- 3 Ekim 2014
- 122
- 39
- 123
- Konu Sahibi akademikanne
-
çalişabıldın kadar çaliş bence , doğum sonrası izine daha cok ihtiyacın olacakMerhaba kızlar doğum iznine ne zaman ayrılacaksınız? Benim çalıştığım kurumda 8 hafta evvelinden ayrılınabiliyor.Ben öyle yapmayı planlıyorum. Bu sürede dinlenebildiğim kadar dinlenirim diye düşünüyorum.Sizce çok mu kötü bir fikir?
37.haftam dolana kadar çalışıp doğum sonrasına iznimi aktaracağım ,öğretmen olduğum için mümkün mertebe iznimi aktarmak en iyisi.Kasım'da olacak doğum tabi zamanını beklerse.Ekim sonuna kadar da çalışacağım.Ben de sizin gibi düşünüyorum ama 32.haftamda çıkacağım sanırım. Çünkü etrafta herkes hasta. Akademisyen olduğum için de sürekli hasta olan öğrencilerle birlikteyim. Gribin özellikle bu aylarda çok tehlikeli olduğunu biliyorum, o yüzden endişeleniyorum. Zaten bize max 6 ay ücretsiz izin veriyorlar. Eylül ayında çalışmaya çağıracaklardır yeni dönem olduğundan, o yüzden çıkacağım gibi gözüküyor.
Evet tarihlerimiz aynaymış :) bakalım bir sürpriz yapıp erken mi gelirler geç mi? Sağlıkla gelsinler inşallah. Dün iş yerinde bir arkadaşa sordum 2-3 yıl önce doğum yaptı. 37 de izne çıkıp 38de doğum yapmış 2 haftalık izni yanmış. Nasıl bir mantıktır ki bu?
kızlar meraba ben şuan 34. haftadaym.. 32 de iş yerinden bir türlü dr a gtmek için izin alamadım 33 +2 de gttm kızlar 33 yazamayız 32 yazmak zorundayız dedii buda bnm 37. haftamı bir hafta ertelemiş oluyor ay sonu 37 olacaktm.. şimdi 8 aralık oldu.. bu durumda benm bir haftam yanmış mı oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?