Ne desem bilemedim ama şu hali ile kullanıldığınız kesin.Merhaba arkadaşlar,
Ne amaçla açtığımı bilmediğim bir başlık biraz uzun olabilir iyi kötü yorumlarınıza talibim.
Başlıktaki gibi eşim çalışmıyor, aslında online bir iş yapıyor ama kazancını 3 yıldır getirdiğini görmedim. Ben evden çalışıyorum home office ve kazancım oldukça iyi. Kirayı ve faturaları ben ödüyorum, ev alışverişini ben yapıyorum, arabayı ben aldım ve sürekli benzinini dolduruyorum. Kaynanamlar da karşı apartmanda oturuyor durumları sıkışık olduğu için onların da bazı faturalarını ödüyorum ve gıda alışverişlerini yapıyorum.
Bu hayatımızın özeti, şimdi sorunlara gelelim öncelikle eşimi çok seviyorum, severek evlendim. Evlenirken durumunun iyi olmadığını söylemişti, gelinliğim dahil tüm masrafları yüklendim. Evi ben tuttum, eşyaları ben aldım. 3 düşüğüm oldu ve tedavi ile gebe kalmam gerekiyor artık ama tüm masrafı yükleneceğim halde eşim bunu yapmıyor. Reddetmiyor, tamam diyor ama 1 yıldır doktora da gidemedik. Hep bir bahanesi var, yurtdışında yaşıyoruz ve vatandaşlık hakkım var ama bu başvuruyu da sürekli erteliyor. Zaman zaman sinirlenip bağırıyor ama daha sonra özür diliyor konuşup barışıyoruz. Onu ezdiğimi, herşeyi ödediğim için yüzüne vurduğumu söylüyor ama fatura gelince ya da kira zamanı gelince yine benden bekliyor. 1 evliliği olmuş daha önce ve çocuğu var onun nafakasını dahi ben ödüyorum.
Kazancım iyi ve işim rahat olduğu için bu düzen böyle devam ediyor ama ben artık manipüle edildiğimi filan düşünmeye başladım.
Bir arkadaşım buraya yazmamı söylediği için yazdım, yorumlarınızı bekliyorum.
Vatandaşlığa onunla başvurmam gerekiyor ve 4naydır erteliyor, yarın gidecektik bu akşam yine kavga çıkardı bu yüzden bu konuyu açtımBence siz kullaniliyorsunuz. En kisa zamanda vatandasliga basvurun bu aileden kurtulun. Seviyorum diyorsunuz ama bence sevilmiyorsunuz
Bi sekilde ikna edin yani yoksa nereye kadar dayanicaksiniz boyle evlilik olmaz.Vatandaşlığa onunla başvurmam gerekiyor ve 4naydır erteliyor, yarın gidecektik bu akşam yine kavga çıkardı bu yüzden bu konuyu açtım
Bu ne bicim evlilik bunun adi baska bisyde neyseeee....Merhaba arkadaşlar,
Ne amaçla açtığımı bilmediğim bir başlık biraz uzun olabilir iyi kötü yorumlarınıza talibim.
Başlıktaki gibi eşim çalışmıyor, aslında online bir iş yapıyor ama kazancını 3 yıldır getirdiğini görmedim. Ben evden çalışıyorum home office ve kazancım oldukça iyi. Kirayı ve faturaları ben ödüyorum, ev alışverişini ben yapıyorum, arabayı ben aldım ve sürekli benzinini dolduruyorum. Kaynanamlar da karşı apartmanda oturuyor durumları sıkışık olduğu için onların da bazı faturalarını ödüyorum ve gıda alışverişlerini yapıyorum.
Bu hayatımızın özeti, şimdi sorunlara gelelim öncelikle eşimi çok seviyorum, severek evlendim. Evlenirken durumunun iyi olmadığını söylemişti, gelinliğim dahil tüm masrafları yüklendim. Evi ben tuttum, eşyaları ben aldım. 3 düşüğüm oldu ve tedavi ile gebe kalmam gerekiyor artık ama tüm masrafı yükleneceğim halde eşim bunu yapmıyor. Reddetmiyor, tamam diyor ama 1 yıldır doktora da gidemedik. Hep bir bahanesi var, yurtdışında yaşıyoruz ve vatandaşlık hakkım var ama bu başvuruyu da sürekli erteliyor. Zaman zaman sinirlenip bağırıyor ama daha sonra özür diliyor konuşup barışıyoruz. Onu ezdiğimi, herşeyi ödediğim için yüzüne vurduğumu söylüyor ama fatura gelince ya da kira zamanı gelince yine benden bekliyor. 1 evliliği olmuş daha önce ve çocuğu var onun nafakasını dahi ben ödüyorum.
Kazancım iyi ve işim rahat olduğu için bu düzen böyle devam ediyor ama ben artık manipüle edildiğimi filan düşünmeye başladım.
Çocuğun nafakasını neden siz ödüyorsunuz bırakın çalışıp ödesin böyle halihazır geçinmek ne hayatın zorluğunu öğrensinMerhaba arkadaşlar,
Vatandaşlığı aldıktan sonra boşanacağınızı düşündüğü için belki gidip başvuru yapmaktan kaçınıyordur. Sizden gelen gelir kaynağı kesilecek. Bir şey diyeyim mi? Siz bir gün boşanmak istediğinizde sizin ona nafaka bağlatmanızı istese şaşırmamVatandaşlığa onunla başvurmam gerekiyor ve 4naydır erteliyor, yarın gidecektik bu akşam yine kavga çıkardı bu yüzden bu konuyu açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?