İşte biz kıyılan kadınlar...
Olmuyor şekerim işte.Şu an kendimi çok fena hissettim gerçekten, büroyu kapatıp diplomamı çöpe atıp eşimin bebeği olmak istiyorum...
Olmuyor şekerim işte.
Kocan isteyecek bebişlik senden.
Bak mesela benden isteyen hiç olmadı.
İşte biz kıyılan kadınlar...
bakin kizlar size bir sey soyleyeyim mi;kendinizi kandirmayin. beni de esim bana KIYAMADIGI icin calistiriyor.kendine guvenen,toplumda bir yeri olan,ona bagimli olmayan,her gun sikir sikir giyinip makyajini yapan,ama kendine laf getirmeyecek kadar mert namuslu biri olmaya devam etmem icin,bir gun bosanma.ihtimalimiz.oldugunda cocuklarina bakabilen,ihanete dayaga siddete bir suru amdavalliga sirf calismadigi icin sesini cikarmayan bir kadin olmayayim diye calis sen askim diyor.. :)
bakin kizlar size bir sey soyleyeyim mi;kendinizi kandirmayin. beni de esim bana KIYAMADIGI icin calistiriyor.kendine guvenen,toplumda bir yeri olan,ona bagimli olmayan,her gun sikir sikir giyinip makyajini yapan,ama kendine laf getirmeyecek kadar mert namuslu biri olmaya devam etmem icin,bir gun bosanma.ihtimalimiz.oldugunda cocuklarina bakabilen,ihanete dayaga siddete bir suru amdavalliga sirf calismadigi icin sesini cikarmayan bir kadin olmayayim diye calis sen askim diyor.. :)
Helal be..sizin gibiler artsın bu toplumda.bakin kizlar size bir sey soyleyeyim mi;kendinizi kandirmayin. beni de esim bana KIYAMADIGI icin calistiriyor.kendine guvenen,toplumda bir yeri olan,ona bagimli olmayan,her gun sikir sikir giyinip makyajini yapan,ama kendine laf getirmeyecek kadar mert namuslu biri olmaya devam etmem icin,bir gun bosanma.ihtimalimiz.oldugunda cocuklarina bakabilen,ihanete dayaga siddete bir suru amdavalliga sirf calismadigi icin sesini cikarmayan bir kadin olmayayim diye calis sen askim diyor.. :)
Çalışmayı ne olarak görüyorsunuz?
Aklının kalması ne demek biliyor musunuz? Sende beni aldatma, elalemle flörtleşme yatkınlığı var, ben de seni eve kapatarak buna mani oluyorum, hakaret değil de nedir bu?
İş bu iş...
Kendi de bu olasılıklarla mı işe gidiyor acaba? Ya da çalışan her kadına bu gözle mi bakıyor?
Ah neler denir de susacağım!
Nişanlıyken o hoş gelen kıskançlıklar böyle ömrünüzü yiyor işte, bir örnek daha.
Sen de rest çekip çalışabilecek bir inat, dik duruş göremedim daha çok dertleşmeye gelmişsin.
O zaman söylenecek tek söz kalmış, bu hayatı sen seçtin, şimdi de ceremesini çekeceksin.
is bu is diyenler eger saglam bir meslegi yoksa ben de kadinin calismasina karsiyim.hem evde calis hem cocuk yap hem disarida calis cok sacma.
ise gidecek diye cocuk bakiciya ya da kayinvalideye birakiliyor.anneden ayri baskasinin tarzinda yetisen bir cocuk.hele kayinvalideyse annenin yapmadedigine yap diyorlar genelde.tutarsiz buyutulen cocuklar..
bakiciysa calistigini bakiciya zaten veriyor.e kadin disarida baskasina hizmet etsin calissin aldigi para zaten bakici,kiyafet vs gidiyor
ha calisiyordur kazaniyordur en az 4000 5000 eyvallah calissin.ya da yarim gun bi istir peki.ama aldigin para masrafina denk gelen calisma bence kadina eziyet.evde yeterince sorumluluk var.
ha baslik sahibinin esininki kiskanclik onu tasvip etmiyorum o ayri.ama calisma kinusunda boyle dusunuyorum.
Siz eşinize çalışma evde otur diyebiliyor musunuz? Hani siz de kıskançsınız ya?Yan yanaydik çalışırken güzel olduğumu söyler hep kiskanctir seven kıskanır bnd çok kiskancim
Pardonda niye bu kadar heyecan yaptiniz?bu soylediginiz sartlar konu sahibinde yok maddi durumunda da sorun yok tek dert sıkiliyorum.. bende diyorum ca lis ma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?