- 28 Aralık 2007
- 1.272
- 421
- 323
- 42
- Konu Sahibi papatyam_83
nasıl bir mantık bu ya anlayamadım, çalışan kadınlar anne olamaz diye bir kural mı var ya da eşinin maaşıyla geçinemeyecek kadınlar? Pardon?
laale hanım , çalışan anneler çocuklarına yazık olmasın die ona en az çalışmayanlarınkı kadar mutlu olsunlar
iyi yetişsinler die en güzel ortamı ayarlarlar , en azından ben bunun için kendimi paraladım,
ve allah a şükür başarılı oldum, yani senin mantığını ben de anlamadım vallaha
çalışodunuz nie bebek yaptınız yazık die bişi var mı yaaa
benim şu an 70 yaşında olan belki 80 amcamın karısı da vakti zamanında doğudunun köyünde öğretmenmiş
iki oğlan büyütmüş gül gibi ikisi de torunları var kendisinin, yazık mı olmuş bu bebelere emsal misal
bakıcımızı anlattım okumamışsın sanırım, kızıma canı gibi baktığına eve koyduğum ses kayıt cihazlarından defalarca
şahit oldum da utandığımdan kaldırdım ses kayıt sistemini
ne sandın ki sen çalışan kadın bebeği doğurup annesine bilmemkime atıp gidiyo mu?
Nice ev hanımları tanıorum çocuğunun daha huyun suyunu bilmeyen neyden hoşlandığını neye sevindiğini anlamayan,
nice çalışan biliyorum annesine atmış bebeyi asla ilgisi olmayan bebekle emzirmeyen sırf gece uyanmasın die
2 sene emdi kızım şükür sabahlara kadar memem onun ağzında müthiş bir maneviyattı
kimin bebeğine yazık olduğunu burda birbiriizin hayatlarını neler yaptıklarımız görmeden yargılayamayız
anne bilinçliyse ister gece bekçisi olsun ister ev hanımı çocuğu ile ilişkisini süper yapar
çalışanlarınkine yazık çalışmayanlarınkı harika die bir kesin kriter yok
ben bankada nicelernii görüyorum süper anneler, o eksikliği hiç hissettirmemişler
çocuk annesinin çalıştığını içselleştirmiş
anne ile çocuk arasında bağ güçlüyse illa dipdibe olunması gerekmiyor,
yetiştirmek önemli ,