Bu kadar gocunduguna gore ev hanimissin
Evet bana gore ve bicok insana gore de ise yaramiyor ev hanimlari
Aksama kadar yatip kic büyütüyorlar
Ayy simdi bana yemek camasir vs dersin canim calisanlar hem is hrm ev hanimligini yapiyorlar :)))
Kimle konussam ogluna ev kizi istemiyor
Bi insanin sagligi el veriyorsa kesinlikle xalismali bence
merhabalar öncelikle, dediklerime alınmadan , insaflı bir şekilde muhakeme etmenizi istiyorum.
oğluma evkızı değil,çalışan kız istiyorum diyen annelere gelelim önce,o anneler inanın sizi siz olduğunuz için değil eve para getireceğiniz için seviyor.
yani tüm dertleri oğullarına hem kadınlık yapacak hem de para getirecek gelin adayı.
daha ahlaksızca olanı ise şu ;anne oğluna bir kız baktığı zaman karşı aileye söyledği şu ;"kızımız kpss girsin atansın sonra istemeye geliriz", niye hanım sen bu kızı gelin olarak beğendiysen , atanıp atanmaması seni ilgilendirmez, demek senin derdin kız değil, kızın eve getireceği para,
daha ahlaksızı da şu, kızı istemeye gidiyorlar kızın kadrolu mu sözleşmeli mi olduğunu soruyorlar, kız eğer sözleşmeliyse vazgeçiyorlar, böyle ahlaksızlık olmaz, kadının değerini bu kadar düşürmek olmaz.
şimdi ise illa çalışan olsun diyen erkeklere geliyorum. illa çalışan olsun diyorsa bir erkek, kadın iki kez düşünmeli, acaba beni mi seviyor getireceğim parayı mı? çünkü bir erkeğin zihninde çalışan kadınla evlenmek demek bankamatik demek maddiyat demektir..yani erkek o kadınla evliliğini bankamatiğe dayalı yapmak istiyordur..aradan bankamatiği çekerseniz o evlilik sallanır belkide yıkılır… HATTA burda birçok kişi yazmış, eşime şakayla karışık işi bırakacağımı çalışmak istemediğimi söyledğimde kabul etmiyorlar, bu mu kadınlara verilen değer bu mu sevgi? ama maalesef anlattığım olaylar günümüzde yaşanıyor
merhabalar öncelikle, dediklerime alınmadan , insaflı bir şekilde muhakeme etmenizi istiyorum.Bu kadar gocunduguna gore ev hanimissin
Evet bana gore ve bicok insana gore de ise yaramiyor ev hanimlari
Aksama kadar yatip kic büyütüyorlar
Ayy simdi bana yemek camasir vs dersin canim calisanlar hem is hrm ev hanimligini yapiyorlar :)))
Kimle konussam ogluna ev kizi istemiyor
Bi insanin sagligi el veriyorsa kesinlikle xalismali bence
oğluma evkızı değil,çalışan kız istiyorum diyen annelere gelelim önce,o anneler inanın sizi siz olduğunuz için değil eve para getireceğiniz için seviyor.
yani tüm dertleri oğullarına hem kadınlık yapacak hem de para getirecek gelin adayı.
daha ahlaksızca olanı ise şu ;anne oğluna bir kız baktığı zaman karşı aileye söyledği şu ;"kızımız kpss girsin atansın sonra istemeye geliriz", niye hanım sen bu kızı gelin olarak beğendiysen , atanıp atanmaması seni ilgilendirmez, demek senin derdin kız değil, kızın eve getireceği para,
daha ahlaksızı da şu, kızı istemeye gidiyorlar kızın kadrolu mu sözleşmeli mi olduğunu soruyorlar, kız eğer sözleşmeliyse vazgeçiyorlar, böyle ahlaksızlık olmaz, kadının değerini bu kadar düşürmek olmaz.
