- Konu Sahibi Winnethepooh
Bakın eğer aynı şirkette sizin durumunuzda olan başka insanlara tanınan ayrıcalık size tanınmıyorsa bunu her türlü almanız mümkün. Yani bunu istemek de hakkınız. Yani başkalarına uygulanıp da size uygulanmamasının sebebi ne? Belki başkaları çok cazgırlık yaptı cadılık yaptı o şekilde aldı haklarını siz o kadar savaşmak istemediniz daha huzurlu daha sakin yapıda bir insansınız o yüzden haklarınızı alamadınız belki de. İnşallah Adalet yerini bulur. Önemli olan stressiz huzurlu bir gebelik geçirmeniz diğer şeyler halledilir.Hayır hiçbir farkım yok kendi departmanımdaki gebelerden. Ama dediğim gibi şirkette benimle aynı vardiya düzeninde çalışan her hamile kadın zaten benim hali hazırda talep ettiğim düzene geçiş yapıyor. O departmanların planlama yöneticileri ile görüştüm hepsi bunun yasal olmadığını söyledi. Bir bana yasal herhalde anlamadım ki
Bence şu anda sizi zorlayabildikleri yere kadar zorlamayı düşünüyorlar sesiniz çıkmadikca da sizi öyle çalıştıracaklar. Yine de aklı selim olmak lazım sakin düşünebilmek lazım size kolaylıklar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.Evet büyük bir yer. Yapabilecekleri tek şey dediğim gibi gündüz 5 gün olacak şekilde vardiyamı düzenlemek ama bunu yapmıyorlar. Kendilerine Hali hazırda mailde yönlendirdim ama ona da cevap verme zahmetinde bulunmuyorlar bende hala aynı vardiyaya devam ediyorum
Son düzenleme: