evlenmeden önce eşini işii neydi bilmiyomuydunki böle bi soru sorma ihtiyacı duydun.
canım benim senle aynı kaderi paylaşıyorum ben polis memuruyum fakat eşimle aynı meslek ten olunca zorlandık ve istifamı verdim ki 3kere istifa etme hakkım var istesem şu an başlarım ama tercihim bu benim ki arkadaşlar küçük gördüler koca ağzına bakma gibi onun ekmeğini yeme gibi ya nevar ben ev hanımı olunca insanlığım ortaya çıktı çalışırken evi bırak kendime bakcak zamanım yoktu mutluyum böle
Tanıdığım en az 10-15 polis bayan var.Onları görüyorum kafamı duvarlara duvarlara vurmak istiyorum.
Aptal gibi üniversite okudum,liseden sonra polis olsaydım.Şimdi camia içerisinde kadın diye kayırılan,dah az iş,daha az gece çalışması verilen,sen kadınsın erken git,çocuğun var geç gel muhabbetlerini yaşasaydım.
Bence zorluk-kolaylık iş hayatı açısından göreceli bir kavram..keşke polis olsaydım..
ya canım bizim meslek normal bayan arkadaşlar gibi değildi tercih dışı attılar bi yere bulunduğum yerde bombacı bi bayan olarak sade ben vardım tehlikeliydi anlıycan masa başında veye karakolda dursam belki devam ederdim ama diyorum yıllardır bıkmışım artık kendime bakcam amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan paraylamı ölecem allahımın verdiği bi can oda eceliyle gitsin bitmez bu mikropların saldırısı dünki haberi duymadın mı hakkaride arkadaşlar şehitimiz için hepimizin başı sağolsun. onun gibi bi yerde sayılırım bende vatan sağolsun...turkbayragi
6 aylık evliyim ve çalışıyorum. kendimi bildim bileli 14 yaşından beri hem okuyup çalışıyorum ailemin durumunun çok da kötü olmamasına rağmen. çalışmma evliliğime hiç yansımadı öncelikle. eşime de evime de yeterli zamanın ayırıyorum herşeyim planlı çünkü. akşamdan yemeğimi yaparım evim hep derli toplu olur eşim gelene kadar bütün işler halledilir. kapıdan girdiği andan itibarense tek odaklandığım eşimdir. benim maaşım eşimin maaşının 3 de 1i diyebilirim yani aldığım maaştan pek de bi şey kalmaz yol yemek çıkınca ama amacım para kazanmaktan ziyade kendime güvenimi kaybetmemek bi işe yaramak. evde oturmak ev kadını olmak evet zor iş ama hem çalışıp hem ev kadını olmak 2 kez daha zor ve takdir isteyen bi iş. çalışan kadın her zaman daha güçlü olur eşinin bakış açısı bile farklı olur. en basitinden eşimin yengeleri çalışmıyo ev hanımı ama onların yaptığı hiçbişey onun gözünde takdir edilir değil yani erkekler için ev kadını olmak marifet değil görev ama ben çalışma dediği halde inatla gayretle çabalayıp sabahın körlerinde işe gidip bi de ve gelip evimle ilgilendiğimde takdire değer kadın oluyorum ne demişler işleyen demir ışıldar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?