merhaba çalışan hatunlar;
ben size bir şey sormak istiyorum.
iş yerinde çok kıskanç tüpler vardır ya sürekli 1.lik için uğraşır her işine taş kpyar işte bunlarla nasıl baş ediyorsunuz?
ayrıca yüzünüze patronu kötüleyip, patronun yanında da sizi kötüleyenler vardır. işte bi de bunlarla nasıl seviyeyi koruyorsunuz?
Yaa öyle iyi anlıyorumki sizi :)) işimiz çok zor Allah güç kuvvet versin biz çalışan kadınlara
7 senedir aynı yerde çalışıyorum. 200' ün üzerinde personeli olan bir yer. Ve anlattığın kişilerden o kadar çok var ki..Yeni gelipte yerime göz koyanlar.. Sadece işimi layıkıyla yapıyorum ve bu insanlarla sadece selam ve iş harici hiç bir şekilde muhatap olmuyorum. En rahatı böyle..
Onları görmemezlikten gelmek ve yok saymak.. En mantıklısı
Tam bunaldım, daraldım bir çığlık atmadan önce foruma bir göz atayım dedim.
Cidden evli olupta çalışanların işi çok zor. Evli olmadığım halde çalışma hayatı ile baş etmekte çok zorlanıyorum zaman zaman hatta her zaman. İş hayatını ve ev hayatını birbirine karıştırmadan idare etmekte o kadar zorlanıyorum ki bu ara. Hep bir yerlere koşuyor koşturuyorum. Ama sonu gelmiyor. Zamanı yönetmekten geçtim kendimi bile yönetemiyorum yoğunluktan bazen.
O zaman bunlar rahat gunlerin diyorum sana canim..evlendiginde biraz bekarligin tadini, cocugun oldugundada iki kisi olmanin tadini ariyorsun bazen..daha dogrusu ne cok vaktim varmis diyorsun o zaman eminim 2 cocugu olanlarda bizler icin oyle diyorlardir kisaca giddikce daha yogunlasiyor hayatimiz hic birseye vakit kalmiyor..bu yuzden bu gunlerini tadini cikar derim
Merhaba Bende Çalışıyorum nişanlıyım. Evlendikten sonra da çalışmayı düşünüyorum. Sizinle aynı fikirdeyim.Şimdiden Daha ev hanımlarını kıskanır oldum. Evlerine eşlerine çocuklarına zaman ayırabiliyorlar ve istedikleri gibi geziyorlar. Bizim hayatımız 4 duvar arasında çalışmaktan geçiyo. Tamam Hafta sonlarım tatil ama yine de özeniyorumeminim onlarda çalışan bayanlara özeniyorlardır.
Herkes keyfinden mi calisiyor sence?O kadar şikayetçi Iseniz Çalışmayın Kardeşim. ne bu Para Hırsı, Ne Bu Kibir
O kadar şikayetçi Iseniz Çalışmayın Kardeşim. ne bu Para Hırsı, Ne Bu Kibir
16 yıl okumasaydım;bnde önce koca bekler sonra evlenir beleşten geçinir sabahtan akşama kadar ulaşamadıklarımın dedikosunu yapar,pasta börek kalça göbek onun hırsını kibrini yapardım ben niye düşünemedim bunu ya:128:
Aaa bak bunu düşünememiştim... Dur bi koşu istifa edeyim..
Ya güzel kardeşim senin hayat denen şeyden haberin var mı??.
Kimse çalışmaktan değil, yorgunluktan şikayetçi farkında mısın? Bilir misin sen nasıl bişey bu iş hayatı???
Her yere aynı anda yetişmeye çalışmak. Derdin, sorunun olsa bile hiçbirşey olmamış gibi, kendini bırakma lüxün olmadan
tebessüm etmek. Ağzından her çıkana dikkat etmek(!). Evinde hanım, işinde iş kadını olmak. Kimliğini zedelememek.
Ayrıca ''kibir'' konusuna gelince. Bilgi birikimi kullanmak, yıllarca okuyupta iş hayatının zorluklarından bahsetmek değil kibir.
Çalışmaktan, üretmekten şikayetçi olduğumuz yok. İşe yaramak güzel duygu. İşin özeti sadece daha kaliteli bir hayat sürebilmek adına, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz şimdilik. Bunun adı sende kibir ise kibir, para hırsı ise para hırsı. Ben kariyer diyorum o ayrı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?