şimdi ise illa çalışan olsun diyen erkeklere geliyorum. illa çalışan olsun diyorsa bir erkek, kadın iki kez düşünmeli, acaba beni mi seviyor getireceğim parayı mı? çünkü bir erkeğin zihninde çalışan kadınla evlenmek demek bankamatik demek maddiyat demektir..yani erkek o kadınla evliliğini bankamatiğe dayalı yapmak istiyordur..aradan bankamatiği çekerseniz o evlilik sallanır belkide yıkılır… HATTA burda birçok kişi yazmış, eşime şakayla karışık işi bırakacağımı çalışmak istemediğimi söyledğimde kabul etmiyorlar, bu mu kadınlara verilen değer bu mu sevgi? ama maalesef anlattığım olaylar günümüzde yaşanıyor
Neden calisan kiz arayan erkeklere kusur buluyorsun.sen evlenirken çalışmayan bir erkekle evlenir musin?sen sormuyor musun isin ne meslegin ne diye.ayrica erkekler sadece maddi anlamda destek vericek bir eş aramiyor.sosyal kendini geliştirmiş kendi statüsüne yakin bir eş isteyebilir cok doğal. Kendi okumus etmis bir yerlere gelmis cocuklarinin egitimli bilgilu bir annesi olmasini isteyebilir.
Hayir anlamadim ben senin ne demek istedigini.belki adamin maddi durumu yeterli degil olamaz mi? Kadinin ona yardim etmesi kölelik mi?o zaman ev hanimlarinin kocalarida köle. Hayat sartlarindan haberin var mi?helede istanbulda yasiyorsan gecinmek ne kadar zor.kari-koca çalıscak emek vericek anca öle. Calisana değer vermiyorlar demissin.deger vermeyen adam calissin calismasin yine vermez.o zaman o kadının tamam bitti bosaniyorum deyip cikip gitme hakki var.kusura bakma ama yorumlarin sinirimi bozdu.sen önce bir ise gir hayati öğren sonra gel burda ahkam kes.bizde biliyoruz evde yatmayi.yanlis anlasilmasinn ev hanimlarina lafim yok.ama hayatında huc çalışmamış emek vermemis bir kadinin gelipte sizi kole gibi kullaniyorlar sizi bankamatik olarak görüyorlar demesi hic dogru değil. O zaman sende erkekleri bankamatik olarak görüyorsun. ...
Merhabalar, bana gel çalış gör ortamı demişssin, ben çalışan kadınların , çok yorulduğuna ve yıprandığına dem vurmuşum sürekli size herhangi birşey demiyorum anlıyorum sizin sıkıntılarınızı. ayrıca bankamatik olarak görüyorlar lafım da, belli bir süre sonra eşine artık çalışmak istemiyorum diyen kadınların, eşlerinden sürekli veto yemesi, yani erkek çalışan eşinin işi bırakmasını istemiyor.(önceki sayfalarda bazı arkadaşlar yazmış, ben onların yalancısıyım). Ayrıca pediatristlere göre ;dünyanın en iyi mürebbiyeleri bile çocuğa annesi gibi bakamaz, baba sevgisi bile anne sevgisinin yerini tutmuyor. ayrıca mecburiyetten dolayı çalışanlara kesinlikle saygı duyuyorum. o insanlar eli öpülesi insanlar. ben sadece sırf iki çantam, iki parfümüm, iki ayakkabım fazla olsun diye lüks için çalışan kadınlara diyorum, yani sırf bunlar için çocuğunuzu evinizi ailenizi ihmal etmeye değer mi? siz ihmal ediyorsunuz demiyorum kesinlikle , lütfen olayı kişiselleştirmeyin. ben de ayrıca 4 4 lük bir ev hanımı değilim ama ben burdaki genellemelerden yola çıkarak yorum yapıyorum
bende çalışıyorum doğum yaptıktan 4 ay sonra tekrar işe başladım kızlarımın biri ananede biri babannede ikisinide anca hafta sonları görüyorum. Sabah 9 akşam 7 çalışıyorum işten eve dön, yemek yap, ye, topla vs derken saat 22:00 oluyor ne kendime ne de başka birşeye vakit ayıramıyorum artık. Kendime bakmak desen öyle birşey kalmadı artık hayatımda. Haftasonları kızları gör eve dön temizlik ütü çamaşır yat uyu
kaç yaşındalar hiç eve gelmiyorlar mı?
