Çalışmayan eş ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi Luys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendine koca almamışsın ki sen parazit edinmişsin kanını emiyor, çocukl yapmaya çalışman dahi hata.

Yok artık

Siz kendinize neden bunu yapıyorsunuz manipule edildiginizi düşünmeye geç bile kalmışsınız p.pisinde zümrüt mu var bu adamın kusura bakmayın çok sinirlendim ne demek eski eşinin nafakasini ödemek bir şekilde vatandaşlığınızi alın onuda gönderin gitsin

Ailecek güzel yere dükkan kurmuşlar. Yatakta iyi mi bari? Başka ne için çekilir ki bu parazit ailesi ile beraber?

3 düşüğüm oldu ve tedavi ile gebe kalmam gerekiyor artık ama tüm masrafı yükleneceğim halde eşim bunu yapmıyor.
Kendini yakıyorsun, farkında bile değilsin!
Yapma, ne olursun o evlilik sandığın birlikteliğe bir can daha katıp, onun da hayatını karartma, yapma!

6 aylık eşimi çalışmıyor diye boşadım , yük kalktı üstümden arkadaşına da tavsiye ederim.
Şimdi hayatımda biri var taş taşır evime bakarım diyor hırslı çalışkan taşı sıksa suyunu çıkarır. Erkek nedir şimdi görüyorum.
Giden 6 ayıma oldu olsun şak diye de boşadım sefam olsun.
Arkadaşına söyle evdeki canlıya bir süre sonra erkek gözüyle bakmayacak :) kendimden biliyorum.

Ay konuyu tam okudum şimdi şaka mı bu ben adamı sadece çalışmıyor diye boşadım ailesine bakmakta ne demek 1 gün bile tutmazdım yanımda yuh yani siz çok söğüşlenirsiniz böyle
Sizin bir an önce hatta bugün adam kıcına tekmeyi basarak evden atmanız lazım parazit resmen yazık çoluk çocuk doyurun daha sevap bu ne kendinize jigolo mu tuttunuz bu adamı afedersiniz de yaşlı kadınlar parayla yanında sex partneri tutuyor aynı böyle ailesine kadar bakıyorlar siz kendinizi buna mı layık görüyorsunuz

Son düzenleme:
Kaynanamların alışverişi falan derken biraz durdum ama eski eş nafaka diyince aman yarabbim siz iyi misiniz? Lütfen kendinize bunu reva görmeyin.Vatandaşlık başvurusu falan kendiniz gidin biraz bireysel takılın.

Bir çocuk evlat edinseydiniz daha kolay olurdu, sevaba girer bir garibin duasını alırdınız
Nafakasını bile ödeyemeyen adamdan cidden çocuk sahibi olmaya mı çalışıyorsunuz hayretler içindeyim
Evlilik için ortak bir emek verilir, birlikte çalışılır adam az kazanır falan hiç sorun değil ama bu adam tüm sorumluluklarıyla sizin üzerinize yıkılmış ortada evlilik falan yok, bariz kullanılıyorsunuz, kendinize bunu yapmayın yıllar sonra hiç kıymeti olmaz inanın yaptıklarınızın. Hazır çocuk yokken yolları ayırın bu adam iflah olmaz

Ayrılın kendiniz çalılıp kendiniz yersiniz en azından. Anne babasını geçtim ayrıldığı eşe bile bakmak nedir ya. Valla peygamber sabrı varmış sizde. Ayrılırsanız vatandaşlık mı alamayacaksınız? Bir de çocuk yapmayın böyle sorumsuz bir babayı hiçbir çocuk haketmiyor.

bu asalağın ne gibi bir özelliğine kapıldın?
çocuğuna nafaka ödemeyen biri ölse umrumda olmaz.
hiç mi kendine değer vermiyorsun , saygın yok da böyle birinden çocuk yapmaya çalışıp, gelmişine geçmişine bakıyorsun?
ne ballı herifler var ya inanamıyorum

Konuya şok oldum. Ailecek sizi parmaklarında oynatıyolar ve buna eski eş de dahil. Tüm bunlar yetmezmiş gibi zorla ısrar kıyamet bu adamdan çocuk yapmaya çalışmak neden?

Sonra vay efendim kucağımda küçük bebek boşanıyorum bi bitmedinizz yaaa adam aile reisi olmak istemiyorum diyor gözünüze sokuyor gözünüze....yazık o yavruya yazikkk

Bence yalan söylemeye başlayın. Mesela bu ay bilmemne sorunu çıkmış param yatmadı ne yapacağımı bilmiyorum vs. Evde sürekli para konusunda bir iki ay sorun yaşayacağınızdan bahsedin. Önce nafakayı ödemeyin mesela para çıkışmadı diye. Sonra kira için onu sıkıştırın ben ayarlayamadım diyerek.

Üstünüzdeki sorumluluğu biraz yalan söyleye söyleye adama yıkın, köşeye sıkıştırıp ödemeye mecbur bırakın. Bir yolunu bulup yavaştan ödemeye başlar diye düşünüyorum. Siz her şeyi üstlendikçe adam kendini geri çekmiş şimdi dışarıdan konuya bakınca hepimizin gözünde parazite dönüşmüş durumda eşiniz.

Çocuk konusunu erteleyin ayrıca. Bu evliliğe çocuk mu lazım şimdi? Vatandaşlık başvurusunu da sonra yaparsınız hiç acele etmeyin. Önceliğiniz eşinize sorumluluk yükleyip kendinizi geri çekmek olsun. İyi kazandığınızı ya da paranızın miktarını vs. bilmesin.

Arkadaşımın hesabından açtım konuyu, ilk paylaştıklarınız benim durmum değil

site kurallarına uygun değil birde aynı gün doğmuşsunuz, aynı cihazı kullanıyorsunuz, neresinden tutsak elimizde kalıyor. Lütfen site kurallarını bir okur musunuz?

Niye? Sizde akıl yok mu?

Siz benim eski konuyu hiç görmediniz galiba. Bir zahmet okuyun da sonuçlarını görün.

ne güzel bulmuşlar bi enayi , seviyorum kılıfı altında sömürüyorlar. keşke ailenize yardım etseniz.

Benden beteri yoktur diyordum, başkasının nafakasını ödeyen de varmış. Allah akıl fikir versin bir an evvel.

Ay napalım ödül filan mı verelim 2 yorum okuyacağız sizin parazitinizi çekiyoruz. Sıkıntın varsa engelle, bir arkadaşım için konu açıyorum diyenlerin konularını engelliyor musunuz?
yürü git şuradan
kendi pasifliğini kullanılmışlığının enayiliğinin hırsını bizden çıkarma

ball gibi bu konuların sahibi hep sensin

yazık bide tedavi olacağım çocuk vs diyorsun

ne için adamın şeyi çok mu kıymetli diyeceğim olmayacak

bu konuların hepsinin de sahibi SENSİN!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…