bu calısıyorum diye üzüntüden olenler ne iş yapıyo acaba merak içindeyim 9 da işe git kahve çay kahvaltı hooop ögle yemegi iki lal lak hoop kşam iş bitti sorada öldüm bittim cok zor hiç numara yapmayın aksama kadar o alısveriş sitesi senin bu benim dolanıp kendinizi bişi sanıyosunuz kimseye bi faydanız yok maas almaktan baska bişi yapmıosunuz hani kimin hayatını kurtardınız bi bulusmu yaptınız bi faydanızmı var eve temizlikci gelir yemek dısarda yenir cocuklara bakıcı bakar sonrada ayyyy cok yoruldum kimse sizi zorla çalıstırmıyo siz kendi kendinizi kandırıyosunuz komik vallahi cocugunuza da aslıda bakmak istemiyosunuz bakmak isteyen adam gibi işten ayrılır ıkı sene bakar adam eder sonra calısır sizinki keyfı bi de burda acmıs kendinıze yancı arıyosunuz
bence ev hanımlarına söylenen daha ayıp aksama kadar kimsenin tv izledigi cocugunu sokaga saldıgı yok asıl yıpranan ev hanımlarıdır unv bile bitirsen calısmıosan ikinci sınıf muamelesi yapılıo ayıp olanlar bunlar
artı çalısan ve calısmayan annelerin cocukları kıyaslanamaz bile pahalı oyuncakla annelik olmazzz
bu calısıyorum diye üzüntüden olenler ne iş yapıyo acaba merak içindeyim 9 da işe git kahve çay kahvaltı hooop ögle yemegi iki lal lak hoop kşam iş bitti sorada öldüm bittim cok zor hiç numara yapmayın aksama kadar o alısveriş sitesi senin bu benim dolanıp kendinizi bişi sanıyosunuz kimseye bi faydanız yok maas almaktan baska bişi yapmıosunuz hani kimin hayatını kurtardınız bi bulusmu yaptınız bi faydanızmı var eve temizlikci gelir yemek dısarda yenir cocuklara bakıcı bakar sonrada ayyyy cok yoruldum kimse sizi zorla çalıstırmıyo siz kendi kendinizi kandırıyosunuz komik vallahi cocugunuza da aslıda bakmak istemiyosunuz bakmak isteyen adam gibi işten ayrılır ıkı sene bakar adam eder sonra calısır sizinki keyfı bi de burda acmıs kendinıze yancı arıyosunuz
bence üzerine alınıp sinirlenen sensin ben genel olarak calısmayan kadına cahil bilgisiz bos kafalı muamelesine tepki amaclı yazdım çalısanlar nedense para kazanıp üç bes güzel kıyafet alabilince kendini akıl küpü kültür dehası modernlik muskası sanıyo gene genel oldu ama üzerine alınan alınsın
siz kadar degil dünyayı kurtaran kadınlar
sen de beni tanımıyosun artı bu yazınla senı herkes tanımıs oldu uslubuna bakılırsa hemen kendini belli etmeseydın keske çirkeflesmeye gerek yok canım yaaa yarası olan gocunuyooo
lafımın çalısan senin gibi kendini bi halt sananlara oldugunu sen anlamamıssın hala kaç saattır bosa yazmısım karsımda duvar oldugunu bilseydim zahmet etmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?