Çalışmayan eş ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi Luys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamı evlat edinmişsiniz resmen. Adam sağlam ballı ya. Bu şansa nasıl sahip oluyorlar ben anlamıyorum ya. Adamın giyecek donu yok iki kere evlenmiş. Karısı kendinin, eski eşinin, ailesinin etrafında pervane. Yan gelip yatıyor, dünya umrunda değil. Aslan gibi nice delikanlı da yalnız geziyor nasıl iş bu ben anlamadım Annem hep der ama Allah baklayi hep dişsize verir diye. Aslında söz biraz farklı da çevirince anlamı yitiyor. Hep imtihan dünyası işte. Gece gece sinirlerim bozuldu.

Vay be adam sağılcak inek bulmuş, sağmayı bi kenara bırakın, etinden, derisinden, sakatatından, kellesinden, paçasından bile yararlanıyor.

Siz kendinizi neden degersiz görüp olmayacak sorumlulukları üstlenmişsiniz….

Evde kaldım korkusu ile evlenmiş, bunu en büyük hedef belirlemiş, belirli eksiklikleri olan, ve bir erkek varlığı kendisi icin çok önemli olan kadin profili okudum resmen…

Basinizi kaldırın gökyüzüne bakın.

Manipüle edildiğini pek sanmıyorum. Alıştırdıgın için hep senden bekliyorlar. Şimdi kocamız bize aldıgını sattıgını hsrcadıgını söylese bizde basımıza kakma deriz

Öncelikle bir an önce sizin hakkınız olan vatandaşlığa başvurun. Daha sonra o evliliği bitirin bir zahmet. Nafaka ödemek ne alaka ya nasıl yaparsınız bu saygısızlığı kendinize.. Ortada bu kadar kötü örnek varken hergün okuyoruz burada tv de izliyoruz. Bu devirde nasıl bu kadar saf olabiliyorsunuz şaşırdım doğrusu.. Bir an önce kurtul o adamdan kendi ayakları üstünde durabilen kendi parasını kazanan bir kadınsınız ortada çocukta yok yol yakınken çocuk olmadan bitirin bu işi derim..

Ayy pessss pesssss yani çok şey yazmak isterdim ama üyeliğimin gitmesinden korkuyorum. Tam bir embesil

Manipüle edildiğini pek sanmıyorum. Alıştırdıgın için hep senden bekliyorlar. Şimdi kocamız bize aldıgını sattıgını hsrcadıgını söylese bizde basımıza kakma deriz
Aslında olay da bu, alıştırdım. Herşey bir anda olmuş gibi düşünüyor herkes ama 3 4 yıllık br süreç var, onu üstlen bunu üstlen derken herşey üstlenilmiş oldu. Nafaka meselesi de eski eş, ödeyemediği için mahkemeye verdiği için borç adı altında vermeye başladım ve öyle devam etti.

şaka mı bu konu dalga geçiyor olmalısınız ya da bi jigoloyla evlisiniz başka bir açıklaması olamaz. ailece sizi sağıyorlar etinizden sütünüzden dibine kadar faydalanıyorlar da siz bu zekayla nasıl o kadar para kazanıyorsunuz şaştım kaldım. biz harcanıyoruz arkadaş başka bir şey diyemiyorum

Anladığım kadarıyla ayakları üstünde dimdik duran bı kadınsınız , nafakayı sizin ödemenizi şaşkınlıkla okudum en azından buna bı son verin bence , sorumsuz bi eş adayı görüyorum eşinizi şu saatten sonra asla degistiremezsiniz

peki kullanıldıgınızı yeni farketmeniz. O aydınlanma nasıl oldu

Fazla enayi bulmus sizi kusura bakmayın.Ne demek nafaka ödemek eşek gibi hem evine hem çocuğuna bakması lazım

Herif başkasından yaptığı çocuğu bile size baktırıyor, ailesini size geçindirtiyor, bu herif neyinize yarıyor?
Hiç mi zorunuza gitmiyor nafaka ödemek?
Sizle bebek yapmıyor çünkü tüm paranız kendi çocuğuna gitsin istiyor
Nitelikli dolandırıcı resmen
Neden tutuyorsunuz bu asalağı evde
Bu kadar hayır sever ve cömertseniz kimsesiz çocuklara engelli ailelere yardım etsenize
Adamın zerre suçu yok siz böyle devam ederseniz tabiri caizse semer vuran çok olur

ya aranizda duygusal bag kalmadiysa en guzeli bosanmak gibi geldi bana ..adami cabasiz gordum cunku

Siz kafayimi yediniz? Herseyi siz yapiyorsunuz nafaka ve onun ailesine bakmak dahil siz bildigin enayisiniz adam sizinle resmen ona bakmaniz icin evlenmis sizin burda vatandaslik almanizi bile istemiyor artik kafasindan ne geciyor neler dusunuyor bilemiyorum sizden cocuk sahibi olmak gibi bir derdide yok sadece asalak gibi yasamak istiyor ya siz iyimisiniz cekin elinizi eteginizi herseyden kimseye bir kurus vermeyin bakin o sevdiginiz adama neler oluyor gostersin gercek yuzunu

Bir parazitle evlisiniz.Boyle adamları nasıl seçebiliyorsunuz?? Çocuğun bile nafakasını siz ödüyorsunuz ailesine siz bakıyorsunuz,birde adamın afra tafrasini çekiyorsunuz.Bu adamı sevdiğiniz kadar keşke kendinizi sevseniz Manipüle edildiginizi anladığınız an artık manipüle edilmezsiniz artık uyanın, bahane aramayın .....

Aşk senin gözünü kör etmiş, sırf seviyorum denen saçmalık yüzünden kendini inek gibi sağdırıyorsun, kusura bakma, durduğun hata.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…