- 12 Temmuz 2016
- 1.245
- 2.032
- 83
Arkadaşlar merhaba; saat kaç oldu benim hala gözüme uyku girmedi uzun bir süredir uykusuzluk sorunu yaşıyorum kafam dolu çok dolu... Yarın yine işe gitmeyeceğim bu aralar çok izin kullandım malum içerde birikmiş izinlerim vardı onları tüketiyorum diye kendimi kandırmışım bunca zaman. Ben iş yerimden bunaldım sanarken çalışmak istemediğimi anladım. sıkıntılıyım, güçlü durmaya çalışıyorum ama yok yapamıyorum. bebek sahibi olmak için 6 yıldır uğraşıyoruz 4 kaybım var. şuan gebelik şüphem ve yine o korkunç lekeler var... istemiyorum çalışmak istemiyorum ben çocuk sahibi olmak hatta çocuğumu kendim büyütmek istiyorum gebeliklerim hep sorunlu zaten ne zaman leke olsa doktor hep rapor veriyor normal hamileler gibi değil benim kontrollerim her hafta hastanedeyim. ama her hafta. bazen haftada 2 oluyor. ve sonra o korkunç son ''kurtaja almamız gerek sizi'. ben işten ayrılmaya karar verdim bu kararımı eşimle paylaştım. onun için sorun yok sen nasıl istersen dedi. sorun diğerleri annem babam kp kv hatta arkadaşlarım(bir kaç tanesi hariç) hepsi yanlış olduğunu düşünüyor bu kararın ya ben bunaldım ama bunu anlamak bu kadar zor mu hamile kalınca işi bırakırsın diyorlar ama anlamıyorlar ki ben hep hastanelerdeyim hep bebeklerimi kaybediyorum belki stressiz bir ortamda olmam lazım belki yataktan kalmamam lazım bu doktorların verdiği 3 günlük raporla olmuyor maalesef. her seferinde müdürün odasına çıkıp ben hastaneye gidiyorum demekte, özel durumumu her seferinde paylaşmak zorunda kalmakta istemiyorum. kafamı dinlemeye ihtiyacım var. bugün arkadaşlarımız vardı yanımızda eşim eve çıkmadan markete gidiyim sana ... alıyım unutmadan dedi. tabi bizim salça arkadaş (bu arada hala kurtulamadım kendilerinden eski konumdan anlarsınız)yine zıpladı ne alaka diye. yarın işe gitmeyecek evde yer dedi. o da ne alaka ya hem evde oturacak hem de marketemi gidemeyecek kalksın gitsin alsın saçmalığa bak dedi. ay delirtti beni ya. zaten burnumdan soluyorum dertlerim var ne olacağım belli değil. dakika bir laf bir... daha işi bırakmadım demek ki işi bıraksam koca parası yiyor diye söylenip duracak of kendimi suçlu mu hissetmeliyim ben ya. ben koca eline bakmayım diye çalışıyor değildim ki kendim için çalışıyordum şimdide kendim için işimden ayrılmak istiyorum olan bu. yok yanlış yapıyorsun yok arabayı yenilersiniz şunu yaparsınız vs. ya ben istemiyorum yeni araba ben çocuk yapmak sağlığımla ilgilenmek istiyorum ama evde oturacak olmam neden herkese batıyor ki ne olacağım ben işimden ayrılınca asalak olarak mı görecekler beni. kimin neyin asalağı o kocam benim ya sanki evin erkeği işi bırakıyorum dedi. offf çok bunaldım... kendimi pisikiyatri kollarına atayım istiyorum gebelik şüphem var yapamıyorumda. ben napıcam çok bunaldım gerçekten....
