çalışan bayanlar maaşlarını kocalarına mı veriyorlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Alicemed
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şunu da eklemek istiyorum. Maaşlar ortak hesaba gönderilebilir sonra herkes ihtiyacı çeker, yada kadınla erkeğin maaşları ancak tüm giderleri karşılamaya yetiyorsa da kadın maaşını verebilir. Sonuçta erkekte tüm maaşını veriyor, yani eşitlik söz konusu..

Ancak çalışıyorsanız ve eşiniz sizden parayı alıp kendi hesabına yatırıyorsa ve sizin bu hesapta para çekmek/işlem yapmak için söz hakkınız yoksa bunun son derece büyük bir sorun olduğunu bilmelisiniz. Yarın öbür gün şartlar değişebilir, eşinizle aranız bozulabilir vs. onca yıl boşuna çalışmış olursunuz. Benden söylemesi..

hayır maaşımı eşime vermiyorum tabiki
hata maaşıma çok mecbur kalmadıkça hiç dokunmuyorum bankada birikiyor

bende kendi harçlığımı alırım içinden,zaten eşimin kredi kartını kullanıyorum borcu o öder..artı anneminde her ay harçlığını yollarım(yaklaşık 200 ytl)..arta kalanınıda ortak hesap açtık orada birikiyor...tabi bir şartla,eve ne alırsak alalım tapusu vb. benim üzerime olacak yoksa asla kuruşumu vermem.....

zaten ortak hesapta pek mantıklı gelmiyor bana yinede şimdilik idare ediyoruz..bizim gecen bir bayan hoca boşandı,adam karıyı kovmadan bir hafta evvel planlı ,karısından habersiz tüm parayı çekmiş,kadın sözde ortak hesap diye güveniyor kendine,bir bakıyor hesap boş..aman dikkat hanımlar....

Maaşımı kocama vermiyordum, harcıyordum bişekilde yada işte biriktiriyordum. Ama 2-3 aydır maddi sıkıntılardan dolayıı direk kartlara filan yatırıyoruz malesef.

çalışırken vermiyodum ama ikimizin de giysilerini eksiklerini ben alıyodum bir iki aya kadar yeniden çalışmaya başlıycam inşallave yine vermem sanırım şakkıdı

biz 10 aylık evliyiz evlenirken tüm masrafları biz yaptığımız için borcumuz çoktu hala da ödüyoruz
o yüzden maaşlarımız bende yada eşimde kalacak fırsat bulamıyor ödemelerimizi yapıyoruz geriye de bişi kalmıyo zaten ama ben üzerimde fazla para taşımıyo lazım olursa eşimden alıyorum ki zaten o bana sormuyo harçlık var mı üzerinde diye mutlaka bi miktar verir dışarı falan çıkıyorsam işe gidiyorsam

biz eşimle ikimiz maaşları bankamatikten cekiyoruz ortak hesabımız var maaşları alınca benim maaşı direk yatırırız ödenecek bişeyvarsa öderiz ikimizde 1 aylık harçlık ayırırız evede bir miktar para koyarız ani bişey cıkarsa die. ihtiyaç oldukça eşimin kalan maaşından cekeriz aramızda hiç para problem olmadı yavaş yavaş birikim yapmaya başladık.

afedersınız ama bazen kadınlar gercekten dengesız hareket edebılıyorlar bazen.Bu arada erkeklere asla guvenılmez.Tabıkı hepsı aynı degıl ama yınede akıllı bır kadın asla parasını alıpda ellerıyle esıne vermez,O da kabararak buyuk bır zevkle almayı kabul etmez.Zaten ıslerı guclerı havadan para gelsın dıye ugrasmak hepsı boyledır.Ama allah korusun herkesı boylelerınden.Kurnz kadın gercektende kosede bır mıktar para bırıktırır neden esıne veresın kı allah allah calıssın kazansın odemelerı yapsın,neden karısının parasını alsın kı mesela bızde oyle sey olmaz bana para gelır ala hıc sormaz bıle dıledıgım gıbı harcarım ıstersem evın gıderlerınıde alırım ederım,ama hıc bır zamanbenden para ıstemez ma cok sıkısırsak tabıkı evlılık omur boyu dayanısma demektır yardım ederım karı koca olmak boyledır.Yanı garıpsıyorum boyle seylerı acaba egıtımsızlıkten mı kaynaklanıyor dıye dusunmek lazım

