- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
cnm sen ne kadarlık evlisin bebiş yok mu senin de yoksa ikinciyi mi istiyonn rabbim gönlümüze göre versin napalım buda sınav işte
13 aylik evliyim. yok bizim. bir sorunumuz da yokmus ama hayırlısı dedik beklemedeyiz henüz.
Pazar günleri hariç hergün eve gelen bir yardımcım var. Doğrusu Hiç kendimi kasamam bu konuda.Evdede ev işi yapdım .çalıştım kendimi yordum diye madalyada vermeyecek kimse bana ..Ama evden eşimden bile önce çıkıyorum ve işten eve varmam saat 6 yı buluyor.
ben de devlet memuruyumm. 13 aylik evliyim. bizim de bebisimiz olmuyor. esim daha erken,acele etme diyor. ama bn istiyorum. kaynanam degil de annem sorup duruyor. Henüz istemiyoruz diye yalan soyluyorm. esim erken diye dusundugunden tedaviye yanasmiyor. gerci ikimiz de muayene test vs yaptirdk bir sorun cikmadi cok sukur.
hafta da 6 gun mesaim var. 16.30 da cikiyorm. esim vardiyali. bir aksam evde bir aksam yok. onun evde oldugu gunler yemek yapiyorum. bazen birlikte yapiyoruz. o yokken yapmiyorm. genelde ufak supurgeyle ortaligi bir supuruveriyorm. izin gunumu esimle denk getirmeye calisiyorm. eger denk gelirsek yani ikimiz de evdeysek o gun is yapmiyorm rahatsz olmasn diyeonun olmadigi gunler genelde temizlik yapiyorm. utuyu 2 haftada bir yapiyorm. bn de ablalarim gibi yemegi yer yemez bulasigi ortadan kaldiranlardanim :) esim de takintilidir bulasiga arada banyo yaparken banyoyu da yikarim. o da oylece cikar aradan evim cok kucuk. kutu gibi :) 1+1 ve temizligi kolay ve kisa oluyor. bu konuda rahatim. 1 sene icinde 1 kere de olsa esim bastan asagi temizlik yapmıştı.
Evet tatlım çok zor .Ben Kamuda müdürlük yapıyorum Ama hep diyorum sadece evdeki kızın maaşını vermek için bile çalışırım doğrusu.. :) Sanırım ben biraz tembelceyimde ev işi de sevmiyorum..Ama üç günlük dünya kimse sizi sizden fazla düşünmez ..okuyorumda ne kadar paralıyor bu kadınlar kendilerini dışarda iş eve gel temizlik çocukların bakımı vs ..yazık valla..cnm ne iş yapıyorsun valla en iyisini sen yapıon ben koşturmaktan cnm çıkıyo yatağa kendimi attığımla uyuduğum bir oluyo yorgunluktan
ayy ne güzel cnm yaa eşin destek veriyo en azından. ben evleneli 2,5 sene oldu bir tek işime yardım etmemiştir . hatta bir gün yardım etmiyor diye ne kadar sinirlendiysem sofra bezini topladım çırpdım iştee bagırdımm canımm koş koşşş diyee odaa bişe olduğunu sanıp geldi maksatım yerinden kaldırmaktı zaten ne oldu dedi iştee bende dedimm canımm sofrayı çırpdımda bir yerimde eksilme var mı diye merak ettim onun için çağırdım dedim :)
benim evim çok büyük iki günde anca çıkıyom içinden 3+1
Evet en güzeli içlerini hergün konu komşuya dökmeleri :))))))))
Biz de ancak haftasonu eşimizle ilgileniyoruz..
Ya ben haftasonu ev gezmesine bile gitmek istemiyorum. Eşimin yüzünü zaten haftaiçi akşamdan akşama görüyorum. Haftasonu da eşimle vakit geçireyim istiyorum. Annelerimiz de bi taraftan çağırıyor. Çalışınca bunlar bile sıkıntı...
inşallah cnmm inşallah olsunda bana hatırlat herkes bana pasaklı desin hiç mühim değil yeter ki rabbim versin
Zaten bir yillik evliyim canim bir yil daha beklicez sonra minik gelene kadar sa dokuz ay gececek ins :) toplamda uc yil olacak ins :) kendi cocugumu severim herhalde. .