Cok garipsiniz ekmeginizi onlarmi veriyor.tobe tobe agizlarinin payini veremiyomusunuz.dort kayip ve hala calismak.kv kp anneniz ve elalem....onlara hic cevap veremiyomusunuz.sizin hamile kalamama sebebinizbelli.insanlari takmak.kendinizi dusunun yasiniz kac bilmiyorum ama sizin kendinuze guveniniz kalmamis.esin ve sen bundan sonra.istem cik ve tedavine odaklan.bak hemen kavusucan bebegine.seni calismayip evde sefa surmeni kiskaniyorlar da ondan.Arkadaşlar merhaba; saat kaç oldu benim hala gözüme uyku girmedi uzun bir süredir uykusuzluk sorunu yaşıyorum kafam dolu çok dolu... Yarın yine işe gitmeyeceğim bu aralar çok izin kullandım malum içerde birikmiş izinlerim vardı onları tüketiyorum diye kendimi kandırmışım bunca zaman. Ben iş yerimden bunaldım sanarken çalışmak istemediğimi anladım. sıkıntılıyım, güçlü durmaya çalışıyorum ama yok yapamıyorum. bebek sahibi olmak için 6 yıldır uğraşıyoruz 4 kaybım var. şuan gebelik şüphem ve yine o korkunç lekeler var... istemiyorum çalışmak istemiyorum ben çocuk sahibi olmak hatta çocuğumu kendim büyütmek istiyorum gebeliklerim hep sorunlu zaten ne zaman leke olsa doktor hep rapor veriyor normal hamileler gibi değil benim kontrollerim her hafta hastanedeyim. ama her hafta. bazen haftada 2 oluyor. ve sonra o korkunç son ''kurtaja almamız gerek sizi'. ben işten ayrılmaya karar verdim bu kararımı eşimle paylaştım. onun için sorun yok sen nasıl istersen dedi. sorun diğerleri annem babam kp kv hatta arkadaşlarım(bir kaç tanesi hariç) hepsi yanlış olduğunu düşünüyor bu kararın ya ben bunaldım ama bunu anlamak bu kadar zor mu hamile kalınca işi bırakırsın diyorlar ama anlamıyorlar ki ben hep hastanelerdeyim hep bebeklerimi kaybediyorum belki stressiz bir ortamda olmam lazım belki yataktan kalmamam lazım bu doktorların verdiği 3 günlük raporla olmuyor maalesef. her seferinde müdürün odasına çıkıp ben hastaneye gidiyorum demekte, özel durumumu her seferinde paylaşmak zorunda kalmakta istemiyorum. kafamı dinlemeye ihtiyacım var. bugün arkadaşlarımız vardı yanımızda eşim eve çıkmadan markete gidiyim sana ... alıyım unutmadan dedi. tabi bizim salça arkadaş (bu arada hala kurtulamadım kendilerinden eski konumdan anlarsınız)yine zıpladı ne alaka diye. yarın işe gitmeyecek evde yer dedi. o da ne alaka ya hem evde oturacak hem de marketemi gidemeyecek kalksın gitsin alsın saçmalığa bak dedi. ay delirtti beni ya. zaten burnumdan soluyorum dertlerim var ne olacağım belli değil. dakika bir laf bir... daha işi bırakmadım demek ki işi bıraksam koca parası yiyor diye söylenip duracak of kendimi suçlu mu hissetmeliyim ben ya. ben koca eline bakmayım diye çalışıyor değildim ki kendim için çalışıyordum şimdide kendim için işimden ayrılmak istiyorum olan bu. yok yanlış yapıyorsun yok arabayı yenilersiniz şunu yaparsınız vs. ya ben istemiyorum yeni araba ben çocuk yapmak sağlığımla ilgilenmek istiyorum ama evde oturacak olmam neden herkese batıyor ki ne olacağım ben işimden ayrılınca asalak olarak mı görecekler beni. kimin neyin asalağı o kocam benim ya sanki evin erkeği işi bırakıyorum dedi. offf çok bunaldım... kendimi pisikiyatri kollarına atayım istiyorum gebelik şüphem var yapamıyorumda. ben napıcam çok bunaldım gerçekten....
resmi bir kurumda değilim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Öncelikle Rabbim kucağınızı hayırlısıyla doldursun inşallah. ..
