canım öyle olsa bile gene kimseyi ilgilendirmez, kimse kimseyi yargılayamaz bu nasıl bir evlilik diyemez, öyle değilmi?
ayrıca bır kadın çalışıyorsa ve maaşını eşine vermek istemiyorsa bu onun en doğal hakkıdır bu durumda eşinden gizli para biriktirmiş olmaz çünkü eşi zaten kadının çalıştığını ve maaş aldığını biliyor kadın bu parayı ister verir kocasına ister vermez.
Aynen katiliyorum....a.s. gel bi sarilim sana...:1hug:
canım öyle olsa bile gene kimseyi ilgilendirmez, kimse kimseyi yargılayamaz bu nasıl bir evlilik diyemez, öyle değilmi?
ayrıca bır kadın çalışıyorsa ve maaşını eşine vermek istemiyorsa bu onun en doğal hakkıdır bu durumda eşinden gizli para biriktirmiş olmaz çünkü eşi zaten kadının çalıştığını ve maaş aldığını biliyor kadın bu parayı ister verir kocasına ister vermez.
aynen katılıyorum canım kimse kendi evliliğini örnek gösterip başkasını yargılama hakkına sahip değildir artı kendi hakedip çalıştığım paradan biriktiriyorum kocamdan çalmıyorum ya ne alaka valla ben kayınvalidemi bilirim kadın hayatında hiç çalışmamış ama bankada parası var kayınpederimden 5 alacacağına 10 almış bankaya atmış:1shok: bu tip ler tabiki kınanırr ayıplanırr o ayrıki :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?