- 4 Mayıs 2022
- 1.409
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Bence de yok,horozdan bile korkan kocanizi Apollon'mus gibi anlatınca ; şaşırdık..
O kadar..
Boşanma arifesindeki bir adama yemek götürmek cidden varoş bir davranış ama seninde üslubunda da bana bile geçen bir uyumsuzuk enerjisi var
Eşim yemeklerini yememiş , zaten geri çevirmesine rağmen ısrarla getiriyorduKusura bakmayın da, çok fenaydı o eve yemek götürme olayından sonra haberiniz olduğunu duyurmanız. Her gün o kadının yemeklerini yedi kocanız, gündeminizde o oldu mu? Bu tipitip senin nerenden yüz buldu her gün besliyor diye sordunuz mu kocanıza?
Yoo,kimse kocama "yalnızsın,aç kalma" demek suretiyle dolma,sarma getirmiyor.Ne alakası var ? Eşimi hiç övmedim. Olanı söyledim herkesin hayatında olan şeyler
Eski konularınızı da biliyorum, yerinizde olsam boşanıp yeni bir şehire tayinimi aldırır ve yeni bir hayata başlardım. Yine de siz bilirsiniz tabii.Yakındaki bi okulda , burda bütün hocalar birbirinini tanır
Siz heralde hayatı hep aynı hızda ve tonda yaşıyorsunuz. Hiç hata yapmadan mı bu günlere geldiniz. İnsanları eleştirirken çok düz mantıksınız gibi geldi bana
Yazım yanlışı olabilir sinirle hızlı hızlı yazdım. Bunlara odaklanmayın burda sorunuma çözüm arıyorum fikirlerinizi soruyorum
Yazım yanlışı var demedim zaten anlatım bozukluğu var dedim. Haklısınız kpss den yüksek puan alan oluyor. Keşke farklı bir ölçme sistemi olsa yeterlilik için. Umarım sorununuza çözüm bulabilirsiniz.Ö
Öğretmenler topluma örnek ve öncü olmalı tabi ki ama en nihayetinden insanız. Bazı temel ahlaki değerlerden yoksun olanlar da kpss den yüksek alabiliyor.
Iyyy gerçekten çocuk gibi. Boşayacaksan nie kıskanıon kocayı hayırdır. Sonuçta bacını ayartmamış. Ne halleri varsa görsünler. Eğitim veren insanların uğraştıgı şeylere bak.Merhaba İyi akşamlar.
Konuyu anlatırken sizi sıkmamak adına kısa tutacağım. Ben geçen sene eşimle evlerimi ayırdım ve daha sonra da iş yerimi değiştirdim. Öğretmenim ve okulumu değiştirdim yani. Eski okulumda da atandığım günden beri yıldızımın barışmadığı birkaç kişi vardı ama sebepsiz yani beni sevmediler içlerine almadılar ben de onları sevmedim arkadaş olamadık yıllarca. Çünkü bir tanesi hatta iki tanesi benim eşimden bekarken hoşlanıyordu. Ama yıllar sonra biz evlenince bana karşı iyice tavır aldılar. Beni müdüre falan ispiyonlama gibi çocukça davranışları vardı. Bu arada sadece eşime Karşı değil yani pek çok erkeğe bakıyorlardı diye umursamadım biri nişanlandı nişan attı vs. Önemsemedim. Herneyse asıl konu şu ben eşimden ayrıldım okuldan da ayrıldım sonra aylar sonra öğrendim ki içlerinden birtanesi komşumuzdu eşime her gün yemek getirmeye başlamış. Ben hatta şahit oldum ramazandı eşimle konuşmak için eve gitmiştim aramız düzelir belki diye terapiste gidiyorduk , kapı çaldı bu kız yeni yemek getirdi. Eşim ki hocam getirmenize gerek yok dedi. O da hocam olsun sonuçta ikimiz de yalnızız dedi ve gitti. Ben duydum ama o beni görmedi. Ben daha sonraları kendi sıkıntımdan bunu önemsemedim ama bi şekilde bunu bildiğimi duymasını sağladım bunu öğrenince beni heryerden engellemiş ve bir sene sonra okuluma geri döndüm tabi bütün okulu örgütledi herkes bana tavırlı herkes selam bile vermiyor ama sebebini de bilmiyorlar sadece o kişinin tarafındalar. Ben okuldan uzak kaldım diye beni silmişler. Bunun bikaç asalak kız arkadaşı var onlar da bana gereksiz tavır yapıyor ve ben artık sinir oluyorum şunu demek istiyorum ben size ne yaptım tavuğunuza kışt mı dedim. Ama bi yandan da o kadar varoşlar Kİ değmez diyorum. Hepsi bekar ve ben ayrıldım diye beni konuyorlar yanımda kahkaha atıyorlar misilleme yapıyorlar. Cocuk gibi işte. Şuanda bitanesi ile akşam dersi yapıyoruz mesela ben çocuğa izin veriyorum arkamdan gelip diyor Kİ hayır gidemezsin. Ben ne desem tersini diyor. Galiba biraz sonra gidip gel yüzüme anlat derdini diyeceğim ama çocukların yanında iki öğretmenin kavga etmesi hoş olmaz okul zaten survivor adası gibi. ne yapayım ben kızlar?? Kusura bakmayın uzun olduysa….