Bence durumunuza ötürü uzun bir rapor yazdırın ve en az üç hafta dinlenin yıllık izinler filanda varsa kullanın süre uzasın
Resmi bir kurumda iseniz ücretsiz izin alın birkaç ay
Allah yardımcınız olsun kimsenin ne söylediğine de takilmayin
teşekkür ederim İnşaallah Allah isteyen herkese nasip etsin.Ben olsam ayrılırdım. Çünkü yıllardır bir amacın peşindeyim sağlıkla yatıp hamilelik geçirmek bebeği kucağıma alma derdinde olurdum. Ayrıca o çok konuşanlara da dim dik söylemem gerekeni söyler üzerine onlarla kesinlikle görüşmeyi keserdim. Ben hep çok net olmuşumdur birşey benim için bitti ise bitmiştir. Bence sende kendi sağlığın bebeğin kocan için bu şekilde davran. Boşver herkes istediği kadar konuşsun sen kendi doğrularına bak . Senin için dua edeceğim Allah sağlıkla ağız tadi ile bir bebeği kucağına almayı nasip etsin sevgilerle .
Sizi çok iyi anlıyorum ve sizin kafanızı dinlemeye ihtiyacınız var . dışardaki lafları duymayın devlet memuru değilseniz eğer hiç düşünmeyin işten çıkın diğer türlü ücretsiz izin alın kafanızı dinleyin stres bizler için en büyük düşmaanArkadaşlar merhaba; saat kaç oldu benim hala gözüme uyku girmedi uzun bir süredir uykusuzluk sorunu yaşıyorum kafam dolu çok dolu... Yarın yine işe gitmeyeceğim bu aralar çok izin kullandım malum içerde birikmiş izinlerim vardı onları tüketiyorum diye kendimi kandırmışım bunca zaman. Ben iş yerimden bunaldım sanarken çalışmak istemediğimi anladım. sıkıntılıyım, güçlü durmaya çalışıyorum ama yok yapamıyorum. bebek sahibi olmak için 6 yıldır uğraşıyoruz 4 kaybım var. şuan gebelik şüphem ve yine o korkunç lekeler var... istemiyorum çalışmak istemiyorum ben çocuk sahibi olmak hatta çocuğumu kendim büyütmek istiyorum gebeliklerim hep sorunlu zaten ne zaman leke olsa doktor hep rapor veriyor normal hamileler gibi değil benim kontrollerim her hafta hastanedeyim. ama her hafta. bazen haftada 2 oluyor. ve sonra o korkunç son ''kurtaja almamız gerek sizi'. ben işten ayrılmaya karar verdim bu kararımı eşimle paylaştım. onun için sorun yok sen nasıl istersen dedi. sorun diğerleri annem babam kp kv hatta arkadaşlarım(bir kaç tanesi hariç) hepsi yanlış olduğunu düşünüyor bu kararın ya ben bunaldım ama bunu anlamak bu kadar zor mu hamile kalınca işi bırakırsın diyorlar ama anlamıyorlar ki ben hep hastanelerdeyim hep bebeklerimi kaybediyorum belki stressiz bir ortamda olmam lazım belki yataktan kalmamam lazım bu doktorların verdiği 3 günlük raporla olmuyor maalesef. her seferinde müdürün odasına çıkıp ben hastaneye gidiyorum demekte, özel durumumu her seferinde paylaşmak zorunda kalmakta istemiyorum. kafamı dinlemeye ihtiyacım var. bugün arkadaşlarımız vardı yanımızda eşim eve çıkmadan markete gidiyim sana ... alıyım unutmadan dedi. tabi bizim salça arkadaş (bu arada hala kurtulamadım kendilerinden eski konumdan anlarsınız)yine zıpladı ne alaka diye. yarın işe gitmeyecek evde yer dedi. o da ne alaka ya hem evde oturacak hem de marketemi gidemeyecek kalksın gitsin alsın saçmalığa bak dedi. ay delirtti beni ya. zaten burnumdan soluyorum dertlerim var ne olacağım belli değil. dakika bir laf bir... daha işi bırakmadım demek ki işi bıraksam koca parası yiyor diye söylenip duracak of kendimi suçlu mu hissetmeliyim ben ya. ben koca eline bakmayım diye çalışıyor değildim ki kendim için çalışıyordum şimdide kendim için işimden ayrılmak istiyorum olan bu. yok yanlış yapıyorsun yok arabayı yenilersiniz şunu yaparsınız vs. ya ben istemiyorum yeni araba ben çocuk yapmak sağlığımla ilgilenmek istiyorum ama evde oturacak olmam neden herkese batıyor ki ne olacağım ben işimden ayrılınca asalak olarak mı görecekler beni. kimin neyin asalağı o kocam benim ya sanki evin erkeği işi bırakıyorum dedi. offf çok bunaldım... kendimi pisikiyatri kollarına atayım istiyorum gebelik şüphem var yapamıyorumda. ben napıcam çok bunaldım gerçekten....
