Çalışmayan eş ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi Luys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hemen vatandaşlık başvurusu yapmaya bakın ve alır almaz tekmeyi basın yazıklar olsun böyle adama ya bı silkelenip aynaya bakın ben ne yapıyorum ben ne yaşıyorum diye tamam zor durumda olur evi gecindirebilirsiniz oda bir nebze ortak ilerler oda tamam ama siz ailesine çocuğuna adama bakıyorsunuz yazık değil mi emeklerinize yaşınız daha fazla ilerlemeden önünüze bakın ve sakin böyle bir adamdan çocuk yapmayın

1 Kasım 2021 konunuzdan

Önceki konunuzda çalışmıyordunuz. 3 yıldır çalışma durumunuz varsa, önceki konunuzda da paylaşırdınız sanırım.

Önceki konunuza göre, eşinizin geliri iyi ve mal varlığı da varmış.

Hangi konuda anlatılanlar doğru ?

Arkadaşımın hesabından açtım konuyu, ilk paylaştıklarınız benim durmum değil

Emin misiniz ? Kimin durumu o zaman ? Süre, vatandaşlık imkanı vb; ne tesadüfse aynı.

Neyse, forum kurallarına bakarsanız; üyeliğin sadece üyelik sahibi tarafından kullanılabileceğini görürsünüz.

Emin misiniz ? Kimin durumu o zaman ? Süre, vatandaşlık imkanı vb ne tesadüfse aynı.

Neyse, forum kurallarına bakarsanız; üyeliğin sadece üyelik sahibi tarafından kullanılabileceğini görürsünüz.
1 başlık için üyelik açmayı mantıklı bulmadım buyrun engelleyin, yurtdışında tanışmış 2 arkadaşız.

Kullanılıyorsunuz nafakayı niye yüklendiniz yani diğerlerini hadi geçtim nafaka sizin sorumluluğunuzda mı? Siz o ilişkide anne baba gibi bir şeysiniz peki kocanızın bu evlilikte görevi ne?

Bu evlilik değil ve hafta ev arkadaşlığı bile değil. Onda bile adalet olur eşitlik olur.
Asla bu adamdan çocuk yapmayın. Ertelenesi sizin hayrınıza inanın.

1 başlık için üyelik açmayı mantıklı bulmadım buyrun engelleyin, yurtdışında tanışmış 2 arkadaşız.

Kiril alfabesiyle konuşulan bir ülkedeydiniz. Rusça konuşuluyordu bulunduğunuz ülkede. Önce pandemi, sonra Rusya'da yaşanan savaş durumu sırasında arkadaş edindiniz ve ikiz hayatlar yaşıyorsunuz sanırım.

Üyelikler, kaç konu açılacağı veya yorum yapılacağına bağlı olarak oluşturulmuyor.

Bu arkadaş hesabı yalanı bitmedi mi hala ya? Sanki Netflix’e abone oluyor, altı üstü mailinizle üye olacaksınız, bir dakikalık iş.

Vatandaşlığa onunla başvurmam gerekiyor ve 4naydır erteliyor, yarın gidecektik bu akşam yine kavga çıkardı bu yüzden bu konuyu açtım
Vatandaslık alınca ayrılacaksınız diye düşünüyordur ama zaten vatandaslıga basvurabılıyorsanız suresiz oturumunuz da vardır. Boşarsanız simdi de bosanırsınız zaten.

Ay napalım ödül filan mı verelim 2 yorum okuyacağız sizin parazitinizi çekiyoruz. Sıkıntın varsa engelle, bir arkadaşım için konu açıyorum diyenlerin konularını engelliyor musunuz?

Ay napalım ödül filan mı verelim 2 yorum okuyacağız sizin parazitinizi çekiyoruz. Sıkıntın varsa engelle, bir arkadaşım için konu açıyorum diyenlerin konularını engelliyor musunuz?

Aynı üyeliği birden fazla kişinin kullanması yasak. Bu durumda gerekli işlemleri üyeler değil, yönetim yapıyor.

Vatandaşlığa onunla başvurmam gerekiyor ve 4naydır erteliyor, yarın gidecektik bu akşam yine kavga çıkardı bu yüzden bu konuyu açtım
Belki dr vatandaşlık alırsa beni boşar diye istemiyor sürekli kavga çıkarıyor bence bırakon bu adamı hayatınıza bakın

Bu kadar yardimseversenjz bir hayır kurumuna yardım edin. En azından hayra geçer.. Hemen bir psikiyatr ile görüşün ve asla çocuk yapmayın. Konu gerçekse..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…