14 yıllık evliyim evlenmeden önce çalışmaya başlayıp 7 yıl çalıştım eşimin tayini çıkıp da şehir değiştirince işsiz kaldım çocuğumuz da küçüktü ben de çok yorulmuştum birkaç yıl çalışmamayı göze aldım ama son 8 yıldır evdeyim ve zaman zaman çalışmak istiyorum diye oturup ağlıyorum
maddi ihtiyacım mı var?çok şükür yok eşim harcadığımın asla hesabını sormaz kendi parasını kazanan pek çok kadından daha rahat para harcarım
ama kesinlikle kadın çalışmalıdır derim ben iş bulduğum an çalışacağım inşallah
herşey maddiyat değil ki
haftasonları ailecek gezer tozarız tatilimizi de yaparız,sinemamıza da gideriz ama ben çalışan bir kadın olmalıyım! olamazsam da bu içimde bir ukde olarak kalacaktır
inşallah yeniden iş bulabilirim
kocası izin vermediği için çalışmayan üstüne üstlük geçim sıkıntısı da çeken kadınlar var. kimsenin bu duruma düşmemesini dilerim ya da bir örnekte dendiği gibi kocasıyla daha çok vakit geçirmek için çalışmayan, çalışan kadınları da robotlaşmayla, cilvesizleşmeyle vb içi boş şeylerle itham eden kişiler de var. bir de iş ortamını sadece hiyerarşi olarak görüp patronun ağız kokusunu çekmek olarak tanımlayacak kadar diğer iş ortamlarına yabancı olduğu anlaşılan kişiler de var. çalışmanın bireysel olduğunu düşünüyorum, erkek için çalışmak ya da çalışmamak kişilikten ödündür... ayrıca kocasıyla vakit geçirememek kaygısıyla çalışmamak içi boş bir bahanedir, geçirilen vaktin niceliği değil niteliği önemlidir...
katılmıyorum eşe yapılan hizmet kölelik olurken patronun dediğini yapmak özgürlük oluyor.kaldı ki evinde olan,istediği an istediğini yapan gezen tozan canı o gün istemiyo mu yataktan hiç çıkmama lüksü bulunan kadın çalışan kadından bin kat daha özgürdür.işyerine bağımlı olmak özgürlüğün neresinde.çalışmak isteyen çalışır hakkıdır eş de dahil kimse çalışma diyemez o ayrı ama çalışan kadın yıpranır
kocası izin vermediği için çalışmayan üstüne üstlük geçim sıkıntısı da çeken kadınlar var. kimsenin bu duruma düşmemesini dilerim ya da bir örnekte dendiği gibi kocasıyla daha çok vakit geçirmek için çalışmayan, çalışan kadınları da robotlaşmayla, cilvesizleşmeyle vb içi boş şeylerle itham eden kişiler de var. bir de iş ortamını sadece hiyerarşi olarak görüp patronun ağız kokusunu çekmek olarak tanımlayacak kadar diğer iş ortamlarına yabancı olduğu anlaşılan kişiler de var. çalışmanın bireysel olduğunu düşünüyorum, erkek için çalışmak ya da çalışmamak kişilikten ödündür... ayrıca kocasıyla vakit geçirememek kaygısıyla çalışmamak içi boş bir bahanedir, geçirilen vaktin niceliği değil niteliği önemlidir...
valla haklı oldğum bir konuda bırak patronu kocayı başbakanı tanımam
hakkımı sonuna kadar savunurm çalışanların sesini çıkaramadığını kim söylemiş
o kişisel bir şeydir eğerki haklıysam asla haksız duruma düşürmem kendimi kimseyede laf söyletirmem
işimi adam gibi yapıyorsam kimseninde tepemde ötmesine izin vermem
O her zaman öyle olmuyor canım.Demek ki ya çok iyi insanlarla karşılaşmışsınız ya da çok şanslısınız. Belki de kimseye müdahananız yok o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?