ben maaşımı kesinlikle vermem düşüncesine katılmıyorum
bir sürü borcumuz vardı elimize ne geçtiyse birleştirdik ödedik
aile böyle olunur eşim bütün borçları ödesin ben dirsek çürüttüm kuruşuna dokundurtmam diyemem
biz de dirsek çürüttük okullarda sıkıntıyla okuduk ama eşim de öyle
ne yapsın şimdi
gelir belli gider belli nasıl kıyabilirim ki ben onunla hayatımı paylaşmışım para nedir ki
bazen ikimiz paramızı birleştirdiğimiz halde yetişemedik
bir de bunları düşünmek lazım herşey güllük gülistanlık olmuyo malesef
ancak şu var eğer imkanlar varsa bir kişi ödemeleri yapar diğerininki bir hesapta birikir
ortak mı değil mi onu bilemem ama gizli saklı değil

walla bizde durum şu bende eşimin internet şifresi her şeyi vardır.
ay başı gelince ikimizin maaşını bir hesapta toplarım kredi kartları vs. ödemeleri yaparım..200 tl otomatik ödeme talimatı için hesapta bırakırım.kalanını harçlık yaparız şu ara para artıramadığımız için kalanını harçlık yapıyoruz ama ben 100 tl de bi kenara ayırırım.harçlık biter çünkü ordan kullanırız...eşim bana ne kirli çıkısın der.
yeni evliyim ama bence kadın kocasından parasını gizlememeli....
eşide aynı şekilde tabiki...
eşinden para saklayan bir kadının gelecekle ilgili korkuları vardır diye düşünüyorum...
kocasına güvenmiyordur muhtemelen...tamam para biriktirilir gizli ama iki insanın geleceği için biriktirilir onun dışında asla gizli bir yerde kendime bişiler yapmaya çalışmam...yada neden maaşımı ona vereyimki demem her şey ortadadır sıkıntı çekilecekse birlikte çekilir.Çarçur edilecekse birlikte yapılır bence tabiii..

senin benim diye bişey söz konusu olamaz bizim ewliliğimizde herşey ikimizin....
wallah biz öyle harcıyoruz ki biriktiremeyiz ben eşime göre daha iyi biriktirebilirim o ise hiç paraya önem vermez bebişimiz oldu geleceği için birikim yapalım desem de o bana gülüyor canım boşver düşünmene gerek yok iki ailenin de ilk torunu eşimin ailesinin durumu çok çok iyi onlar torunlarına hesap açtırıp para yatırıyorlar :)biz yiyoruz ben ewin tek çocuğuyum üzerime ailem den bazı yatırımlar var kiralar geldiği an bitiyor şura senin bura benim kıyafet süse çok düşkünüm aynı şekil de eşim de ark şaşırıyor eşimin zewki harika herşeyi beğenmez bazen bana bişey aramak için zewkle bütün gün gezdiğimizi bilirim5 yıldır hastanede çalışıyordum nişanlandım çık çık çık diye tutturdu tazminat almak istiyordum ya çık ben sana o tazminatı vericem dedi sanki para almak için ona bunu anlatamadım hakkımı yedirmek istemiyordum sonuç mu:tabiki almadan çıktım:) çalışırken:)haaa onun haa benim:)

Maaşımı alıpta eline verme gibi bir olayım yok.İkimizde bir yerde toplarız.Gerektiği zamanda harcarız.

ben sahsen evli değilim ama evli olsam karışık olurdu herhalde.ama paramı eşimin elıne çekıp vermem.istese dicem ama allah düşürmesin istemezde.faturaları felan herseyi o odesin bende alışveriş yaparım:roflol::roflol::roflol:

evlilik ortaklıktır
benim senin yoktur aramızda
maaşlarımızı ceker para kutumuzun içine koyarız
yanımıza harclık alırız
hangimizin ihticı varsa ordan alır aldığımızda da birbirimizi haberdar ederiz

Çalışan bir bayan olarak aldığım maaş direk hesabıma yatar ordan kredi kartı borçlarımı öderim kalanda hesapta kalır. Eşimde araba kredi borcumuz var onu öder. Ben her kadının kenarda parası olması taraftarıyım zaman kötü ne olacağı belli değil güvensizlik değildir ama garantiye almak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…