Yaa o di mii ben de bu konuyu çok önce okumuştum diyorum. Hafızanıza
Konu sahibi çok iyi şekilde sindirmiş, sanırım siz hazımsızlık problemi yaşıyorsunuz. Açın bir gazoz için, sindirime iyi gelir ya da vazgeçtim sizi soğuk su paklar.Öğretmen olunca ne oluyor açıklar mısınız? dokunulmazlık mı elde ediyorsunuz şu kasıntı doktorlarda yok; benim yorumum sadece sizin şahsınıza; ben sorunun siz de olduğunu düşünüyorum eşiniz de değil iletişim sorunu yaşıyorsunuz, içinizde atanmanizi bı sindirin önce....
Calısmayan adama kart veren kadın su yasadıgını haketmemıs mı ama ya...Ay aklıma böyle konularda hep bir tanıdık var o geliyor...
Kadının maas kartı kocasindaymis adamda işsiz güçsüz 3-4 tane erkek kardeşine para veriyor diye kadın maaş kartını geri istemiş boşanma aşamasına filan gelmişler. Kadın kartı isteyince adam tek tek kardeşlerini arayıp hanginizde kart diye sormuş. Kadın resmen kayinlarina çalışmıştı. Unutamıyorum asla bu olayı. Vermeyin kartınızı filan ama çok lazımsa hepsini yine yollayın ama kendinize ait bir miktariniz olsun tabiki.. biz ev borcu ödüyoruz evin büyük kısmını ben eşime yolluyorum o ödüyor. Asla kartımı vermiyorum. Paramin kalanına da karışmıyor. Her türlü masrafı o yapar. Benim param bana kalır kendimce yatırım yaparım o kadar. Biraz hadlerini bilsinler
Memuriyeyi unutamıyorum.Memuriyee yi bi unutun.
Konu sahibi ilk maaşımı sağıma soluma saçacağım dememiş, birikim yapalım demiş kocasına. Koca da boşanma imaları yapmış, başkaları ile kıyas yapmaya başlamış kendi evliliğini.
Ilk zamanlar senin dediğin gibi yapıyorduk karışıklık oluyordu bir de onun parası hemen bitireviyordu ne hikmetse sonra ben hamile kalınca uğraşamam diye ona verdim bizi batırdı resmen ailesine para verdiğini öğrenince aldım kartımi seninki sana benimki bana dedim baktım yine ailesine veriyor ama kendi eksilerde sürünüyor aldım bütün kartları uzun zamandır hepsini ben idare ediyirumEşim öğretmen ve benim de birkaç aya atamam olacak. Geçen gün konuşma esnasında maaşlardan açıldı konu. Ben de gayri ihtiyari “evin tüm masraflarını çocukların ihtiyaçlarını ortaklaşa karşılarız kalan maaşımla ise özel ihtiyaçlarımı karşılar ve birikim yaparım “ dedim. Eşim maaşımı kendisine vereceğimi düşünmüş olsa gerek ki sinirlenip “aynı bu durumda olan arkadaşının evliliğinin bittiğini” söyledi. Yani kadın maaşını eşine vermemiş ve boşanmışlar.Güya tehdit ediyor :) Ablasının maaş kartının da eniştesinde olduğunu , böyle olacaksa neden evlenmiş onun yerine ev arkadaşı bulurmuş, diye saçma sapan şeyler söyledi. Şu an eşimin maaşı bizi geçindiriyor. Fazladan getireceğim maaşın birikimimiz için olmasını söyleyince kıyameti kopardı. Sonuçta 2 çocuğumuz var. Ben maaşımı kocama verip her ihtiyacım olduğunda kendi paramı isterken çekinmek istemiyorum. Yanlış düşündüğümü de düşünmüyorum. Benimle aynı durumu yaşayan veya bir önerisi olan var mı?
Eşinizden sizin yerinize ben tiksiniyorum hala neden katlandığınızı bilemedim. Hele o cinsellik konularınızdan sonraBekarken çok farklı. Nişanlıyken sen çalışma canım ben ikimizde bakarım sen evde yorulan zaten diyen eşim evlilik sonrası sigortam olsun diye çalışmak istiyorum dedim faturaları sen öde marketi sen yap demeye başladı.
Konu kan emici akrabaların değil senin kocan bence beleşe herkes konar :)Evliliğimizin ilk yıllarında ben de saf saf verdim kartımı eşime.Ne borç bitti ne bir şeyimiz oldu.Benimki de har vurup harman savurmuş ailesine de yedirmiş iş güç sahibi olmayan akrabalarına kefil olmuş icralara gitmiş benim maaşım.4-5 yıl böyle geçtikten sonra ben tesadüfen fark ettim olayı.Nerdeyse boşanıyorduk.Başka şehire tayin istedik kan emici akrabalarından uzaklaştık.Ben kartımı aldım ve birikim yapmaya başladım.Bu sayede ev de aldık araba da.
Şimdiki aklım olsa asla vermezdim kartımı.O borçları toparlamak 4 yılımı aldı 5 yıl da yedirdi Toplam 9 yılım heba oldu.Sakın sakın kimse vermesin kartını kocasına.Hatta alabiliyorsanız siz alın onun kartını.Ev çocuk birikim adına ne yapılıyorsa kadınların sayesinde oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?