Bende devletteyim canim memurum
Sabah sekizde geldik iste aksam bes olmasini bekliyorum canım
Sende bi de çocuk var herhalde..aynenn :) benimki de vardiyalı çalışıyor o uyuyor ben işe gidiyorum eve geliyorum evde yok biraz sıkıntılı da olsa özlemek de güzel... ama haftasonu evde olmak gerek bencede yoksa her bir işin yarım kalıyor aksıyor
Pazar günleri hariç hergün eve gelen bir yardımcım var. Doğrusu Hiç kendimi kasamam bu konuda.Evdede ev işi yapdım .çalıştım kendimi yordum diye madalyada vermeyecek kimse bana ..Ama evden eşimden bile önce çıkıyorum ve işten eve varmam saat 6 yı buluyor.
seveceksin zaten insan ilk gördüğü anda aşk ne demek anlıyor o kadar söyleyeyim :) aynen bitsede gitsek ama ben 4te çıkıyorum çok güzel bişi yaşasın süt izni
Sende bi de çocuk var herhalde..
Benim de ekim başı gibi doğacak ALLAH kısmet ederse..
Zordur değil mi çalışan anne olmak?
Bebeğine kim bakıyor?
Ayy evet benimde arkadasim oyle süt izinliler cok şanslı:)
Demek o kadar seviyorsun.. bana su an oyle uzak geliyorki :)
Aksam olsa da kurt seyt vr onu izlesem:)))
Amin inşallah sağ salim kucağıma alırım bebeğimi:)hiç farketmedim hamilelik günlüğünü 8 grammış :)oy yirim onu yaa Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah...
başlarda zor oluyor ama eğer annen kayınvaliden falan bakarsa bide yakınındaysalar kolaylaşıyor işin. benim şansıma işim de evime yakın o yüzden süt iznimde gidip emzirebiliyorum alıştım yani benim annem bakıyor
ikiz bebeklerim var 14 aylık ,kendim de çalışıyorum ,hiç kimsem yok ...
3.ye hamileyim şuanda ..
temizlik için ayda bir kadın alıyorum .
haftada bir evi kabasını temizler alırım ,yemek işine gelince çocuklarıma kimsem olmadığından bakımevi-kreş gibi bir yerde bakılıyor ama özel bakım gibi ,sadece 3 kişiler ,onlar orda yiyip içiyor zaten .
akşamları da onlara çorba meyve vs hazırlıyorum ,eşimle biz de gün boyu sıkı yiyoruz ,akşamları da geçiştiriyoruz .
bi şekilde gidiyor ,bu şartlarda öyle zaten oturup da günlük 3-4 çeşit yemek yapamam ,yapsam da akşam iştahımız olmuyor yiyemeyiz.
su akıp yolunu buluyor ,yeterki istekli ol ,sabret,sürekli psikopata bağlarsan herşey yük gelir işin içinden çıkamazsın
aynen hemencecik kaçıveriyoruz binadan :) banada uzak geliyordu ama bi baktım karnımda bi baktım kucağımda zaman çok hızlı akıyor
bi diziyi daha kaldıramadığım için bakmadım ben:) fırsat bulup karadayı izlesem yeter onda bile yarısından sonra uyukluyorum :)
Amin inşallah sağ salim kucağıma alırım bebeğimi:)
Benim de işyerimle ev arası yürüme 10 dakika..
Ben de sürekli gidip gelicem.. Süt izni günlük ne kadar oluyor bu arada? Onu da öğrenmiş olayım:)
Benim kayınvalidemle annem uzaklar evimize..
Kayınvalidem 2 araba ile geliyor. Annem tek otobüs ama uzak..
Kayınvalidem çalışıyor haftanın 2 günü. Yani 3 gün o bakacak. 2 gün benim annem..
Ama benim annemden bakmak istemediğine dair sinyaller alıyorum..
Zaten çok çabuk yoruluyor.. 3yıl önce kanser ameliyatı olmuştu. Onu zorlayamam asla..
Hani eşime desem gel gidelim annemlerin oraya taşınalım. Ona da eşim razı gelmez..
Zamanında evlenirken iki tarafa da uzak olalım diye anlaşma yaptık ki kimsenin gücüne gitmesin..
Benim bebek bakımım sıkıntı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?