. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…