Unutmayın ki bana bişey olmaz varoşlar diye bağırın
Ben olsam ogretmenler odasında herkesin olduğu bir anda , valla bu okuldaki herkes bir tuhaf , evli adama yavsayan kadının yüzünden bana selam vermiyor kimse derdim
Neden çekiniyorsunuz ki?
Kocanızla durum nedir
Şuan bi gelişme yok , onun kendi anne ve babası da geçimsizlik yaşıyormuş şuanKocanızla durum nedir
Sizin ben algılarınızda sorun var , ben herkes eşime hayran falan demedim kaç sene önceki şeyler. Olayın eşimle alakası yok denecek kadar az. Konu OKULDAKİ KIZLARIN BANA TUHAF DAVRANMALARINDAN SIKILMAM.Insanlar hata yapabilir hata zaten insanlar icindir ama hata yapip o hata ustune bilmem kac konu acip dertlesip sonra ayni hataya gizli gizli bulusarak devam etmek hata degil tercihtir. Konuda bile herkes bu ese hayran tabi bunlar sizin varsayimlariniz. Merak etmeyin sizden baskasi o ese donup bakmaz iciniz rahat olsun. Sizin gibi hatalarim hic olmadi cok sukur.
Bahsettiğim konu bu işte , ayıp değil mi boşanmak üzere olan birine yemek götürmek
Sıkıntı bu işte ben eşimi kıskandığım için değil ama bu davranış kötü bir davranış değil mi onu soruyorum işteYoo,kimse kocama "yalnızsın,aç kalma" demek suretiyle dolma,sarma getirmiyor.
TeşekkürlerEvet ayıp , adam talep etmiyor ve tek seferlik bir ikram olsa neysede sürekliliği var herkes kocama hayran paranoyası değil bu haklılık payın var
Arada kalmışsın hatan orda ya tam seviyelerine in canından bezdirene kadar burk bir yemek getirenimizde yok de , X hanım eşime getirdiğiniz yemekte kekikmi vardı özenli hazırlamışsınız de
Yada elitini bozma böyle şeyleri hiç duyurma.
O okulun gazı kaçmış toplaman zor bence ayrıl oradan
Anasına bile yalan söylüyor, size söylemeyeceğinin garantisi yok.Eşim yemeklerini yememiş , zaten geri çevirmesine rağmen ısrarla getiriyordu
Birkaç kez ben denk geldim , zaten eşim başkasının yemeğini yemez huyu buAnasına bile yalan söylüyor, size söylemeyeceğinin garantisi yok.
Burada sıkıntı çıkaran o kızdan ziyade her akşam kapısına elinde tabakla gelen kadına yüz veren eşinizde diyoruz bizde. Eşiniz çanak tutmuş yüz vermiş ki geliyor kadın. Ayrıca öyle maaşımın peşinde annesinin ağzına bakan bir adamla evli olsam boşanır o kadınla arasını da ben yaparım. Hem kocadan hem kızdan lırtulur keyfime bakardım miss gibiSıkıntı bu işte ben eşimi kıskandığım için değil ama bu davranış kötü bir davranış değil mi onu soruyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?