- 11 Aralık 2018
- 42.718
- 265.336
- 598
- Konu Sahibi yasemin010103
-
Mesajinizi okuyunca inanin kendimi beceriksiz hissettim calismiyorum iki oglum var 13 ve 6 yaslarinda hergun evdeyim ama.benim isim hic bitmiyor yemek bulasik ev supur sil topla duzenle ekstra yaptigim hic birsey yok ama su calismayipta aksama.kadar yan gelip yatmayi bi ben beceremiyorum demek ki calissam evimin halini asla dusunemiyorum hafta sonu herhalde hayatta toplayip duzene koyamam
Onlari yaptiriyorum ama yinede benimin elimin degmesi lazim camasir yika asbtopla utule tuvalet lavabo yikamak yani hergun is yapmak zorundayim bir gun yapmazsam bir haftalik birikiyor hayirlisiBeceriksizlikten değildir de evdekiler dağınıksa normal sanırım. Oğlanlara kendi işlerini görmeyi öğretin yavaştan.
Erkekler için çalışmak Allah’ın emri bizler için lüks değil ben takılacak bir şey görmedim anneniz damadının çalışmasını nasıl istiyor aynı şey sizin içinde geçerliMerhaba kk üyeleri dün geceden beri kafama takılan bir konuda fikrinizi almak istedim.
Geçen erkek arkadaşım beni annesine göstermiş kız arkadaşım bu ciddi düşünüyorum diye.Anneside güzel kızmış çalışıyor dimi diye sormuş oda evet çalışıyor diyince çalışması şart çünkü demiş ikinizin geçinmesi için..Bunuda bana erkek arkadaşım rahat bir şekilde söylüyor zaten bende evlenince çalışacağım ama böyle bişey söylemesi daha tanımadan bu kadın için bende önyargı oluşturdu ilerde çalışmak istemesem demek ki bana sorun yaratacaklar ben erkek arkadaşıma birşey demedim ama dünden beri kafama takıldı.
Siz ne düşünüyorsunuz sevgilinizin annesi böyle birşey deseydi erkek arkadaşınıza tavrınız nasıl olurdu.
ha ha ha bu yazdıkların yurdum ev kadınının rutini haklısın .mesela ben 10 yıldır çalışmıyorum neredeyse sağlık problemlerim var mesleğim zor vs. Ama koca eline de asla bakmıyorum ekonomik özgürlüğüm var gayrımenkullerim gelirim var az çok kendime ait.olmasa sanırım kendimi zorlar çalışırdım gene de çünkü hayat boyu eş den harçlık alarak yaşayamazdım kısıtlanmaya da gelemezdim herhalde.çalışmamak devamlı ev işi yemek yapmak demek değil öncelıkle layığıyla evlat yetiştirmek demek.ben kitap okuduğum için çocuğumda okuyor devamlı hobilerim olduğu için onun da var .İngilizce bildiğim için her zaman özel öğretmeni yanında kursa göndermiyorum ilkokulda matematik Türkçe resim İngilizce özel hocasıyım aynı zamanda .ıhtıyacı olana yardım ederken beraber gideriz farklı hayatları da görür böylece.velhasıl çalışmıyorum ama kadınların çalışması taraftarıyım ve mutlaka ekonomik özgürlükleri olmasının .parasız su alınmıyor yahu bu devirdeYa şimdi kızmayın bana. Çocukla nasıl oluyor bilmiyorum ama ev işleri öyle sabahtan akşama süren koşturmacalı bir şey değil. Çalışmadığım dönemde günlük 1 saat falan sürüyordu temizlik, düzen, işler vs. Yemek de 30 dakika geri kalan bütün gün boş. Çocuk olsa hadi 3-4 saat sürsün ki sürmez. E çocuğu da çayıra salmak için yapmıyorsak ilgilenmek bir ekstra iş sayılmamalı.
Küçümsemiyor ya da hor görmüyorum, linç yemeyeyim gereksiz yere de ev işleri atla deve değil yahu.
Bu yorum beni benden aldı gerçekten bu kadarı da çok fazla :))) demek erkekler için Allah’ın emri ama Kadınlar için değil... sorarım size Hanfendi sizin bir kadın olarak erkeklerden ne farkınız var???Erkekler için çalışmak Allah’ın emri bizler için lüks değil ben takılacak bir şey görmedim anneniz damadının çalışmasını nasıl istiyor aynı şey sizin içinde geçerli
erkek arkadaşının suçu yok.sonuçta annesi söylemiş.en kısa zamanda gidin ve annesiyle tanışn.belki seni sever ve sevginizi görür ve bu fikrinden vazgeçer.Merhaba kk üyeleri dün geceden beri kafama takılan bir konuda fikrinizi almak istedim.
Geçen erkek arkadaşım beni annesine göstermiş kız arkadaşım bu ciddi düşünüyorum diye.Anneside güzel kızmış çalışıyor dimi diye sormuş oda evet çalışıyor diyince çalışması şart çünkü demiş ikinizin geçinmesi için..Bunuda bana erkek arkadaşım rahat bir şekilde söylüyor zaten bende evlenince çalışacağım ama böyle bişey söylemesi daha tanımadan bu kadın için bende önyargı oluşturdu ilerde çalışmak istemesem demek ki bana sorun yaratacaklar ben erkek arkadaşıma birşey demedim ama dünden beri kafama takıldı.
Siz ne düşünüyorsunuz sevgilinizin annesi böyle birşey deseydi erkek arkadaşınıza tavrınız nasıl olurdu.
Ya şimdi kızmayın bana. Çocukla nasıl oluyor bilmiyorum ama ev işleri öyle sabahtan akşama süren koşturmacalı bir şey değil. Çalışmadığım dönemde günlük 1 saat falan sürüyordu temizlik, düzen, işler vs. Yemek de 30 dakika geri kalan bütün gün boş. Çocuk olsa hadi 3-4 saat sürsün ki sürmez. E çocuğu da çayıra salmak için yapmıyorsak ilgilenmek bir ekstra iş sayılmamalı.
Küçümsemiyor ya da hor görmüyorum, linç yemeyeyim gereksiz yere de ev işleri atla deve değil yahu.
Onlari yaptiriyorum ama yinede benimin
ev işi dediğin temizlik yemek değil ki sadece. çamaşır bulaşık cam silme koltuk silme yağ sökme yeri gelir küf giderme ortalık toplama ve sofra kurup kaldırma yemek yapma varsa dikiş yapma çay faslı ve herkes yatınca yarın için yapılan ufak dokunuşlar..
ev düzgün olsun istersen o işler hiç bitmez.
bitseydi zenginler yardımcı almazlardı. bak şimdi normalde oturup bi çay içerdim ama çalıştığım için evi süpüremedim şimdi süpürcem. bebekle uyuduk az önce. eşimse saat 19 30 dan beri keyif peşinde.
Sen ne yanıt verdin hanimteyzeye?Ben erkek arkadaşımın annesiyle tanışmaya gittiğimde kadın bana atama olmazsa evlenemezsiniz dedi gerçekten çok itici. Kadın çalışmalı kadın kendi ayaklarının üzerinde durmalı kimsenin buna lafı yok. Fakat evlilik gibi mevzularda ilk sıraya bir kadın için çalışma veya ben gibi atanma şartı geliyorsa o evlilikten bi bok olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?