mesela buraya bir konu açıyorlar, tamam kimse böyle bir platformda müthiş derecede imla kurallarına vs. dikkat etmesini beklemiyor, ben de normalde çok dikkat ederim ama burada bir süredir cümleye büyük harfle başlamıyorum örneğin, olur böyle şeyler ama, bir yazı yazıyorlar karmakarışık, hiçbir şey anlaşılmıyor... yani öğretmen sözde ama derdini anlatamıyor, yazı dili berbat. bağlaç ile eki birbirinden ayırt edemiyor, Türkçe'mizi çok kötü kullanan sözde öğretmenler var. yanlış kelimeler yanlış yerlerde falan, olmaz yani. okurken sanırsınız ki kıraathanedeki amca yazmış, o derece. yine bazı öğretmenler buraya kendi dertlerini anlatırken çok kötü, absürd zihniyetlere falan sahip oluyorlar, e diyorsunuz ki bu kafada olan insana biz çocuk mu emanet ediyoruz... öğretmen dediğimiz insanın sokaktaki vatandaştan farkı olmalı, sizden benden farklı olmalı bence bu kişiler, daha iyi, daha dikkatli, daha az kusurlu olmalılar, toplumda çok önemli bir mesleği yapıyorlar ama birçoğu ne yazık ki o mesleğe hiç uygun değil bence. bu sözüm kesinlikle tüm öğretmenlere değil, ben sadece bahsettiğim gibi olanları söylüyorum ve bundan rahatsız oluyorum.