çalışan kadınların ortak sorunları..

Arkadaşım iyi misin sen, ,cok ayıp bu soylediklerin..

bence ev hanımlarına söylenen daha ayıp aksama kadar kimsenin tv izledigi cocugunu sokaga saldıgı yok asıl yıpranan ev hanımlarıdır unv bile bitirsen calısmıosan ikinci sınıf muamelesi yapılıo ayıp olanlar bunlar

kimse burda ev hanımlarının tamamı öyledir demedi, o şekilde yapanlar var dendi, bu derece şiddetle tepki vermenizi anlayabilmiş değilim doğrusu. insanı haklı olsa da haksız duruma düşürecek tavırlar bunlar.

artı çalısan ve calısmayan annelerin cocukları kıyaslanamaz bile pahalı oyuncakla annelik olmazzz

Çalışan çalışmayan anne yoktur, bilincli ve bilinçsiz anne vardır. Çalışmak kisiye bilinç katmayacagi gibi, ,calismamak da bilincsizligin dibi demek degildir. Her koyun kendi bacağından asılır genellemelere gerek yok. Uzerinize alinip sinirlenmenize ise hic gerek yok bosuna kendinizi yipratmayin.

bence üzerine alınıp sinirlenen sensin ben genel olarak calısmayan kadına cahil bilgisiz bos kafalı muamelesine tepki amaclı yazdım çalısanlar nedense para kazanıp üç bes güzel kıyafet alabilince kendini akıl küpü kültür dehası modernlik muskası sanıyo gene genel oldu ama üzerine alınan alınsın

sacmalamissin resmen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben neden uzerime alip sinirleneyim arkadaşım,beni taniyor musun ediyor musun, ne iş yaparim ya da evde mi oturuyorum senin gibi bu konuda bilgin var mi, kusura bakma yarası olan gocunur. Benim yaram falan yok. Ben bu calisma calismama hususlarinda zaten fikrimi oturtmus insanim,Cok şükür bu konularda bir yaram yok, her cesit insanin olduğu bir yerde boyle sacma yorumlar yaparsan sert kayaya toslaman an meselesidir haberin olsun.. sen çalışana laf edersen o da gelir sana evde bütün gün tv izliyorlar cocuklarini sokağa saliyorlar der, edebimi muhafaza ederek anlatmaya calistim demek istedigimi, bilmem anlatabildim mi?

siz kadar degil dünyayı kurtaran kadınlar

Ofken kimeyse onunla hallet.burasi yeri degil.uslubun da hos degil.polemik te tarzim degil.ayrica dunyayi kurtardigini iddia eden de olmadi.yazdiklarinin tutulur yani yok.

sen de beni tanımıyosun artı bu yazınla senı herkes tanımıs oldu uslubuna bakılırsa hemen kendini belli etmeseydın keske çirkeflesmeye gerek yok canım yaaa yarası olan gocunuyooo

sen de beni tanımıyosun artı bu yazınla senı herkes tanımıs oldu uslubuna bakılırsa hemen kendini belli etmeseydın keske çirkeflesmeye gerek yok canım yaaa yarası olan gocunuyooo

Ben çalışmıyorum güzelim evdeyim. Senin soylediklerinden gocunmami gerektiren bir sey yok. Bilmem anladin mi??

Son düzenleme:
oh iyi valla herkes çalısmayanı kötülerken iyi ben gercekleri yüzünüze soylerken kötü kusura bakmayın da kendi kemdinize bi masal dünyası kurmussunuz çalısan modern bilgili kadınlar.... yazık üzüldüm şincik

lafımın çalısan senin gibi kendini bi halt sananlara oldugunu sen anlamamıssın hala kaç saattır bosa yazmısım karsımda duvar oldugunu bilseydim zahmet etmezdim

lafımın çalısan senin gibi kendini bi halt sananlara oldugunu sen anlamamıssın hala kaç saattır bosa yazmısım karsımda duvar oldugunu bilseydim zahmet etmezdim

Ne diyosun sen ya.halt saniyosun filan ne demek iyimisin sen.sen beni tanirmis gibi nasil ahkam kesersin.bu ne terbiyesizlik.

April cik biraz seviyeli ve mesafeli olsan çok değil azıcıkda olsan yeter artı seni ilgilendiren konularla git ilgilen hadi,

April genellemelerle insanlari itham edemezsin ogretmenler mesela senin bakamadigin 1 cocuk oysa sinifta en az 20 cocuk oluyor hatta 40 ogrenciyi bile idare etm3k gerekiyor yani kim kahve cay icip yatiyor acaba baskasinin cocuguna her acidan kol kanat gerip butun gun ilgileniyorsun sorumlulugunu aliyorsun oyle 9 da falanda gelmiyorsun ayrica kafan kazan gibi oluyor eve gelip ertesi gune hazirlik yapiyorsun odevler hazirliyorsunfalan fistan işi işte birakamazsin cunku o cocuklarin gelecegi sana bagli tabi bunun karsiligi cocuklarin yuzlerindeki gulumseme sana sevgiyle bakmalari yani herkese yan gelip yatiyorsuniz dunyayi kurtardgnizi saniyorsunuz diye genelleme yapamazsn

ALLAHım nedir bu egosunu tatmin edemeyen kadınlardan çektiğimiz..
Bu hırsları kime anlamadım , günde beş posta dayak yiyip de gelip bizden mi hırslarını almaya çalışıyorlar bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…