Çalıştığım ortamdaki varoşlar

Sen vazgectigini goster bakim yap dersine gir çık

Varoşlar her yerde de, madem varoşlar neden dert ediyorsunuz? Mesela varoş dediklerim benimle konuşmazsa selam vermezse dert etmem, işime de gelir ne işim olur muhatap olmak zorunda kalmam. İş ortamında işten fazlasına gerek yok, samimiyete de arkadaşlığa da gerek yok.

Doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama 6 yıl anaokulu öğretmenliği yapanların şahitliği kabul edilmiyormuş, herkesi cocuk kadar saf sandıkları için,

öğretmenler alınmasın ama çoğu cocuk gibi, karşındakine de çocuğa davranır gibi davranıyorlar, benim gözlemim bu şekilde, o yüzden cocuk gibi davranmalarını sallamayın, kitap götürün okuyun hiç değilse boş laklaktan daha iyidir

Kiymetli tabi ne sandin. Maasini kocasinin eline saymayan butun kadinlar da mutsuzluktan geberiyor.

Bir sürü atanmayı bekleyen idealist öğretmen adayı varken bunlar nasıl eğitimci? Çok yazık! Elbette ki herkesin özel hayatı var ama hakikaten doğru ifade etmişsiniz varosluk diz boyu. Aynı zamanda yazinizda görmüş olduğum anlatım bozukluklarina da ayrı takildim.umarım çocuğum sizin gibi eğitimcilere denk gelmez.

Yerinizde olsam kendime soyle sorardim;

“Maas kartimi vermiyorum diye anali ogullu uzerime cullanan ve cicim aylarinda bosanma karari aldiran adam icin kimseyle kotu olmaya deger mi?”

Size ara ara bazi seyleri hatirlatmak gerekiyor.
Konu eşimin salaklıkları değil o ayrı bi konu , ayrıyız zaten. Bu mevcut durum için fikir sormuştum

Maaş kartınızı vermediğiniz kaynananızla yüz göz olduğunuz sizi yönetmek isteyen kocanız için bu tripler normal mi? Boşverin lütfen. Öğretmenler için bişey diyemem tek taraflı bir anlatım bu
Eşim sorunlu ama konu başka bişey , bu kızları takmıyorum zaten cok zorluyorlar ama aynı ortamdayız ya her gün her gün

Yerinizde olsam kendime soyle sorardim;

“Maas kartimi vermiyorum diye anali ogullu uzerime cullanan ve cicim aylarinda bosanma karari aldiran adam icin kimseyle kotu olmaya deger mi?”

Size ara ara bazi seyleri hatirlatmak gerekiyor.
"Karısı ile buluşmasına annesi kızar diye karısı ile kafe köşelerinde gizli gizli buluşan adam için değer mi ?" diye de sorarım yerinde olsam. Ama adam ne kadar işe yaramazsa o kadar kıymete binmiş. Faydasız hatırlatma çabanız.

Yazım yanlışı olabilir sinirle hızlı hızlı yazdım. Bunlara odaklanmayın burda sorunuma çözüm arıyorum fikirlerinizi soruyorum

Adamla alakası yok Kİ , evlenmeden önce de bu kızlar bana hep böyle kötü davranıyordu , yani okulda hep bana tavırlı ve sebepsiz konunun eşimle alakası yok yani

Ö
Öğretmenler topluma örnek ve öncü olmalı tabi ki ama en nihayetinden insanız. Bazı temel ahlaki değerlerden yoksun olanlar da kpss den yüksek alabiliyor.

Siz heralde hayatı hep aynı hızda ve tonda yaşıyorsunuz. Hiç hata yapmadan mı bu günlere geldiniz. İnsanları eleştirirken çok düz mantıksınız gibi geldi bana

Adamla alakası yok Kİ , evlenmeden önce de bu kızlar bana hep böyle kötü davranıyordu , yani okulda hep bana tavırlı ve sebepsiz konunun eşimle alakası yok yani
Kusura bakmayın da, çok fenaydı o eve yemek götürme olayından sonra haberiniz olduğunu duyurmanız. Her gün o kadının yemeklerini yedi kocanız, gündeminizde o oldu mu? Bu tipitip senin nerenden yüz buldu her gün besliyor diye sordunuz mu kocanıza?

Eşinizle geçen yıl evlerinizi ayırdınız, peki resmi olarak boşandınız mı ? Geçen yıl iş yerinizi de değiştirmişsiniz. Bu yıl eski okulunuza geri mi döndünüz ?
Evleri ayırdık boşanmadık , okuluma geri döndüm çünkü uzak bir köye gidiyordum kışın zor oluyor kaç kere otobüs kaydı korkuyorum kendi okulum evimin yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…