çok haklısınız ben bunca zaman inanın çalışırken hiç bunları düşünmedim. ben kendim için çalıştım bir mesleğim avr onu icra etmek için çalıştım. çalışmak zorund aolduğum için değil. işi bırakma kararını duyurduğumda duyduklarıma inanamıyor olmam bu yüzden yeni araba ne demek ben sağlığımla uğraşıyorum pisikolojim iyi değil diyorum. gebelik işi bir netleşssin eğer olumsuz olursa ilk işim psikiyatriye gitmek olacak. ben nelerin derdindeyim herşey bu kadar daha çok para mantığı ile gidemez.o zaman nerde kaldı insani değerler.... of umarım ben yanlış anlıyorumdurKadinlarin bu is konusunda tabiki ozgurlukleri olur. Cunki karni sisen ve doguran emziren biziz sonucta. Avrupada bile oyle.
Bizim millet de kadin erkek esitliginin ipini fazla kacirmis. O yuzden zaten heryerde kahraman gibi kadinlar goruyorum..
Hem calis hem ev isi yap..hem dogur buyut vsvs...bu nedir yahu herseyi kadinlaf ustlenmis... Dengeleri iyi ayarlayin.
Hicbirsey sagliginizdan daha onemli degildir. Ben olsam arkadasima oyle laf etmezdim...ne terbiyesizlik ne curet bu..
Isi birak canim sen. Yaslan arkaya...o arkadasinida cagir ay ne guzelmis ev hanimligi de..kocanda disari cikinca askim sunu sunu marketten al diyerek cayini hüplet guzelce o arkadasinin gozlerine bakarak. Icin rahatlasin. Bak bakalim birdaha diyormu oyle seyler. Sonrada arkadasligini kes.
Erkekleri ezmek kullanma kafasinda degilim. Hersey esit dengeli olmali. Kadinlarda ilk once kendi ayaklari uzerinde durmali..ama sonucta esinle bir hayatini paylasiyorsun birgun o senin keyfine yardim eder yarin senin onun. Kime ne..
Adamlarin eslerine bi iyilik yapmalari uzerinden bile esit olmalisiniz diye kafayi yemisler resmen
çok haklısınız ben bunca zaman inanın çalışırken hiç bunları düşünmedim. ben kendim için çalıştım bir mesleğim avr onu icra etmek için çalıştım. çalışmak zorund aolduğum için değil. işi bırakma kararını duyurduğumda duyduklarıma inanamıyor olmam bu yüzden yeni araba ne demek ben sağlığımla uğraşıyorum pisikolojim iyi değil diyorum. gebelik işi bir netleşssin eğer olumsuz olursa ilk işim psikiyatriye gitmek olacak. ben nelerin derdindeyim herşey bu kadar daha çok para mantığı ile gidemez.o zaman nerde kaldı insani değerler.... of umarım ben yanlış anlıyorumdur
Canım su an ne yapmak istiyorsan onu yap..millete bakma senin yaşadiğinı sadece sen bilirsin kocan açısindanda bi problem yokmuş..yalniz düşüklerinin sebebi ne onu bi arastır..memursan işi birakma ücretsiz izne ayrıl özel sektörse bırak gitsin istediğin zaman tekrar iş bakmaya başlarsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?