aynen bende çok
sinirleniyorum bu sözleri duyunca.... ev hanımı olmanın neyi zor Allah
aşkına.. Herşeyden önce özgürler.. Ya valla hayatım koşturmacayla
geçiyo.. Saçıma bi fön çektirmeye bile vakit bulamıyorum.. sadece iş,
çocuk, ev ve temizlik,yemek.... birden fazla çocuğu olup çalışan
bayanlara ayrıca saygı duyuyorum.... ve kesinlikle şuna inanıyorum.. ev
hanımları çalışanlar kadar asla yıpranmıyo......ve çalışan kadınlar
kadar ezilmiyorlar..
ben hergün 8 de evden çıkıp akşam 8 de eve dönüyorum hemen hemen çocuğumla hiç ilgilenemiyorum o yetmezmiş gibi hafta sonları da çalışıyorum çocuk beni hiç göremiyor gibi bişey yani ayrıca bugün 29 ekim ve tatil normalde ve okulda da çocuğumun gösterisi var fakat ben gidemedim neden patron izin vermiyor diye sabahtan beri ağlamaktan mahvoldum ama elden bişey gelmiyor.
vallahi bende aynı durumdayim hata daha zor durumda yetişmeye birakın ben gece uyku nedir unuttum biri 2 yaşında digeri 8 aylık ıkı bebegım var.sabah uykusuz gecenın ardında 6 da buyuk oğlumun yıyeceği küçüğün çorbası vs.bakkala koş sepetle yukarı gonder işe git akşam koşarak gel.yemek pişir bebeleri yika büyüğü hep anne anne diye arkamdan dolanır temizlik yapamıyorum ev dağınık toplamıyorum bile akşam da 9 gibi buyüğunu ayakta salla uyut sonra küçüğünu de salla ve uykusuz gece en az 4 5 sefer gece uyan tekrar salla sonra makyaj mı? iş yerinde çabucak yapıyorum saclarımı zor tarıyorum sabah oylesine topuz yapıp iş yerınde tarıyorum.akşam yemeği hep bebekler uyuyunca 10 gibi yiyoruz televızıyon akşam 9 dan sonra ızlemıyorum bebeğimin başında uzanarak uyanmasın diye sallıyorum.cumartesi evde oluyorum ama çalışmaktan daha zor geçiyor ıkısıyla .Yinede şükkürler Rabime sonsuz Şükür.Şimdilik hayat tarzımız daha çok gunu kurtarmak şeklinde.özel bir şey yok zevk filan kalmadı öyle işte...
yalnız değilsin arkadaşım.
boş yere bizde bekliyoruz şirketi bakalım.
Emeklerimizin karşılığını alırız inşallah. evlatlarımıza daha iyi imkanlar sunarak. üzme kendini
Kendimi o gün o kadar suçlu hissettim ki anlatamam neden bu iş verenler elemanların halinden anlamıyor sanki o minicik yavrumun gözlerinden dökülen yaşları anlatamam gerçekten annecim sadece sen yoktun ben annesiz kaldım orda dedi ikimiz de oturduk ağladık offff ya umarım beni büyüğünce anlar.
açıkladım tabiki anlayışla karşıladı fakat gözlerinden anlıyorum ki içinde bunun üzüntüsünü yaşıyor yavrum benim.çocuğuna neden gidemediğini açıkla. onlar büyüklerden daha anlayışlı merak etme. kendini de üzme bu kadar
benim 3 yaşındaki çocuğum bile anlıyor beni yavrum benim.
daha çok yolun başındasın eşini tüm yükü senin üzerine bırakmasına alıştırma sende yapma zaruri olanı yap onun ütüsünü yapma bir çeşit yemek yap yapamadım seninde yapmak gerekde çamaşır yıkama bulamasın evet insanın ödükopuyorbiri gelicek diye o düzensizliğin üzerine ama gelicek insanları habersiz kabul etme tek başına evin yükü alamadığını ona defa defa göster ve anlat yoksa sen tek başına düzenli temiz ve yemekli olursa oda tembel umursamaz duymaz olur olur seni en başta oturursa birşeyler olur sonra hiç yapmazlar
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.sizin gibi çalışan bir bayanım. inanın hayat çok yorucu geliyor artık 2,5 senelik evliyim fakat bebeğim yok hem iş stresi hem bebeğimin olmaması beni çok üzüyorherkeslede herşey konuşulmuyoo bende kendimee en doğru arkadaşlığın burdaa olacağını düşündümm ve üye oldumm :)
mrb hg cnm aramıza umarım en yakın zamanda olur bebeğin üzülme herşeyin bir vakti vardır bende çalışan bayanım bekarmözeldemi çalışıyorsun devlettemi ne işle mesgulsun
hoşbulduk cnm maalesef özel sektördeyimçok zor çalışmak hem ev hem iş bayaga yorucu ne güzel bekarsın tadını çıkar evlenince sorumlulukların kat be kat artıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?