Valla esracım, burada hiç kimse ev hanımlarını evde oturuyor gün yapıyor dedikodu yapıyor diye aşağılamadı... Çalışan arkadaşların yorumlarını lütfen daha dikkatli oku...
Aksine Çalışan arkadaşlarımız aşağılandı. Siz de kadın mısınız, işveyi cilveyi unutmuşunuz erkekleşmişsiniz, çalıştığınız için kocalarınıza zaman ayıramazsınız aldatılırsınız yada kocalarınız sizi boşar yok buzluktan yemek yiyorsunuz adamın kalbine giden yol mideden geçer buzluk yemeğiyle adamı mutlu edemezsin falan denilerek asıl biz çalışan kadınlar aşşağılanmaya çalışıyoruz....
Ama üzgünüm hayat sizin gördüğnüz gibi değil.. Ben kadın olmadan önce bir insanım... Hyattaki tek amacım kocamı yada babamı yada başka birini mutlu etmek değil.. Hayattaki yegane amacım kendi mutluluğumu sağlayabilmek. Haa demiyorum ki ben kendme bakarım başkası yalan.. Hayır ama burada öyle bir lanse edildi ki sanki çalışırsan kocana zaman ayıramazsın o da seni aldatır. Çok doğal ve normal bişeymiş gibi...
Yok evde ıvır zıvır toksa yenisini almak gerekirmiş, ama varsa gerek duymasmışsın gibi basit ve saçma bir benzetmeyle adam evde karısı onla istediği gibi ilgilenmezse ilgiyi başkalarından alır, ilgi varsa gerek duymaz gibi bir çıkarımda bulunmuş....
Yaa kendimize gelelim.. Ekekerin bize biçtikleri rolleri oynamak zorunda değiliz.
Yok yuvayı dişi kuş yaparmış, yok adam çalışır para getirir kadın çocuk bakar evi çekip çevirirmiş...
Bunlar erkek egemen toplumun bize dayatmaları...
KAdın evle ilgilenmekle ne kadar sorumluysa erkek de o kadar sorumludur, sonuçta aynı evde yaşıyoruz o evi birlikte kirletiyoruz brlikte daıtıyoruz birlikte yemek yiyoruz ben ne kadar süprüyorsam bir şekilde o da süpürebilir, yada ben süpürürken o yemek yapabilir...2 gömlek ütüleyebilir....
Birde anlamıyorum nasıl gözlerinizi gerçeklere kapatabiliyorsunuz. Çalışmayan kadınlar aldatılmıyor mu??? Belki daha da çok aldatılıyor belki daha az.. istatistiki bir araştırma yapmadım, ama çevremden duyduklarıma göre bu forumda yazan arkadaşlara göre yorum yapıyorum bal gibi de aldatılıyorlar...
Eee çalışmıyor kocasına ull ilgi çcuk doğurmuş mkemmel annelik yapıyor, mükemel yemek yapıyor ama adam aldatmış, ve aldatıyor....
Ama mecbur, ailesi de arkasında değilse ne yapayım çocuğumla nasıl yeniden hayat kurarım kiramı nasıl öderim diyerek kaderine razı oluyor...
Çalışmak yada çalışmamak sizin elinizde ister çalışın ister çalışmayın, ama çalışan kadınlar aldatılır faan gibi bahanelerin arkasına saklanmayın... açıkça çalışmak istemiyorum, kocamdan para almak beni rahatsız etmiyor çalışmıyorum deyin olsun bitsin....
konuyu tam olarak okumadığınız okadar belliki konun başlarında bir üye demişki çalışma ozaman evde oturup gün yaparsın kek kahve yapıp dedikodu yaparsın diye aşşağılamış çalışmayan bayanları ve annelerimizi .... hem konuyu aldatmaya getiren sizsiniz ... ben aldatılır demedim onu siz diyorsunuz ben çalışabilir ama ortamı rahatsa kendinden taviz hayatından taviz vermiyorsa güzelbir mesleği varsa veya meacbursa çalışır kendini zorlamadan ama aman ben kocamdan para almıyayım diye milletin derdini çekemem... hem zaten adam nekadar çalışırsa çalışsın bir bayanın hamileyken çektiği sıkıntının hakkını ödeyemezki eşitlik orada bozluyor erkeklerin tek işi çalışmak bırakalımda onu doğru yapsınlar bari onuda ben yapıcaksam onların işi ne....klava:
arkadaşlar bende eskiden çalışıyordum fakat kafamın tasını attırdılar işyerinde ve o gün istifa edip çıktım sonrasında evlendim ilk başlarda inanılmaz sıkıntı çektim ev üzerime geliyordu sanki acısını eşimden çıkarıyordum garibimin... neyse konuya gelelim şimdi ev hanımı olmaya alıştım eşim allahtan cimri biri değil her aldığımın ettiğimin hesabını sormaz ama bende müsrif değilim nışanlıyken hep derdim kendi kendime ben kendi paramı kendim kazanmaya alıştım şimdi eşimin eline nasıl bakarımdiye onada söylerdim bunu.. ve kızardı bana.. ger çektende evlenince herşey ortak oluyo birde bebişimiz var çalışmayıda hiç düşünmüyorum arada kpss aklıma takılıyor amaa nerdeee kazanmak...
bunu şu şekilde açıklayım eğer ihtiyacın varsa alışveriş yapman mantıklıdır kimse buna bişey demez ama evinde varken tekrar almak israftır evlilikte buna benzer eşin çok iyi birisiyse kimse aldatmaz ama eşin ihtiyacını karşılamıyorsa ihtiyacını dışarıdan karşılar peki eşi güzel (yani güzellik görecelidir) ilgili eşini seven birisi ise erkek veya kadın neden aldatsın ki...
Bir erkeği evine bağlayan kadındır kadın da ne bir et parçası nede hizmetçidir kadın kadınlığıyla kadındır çocuğuna anne eşine kadınıdır
E peki işi nedeniyle çok yoğun olan ve eve geldiğinde yorgunluktan uykuya dalan, haftasonları da yarım gün mesaiye giden bir kocamız varsa; biz de ihtiyaçtan aldatabilir miyiz? Yani kocası ihtiyacını(sadece cinsellikten bahsetmiyorum, cinsellikle birlikte ve hatta ondan daha öncelikli olarak şefkat ve sevgi) karşaılamayan kadınlar da aldatır mı?
E peki işi nedeniyle çok yoğun olan ve eve geldiğinde yorgunluktan uykuya dalan, haftasonları da yarım gün mesaiye giden bir kocamız varsa; biz de ihtiyaçtan aldatabilir miyiz? Yani kocası ihtiyacını(sadece cinsellikten bahsetmiyorum, cinsellikle birlikte ve hatta ondan daha öncelikli olarak şefkat ve sevgi) karşaılamayan kadınlar da aldatır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?