küçüğü 9 aylık, büyüğü 4,5 yaşında. Nasıl gelsinler ki hafta içi 9-7 haftasonu 9-3 çalışıyorum mecbur ben gidiyorum
evde bakamıyomru aileller bende eskiden öyle çalışıyordum
ama ya bırakıp alıyordum yada onlar geliyordu
çok zor olurya her açıdan çocuklar sizi özler babayı özler, kardeşligi yaşayamazlar
((
ama ev uzaktır ulaşım sorunu vs varsa zor olur tabikide ama hergün evde kalmamalrıda çok zor
Yoo hicte samdigin gobo degil o isler
On sekiz yasindayken bile babamdan para istemeye utandim
Cunku bi GURURUM ONURUM VAR
O CALISACAK GETIRECEK BENDE AAA KOCAM DEGULMI ELBET PARADINI CATIR CATIR YERIM DIYE ACIZCE BI TAVUR MI SERGILEYECEGIM
BANA YAKISMAZ KENDIME DUYDUGUM SAYGIDAN DOLAYI
SIZ ACIZ BIRILERINE MUHTAC HAYATINIZA DEVAM EDIN lutfen. ... ben almayayim..
ALLAHım nedir bu egosunu tatmin edemeyen kadınlardan çektiğimiz..
Bu hırsları kime anlamadım , günde beş posta dayak yiyip de gelip bizden mi hırslarını almaya çalışıyorlar bilmiyorum ki
merhabalar öncelikle, dediklerime alınmadan , insaflı bir şekilde muhakeme etmenizi istiyorum.
arkadaşım belki benim kocam beni öyle kabul etmiş, çalışmamı istememiş, eve para getirmemi beklemiyor benden, beni sadece ben olduğum için seviyordur. eşim çalışmamı istemiyor bunda benim suçum ne ki bana hakaret eder gibi konuşmuşsun?
ayrıca kocamdan para alma mevzusunu da gurur meselesi yapmam.insanın kocası insanın düşmanı mıdır ki insan buna içerlesain zaten kendisinin bana evlenmeden önce söylediği şuydu ;"benim ilk şartım ev hanımlığı ilerde birgün çalışacam dersen, bunu kabul edemem". şimdi böyle diyorsa eşim ben ne yapabilirim. ama size de hak veriyorum maddiyatçı zihniyete göre para kazanıyorsan işe yarıyorsundur, kazanmıyorsan yaramıyorsundur.
