- 7 Mart 2014
- 459
- 72
- 43
- 35
bu yoruma imzamı atıyorum bugünlerin keyfini çıkar sebbo valla insan çooook arıyoo :)
hg aramıza zalimsin hayat Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah doğru zamanı o bilir sıkma canını...
hoşbulduk cnm inşallah cnm rabbimin ol demesini bekliyorum rabbim en kısa zaman da güzel haberler vermeyi nasip eder inşallah sen ne kadarlık evlisin cnm
3 sene olacak Allahın izniyle... amin canım inş olur o haberleri beğenip yorumlarz yeğene nazar boncuğu göndeririz burdan :) sen sıkıntı yapma ve buna odaklanma birazda stres etkiliyor
ahh bir kurtulabilsem stresden napacam nasıl kurtulacam her gören karnımı yokluyo hadi artık diyoo
Merhaba kizlar. Bekarken burayi okudugumda hicbisey anlamamistim
Artk evliyim ve sizi o kadar iyi anlıyorum ki..
Bende daha bebek yok o olduktan sonra nasil olacak cok endişeliyim
Hakkimizda hayirlisi olir insallah. .
mrb ben söyleyeyim uykusuz geceler süt olsun diye bol bol yeme mesaileri:) cıyak cıyak bağıran minicik bişi(ne sıfat versem bilemedim) kokulu parmaklar
heryer dağınık... bebek bezleri filan kusmalar oy çok sevimli oluyorlar ya Allah sizede zalimsin hayat da nasip eder inşallahh
eh yok artık yaa.. kaç yıllık evlisin ki canım bu kadar üstüne gelmeleri de saçmalık yani insanlar ne kadar zaman bekliyor sonra vazgeçince hamilelik haberleri çıkıyor bence bosver milletin ne dediğini... Rabbim ol dedikten sonra onlar boşa konuşurrr
Canim benim yaa ne guzel anlatmissin hemen yapasim geldi :)
Ama daha iki sene en az borcumuz var. Esim bi yandan istiyor bende bir yil daha bekleyelim en az dedim ok dedi..
Eminim cok sevimli oluyorlardir
Ama ben fazla cocuk sevmiyorum nedense hani bebeklere bayiliyorum icim gidiyor sevimli buluyorum ama oyle oteki arkadaslarim gibi cocuk gördüm mu cok ta sevemiyorum nedense.. acaba bende mi sorun var bilmiyorum. .
Neyse oZELde misin devletye misin canim
2,5 senelik evliyim cnm bende biliyorum geç değil ama eşim bitane annesine diyemiyor ki baskı yapma şuna sorup durma demiyo
Evde oturup çocuğumla ilgilenmek istiyorum bazen...
Bazen de çalış emekli ol paranı ye diyorum...
Çalışan kadınların işi zor.. Hem işyerinde çalış hem eve git yemek hazır olsun. Buna rağmen ev kadınları daha çok yıpranıyor...
İşleyen demir ışıldıyor galiba..
ön sayfadan gördüm bende şimdi canım. Allah mesut etsin dah çok yeni ya...
babanne olmak istiyordur senden çok heyecan yapıyodur.. bizde öyle bi çevre baskısı olmadı çok şükür tek baskı eşimdi o çok istedi baskı direkt evdeydi yani:)
inşallah sizinde yuvanızda minicik bişi den hayırlısıyla olur:) ama hayatın komple değişiyor emin ol buna ben bazen saçımı bile tarayamıyorum valla feci durumda dolanıyorum :)
darısı bana inşallah bebiş ne kadarlık bende ölee saçımı tarayamayacağım uykumu alamayacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum
amiiiin hayırlısıyla olur inşaallah .. 1 yaşına çok az kaldı .. saçın başın birbirine girince hatırlatıcam ama :)
darısı bana inşallah bebiş ne kadarlık bende ölee saçımı tarayamayacağım uykumu alamayacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum
Evet en güzeli içlerini hergün konu komşuya dökmeleri :))))))))çalışıp emekli olmak daha iyi bence.. çünkü hayatta başımıza ne geleceği belli değil en azından çocuğumuza bi faydamız olur. zor çok çok zor çalışan anne olmak...
bence ev kadınları bize göre daha rahat benim gözlemlediklerim mesela yaz ayıysa sabahtan akşama kadar parkta oturup piknik yapmak
haftada bir kez gün yapmak ve komşu sohbetleri en azından içlerinde tutmuyorlar sıkıntılarını aynı gün bir komşuyla dertleşip atıyorlar..
ben de bendeee 👪
bir sene bekleyin bence zaten o mini bişi yin yolu uzun oluyor 9 ayda anca gelir sana tam iki yıl olur:) emin ol ki çok seviyorsun çünkü hergün içinde büyüdüğünü biliyorsun gram gram milim milim... Allah her isteyene nasip etsin kısa ve öz sevmeme mümkünatın yok öyle bir secenek yok yani:)
devlette memurum ben canım senin işin ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?