canım ben orda bilmem dikkat ettin mi maddi durumun iyiyse diyerekten yazmaya başladım ki ben şuan ayrılsam şuan mesleğim elimde tamamen tercih meselesi allahıma şükür kocamın maaşı iyiyse ben neden zorlanıyım ki mesleğim zor bi meslek ise ben bunu yaşadım yeni evliyken çalıştım ama kocam izinliyken ben çalıştım ben izinliyken de o çalıştı gece geç saate kadar çalışıyo söylermisin ben kocamla oturup bi çift laf edemiyceksem niye evlendim o parayı DAHA ÖNCE ZATEN KAZANIYORUM Kİ DAHA ORTADA ÇOCUK FELEN YOK OZAMANZATEN KARI KOCA İLİŞKİSİ KALMAZ BU BENİM FİKRİM SADECE HA EŞİMİN İŞİ OLMASA YA DA MECBUR KALSAM HAKLISIN AYRILMAYA GELİNCE ALDATMALAR DA EŞLERİN İLGİSİZLİĞİNDEN OLUYOR BUDA AYRILIĞA SEBEP
walla arkadaşlar ben 2001 de mezun olduktan sonra hayatım çalışmakla geçti evlendim eşimle çalıştım sonra başka bir yerde çalıştım bu sene çalışmayı düşünmüyorum evimin tadını çıkarıcam eşim hiç bi zaman istemedi paramı eline ben verdim nasıl vermem kiran ödenmemiş sen para saklıyosun olurmu hanii nerde paylaşım olmaz verdim baya bi altınım vardı gitti verdimm kredi çektim verdim elimi sürmedim ailemden para geldi verdim ama bunları istemiyo ben veriyorum verirken yok demiyor ama eşimde bana olduğu zaman hiç ikiletmez veriri karşılıklı yani.. nişanlıyken çok borcumu ödedi ikiletmemişti neyse artık evdeyim çok şükür rahatım evde olduğum için bir masrafım yok bazen para bıraktırmam bile bu sene evde oturmaktan sıkılırsam gelecek sene çalışırım bence bu tercih meselesi ben bekarken aman eşimden nası alırım para diyodum walla alınıyor mecbur bakmak zorunda hiçde gurur meselesi yapmıyorum çünkü bende evde onun için çalışıyorum yemeği ütüsü bulaşığı daha neler neyse fazla uzatmayım walla evde oturmak gibisi yokk kızlarrr ohhh gel keyfim gell
aldatmalareşlerin ilgisizliginden oluyor demişsin kesinlikle katılmıyorum ne kadar ilgili olursan ol eger erkekin gözü dısardaysa hiç bişi yapamazsın ayrıca aldatmalar calısan kadınların basına mı geliyor sadece hyr ev hanımlarınında bsaına geliyor diilmi ??
Ayrıca eşimin calısma saatleri hiç belli diidir günü gününe tutmaz izin günü bile belli diildir yani bizimde öle izin günlerimiz öle cok denk gelmez ama ben kocamla ilgileniyorum onu mutlu edebiliorum yani calısmak kocanızla ilgilenmenize engel diildir sonucta calısan bayanlarda yapısık ikiz gibi dolasmıyolar kocalarıyla diilmi.?????**
çalışan kadın ve çalışan erkek bir değildir benden yemek ütü temizlik ve bazı şeyler beklemicekse çalışıyım ama eve gelimcem hem ütü hem temizlik hem yemek yapıcam sabah kalkıp gidicem sonra çocuk yapıp çalışmak için gözümün nuru olan bebeğimi benim yerime baksın diye birisine para vericem yapamam gereken işi ona yaptırıcam ama o bir annenin görevini yapıyor diye çalışan ve başarılı asil kadın olucak bende yemeğimi yapıyorum evde görevlerimi yapıyorum çocuğuma bakıp iyi bir aile yetiştiriyorum diye aşağılanıcam ev kadını dedikodu yapar gün yapar diye hor görülücem öylemi... biz kadınlar ne yapıyorsak birbirimize yapıyoruz zaten... benimyakınım var çalışıyor eve bazen öyle yorgun geliyorki çocuklarının yüzününe bakmayı bırakın kızların problemleri oluyor haberi bile yok bazen kadın olduğumu unutuyorum diyor iş hayatı kadını olgunlaştırmadığına aksine erkekleştirdiğine inanıyorum eğer elinizde keyfinize ve rahtınıza göre mesleğiniz yoksa ve mecbur değilseniz onun bunun ağız kokusunu çekeceğinie evinizin kahrını çekin ve kendi evnizle ilgilenmesi için birine para vericeğinize o parayı kendinize ayırın ve aynı şeyleri siz yapın soranlarada çalışıyorum deyin ....
bunu şu şekilde açıklayım eğer ihtiyacın varsa alışveriş yapman mantıklıdır kimse buna bişey demez ama evinde varken tekrar almak israftır evlilikte buna benzer eşin çok iyi birisiyse kimse aldatmaz ama eşin ihtiyacını karşılamıyorsa ihtiyacını dışarıdan karşılar peki eşi güzel (yani güzellik görecelidir) ilgili eşini seven birisi ise erkek veya kadın neden aldatsın ki...sevgili atceken2005,
çalışıp çalışmamk kişiye kalmış bişeydir ister çalışır ister çalışmaz.benim ihtiyacım yok ama çalışıyorum hem de işim rahat bir iş olmamasına rağmen...
Aldatma konusuna deinmişsin.erkek ilgisizlikten aldatıyor demişsin.bu tıpkı bir erkeğin aldattıktan sonra sığındığı bahaneye benziyor bu söylediğiniz ve bence burada hergün birsürü eşim aldatıyormu diyen çoğunluğu ev hanımı olan arkadaşlara büyük bir hakaret bence..aldatmanın bahanesi olamaz benim gözümde.dalga çemiyorum ya da kinaye yapmıyorum bu hepimiz için geçerli umarım o çok ilgilendiğiniz eşiniz sizi hayal krıklığına uğratmaz sizi aynı şekilde bizim eşlerimizde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?