ben de kocam da böyle mutluyuz. ha belki de benim şansıma benim kocam dışardaki çoğu erkek gibi benim eve getireceğim paraya değil de bana değer veriyordur. ki öyle zaten
Merhabalar, bana gel çalış gör ortamı demişssin, ben çalışan kadınların , çok yorulduğuna ve yıprandığına dem vurmuşum sürekli size herhangi birşey demiyorum anlıyorum sizin sıkıntılarınızı. ayrıca bankamatik olarak görüyorlar lafım da, belli bir süre sonra eşine artık çalışmak istemiyorum diyen kadınların, eşlerinden sürekli veto yemesi, yani erkek çalışan eşinin işi bırakmasını istemiyor.(önceki sayfalarda bazı arkadaşlar yazmış, ben onların yalancısıyım). Ayrıca pediatristlere göre ;dünyanın en iyi mürebbiyeleri bile çocuğa annesi gibi bakamaz, baba sevgisi bile anne sevgisinin yerini tutmuyor. ayrıca mecburiyetten dolayı çalışanlara kesinlikle saygı duyuyorum. o insanlar eli öpülesi insanlar. ben sadece sırf iki çantam, iki parfümüm, iki ayakkabım fazla olsun diye lüks için çalışan kadınlara diyorum, yani sırf bunlar için çocuğunuzu evinizi ailenizi ihmal etmeye değer mi? siz ihmal ediyorsunuz demiyorum kesinlikle , lütfen olayı kişiselleştirmeyin. ben de ayrıca 4 4 lük bir ev hanımı değilim ama ben burdaki genellemelerden yola çıkarak yorum yapıyorum
ben de sizinle aynı fikirdeyim ama bazı kadınlar bunu algılamak istemiyor ,ev hanımlarında bu daha baskın ,ben çalışan bir kadın olarak asla ev hanımlarından kendimi üstün görmüyorum ,daha önce de yazmıştım buraya bu mesele çalışmakla çalışmamakla alakalı değil karakter meselesi diye ,fakat ev hanımlarının bazılarında gerçekten çok fazla bir ezilmişlik duygusu var.hahaha ay sesli guldum simdi
nedir bu bazi ev kadinlarindaki eziklik bazi calisan kadinlardaki kendini ustun gosterme çabasi...
sanane isteyen calisir isteyen calismaz, mumkun olsada bizde evde senin deyiminle KIÇ büyütsek
calismak keske luks olsaydi, zorunluluk olunca cok SIKICI oluyor...ve inan bana o kadar yipraniyorsunki..bekarken ben yoruluyorum filan derdim calistigim icin, simdi 1 tane bebegim var Allahim bagislasin...yorulmanin anasini goruyorum simdi...hatta 1 tanede kardes istiyorum kismet olur insaAllah saglicakla...cocuguma hasret kaldigim cok oluyor...evde o isi yetistircem bunu yetistircem diye canim çikiyor kaldiki esim filan yardimci oluyor cogu zaman Allah razi olsun.
herkes istedigi gibi yasasin, yasayabiliyorsa tabii...ben zorunda olarak calisiyorum..ama keyfi olarak calismayanlarada koca parasi yiyor demek cok saçma...firsatini buluyorsan sende ye arkadasim...kaldiki esim benim parami yiyecek bende onunkini..ayri gayri yapmak cok saçma..o zaman niye evlendin??? evlilik bumudur?
calismak bir kadina tabiiki guven verir o ayri, kim istemezki ekonomik ozgurlugu olsun??? kiminin var kiminin yok..bir secimdir zorunlu veya degil...ama her seçis bir vazgeçistir
arkadaşım belki benim kocam beni öyle kabul etmiş, çalışmamı istememiş, eve para getirmemi beklemiyor benden, beni sadece ben olduğum için seviyordur. eşim çalışmamı istemiyor bunda benim suçum ne ki bana hakaret eder gibi konuşmuşsun?
ayrıca kocamdan para alma mevzusunu da gurur meselesi yapmam.insanın kocası insanın düşmanı mıdır ki insan buna içerlesain zaten kendisinin bana evlenmeden önce söylediği şuydu ;"benim ilk şartım ev hanımlığı ilerde birgün çalışacam dersen, bunu kabul edemem". şimdi böyle diyorsa eşim ben ne yapabilirim. ama size de hak veriyorum maddiyatçı zihniyete göre para kazanıyorsan işe yarıyorsundur, kazanmıyorsan yaramıyorsundur.
ben de kocam da böyle mutluyuz. ha belki de benim şansıma benim kocam dışardaki çoğu erkek gibi benim eve getireceğim paraya değil de bana değer veriyordur. ki öyle zaten
Aynen canım ya
Tamam anladik bizr ozeniyorlar
Kiskaniyorlar
Ama ezikliklerinin acisini baska yerde cikarsinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?