Çalıştığım ortamdaki varoşlar

Eşim yemeklerini yememiş , zaten geri çevirmesine rağmen ısrarla getiriyordu

Siz heralde hayatı hep aynı hızda ve tonda yaşıyorsunuz. Hiç hata yapmadan mı bu günlere geldiniz. İnsanları eleştirirken çok düz mantıksınız gibi geldi bana

Insanlar hata yapabilir hata zaten insanlar icindir ama hata yapip o hata ustune bilmem kac konu acip dertlesip sonra ayni hataya gizli gizli bulusarak devam etmek hata degil tercihtir. Konuda bile herkes bu ese hayran tabi bunlar sizin varsayimlariniz. Merak etmeyin sizden baskasi o ese donup bakmaz iciniz rahat olsun. Sizin gibi hatalarim hic olmadi cok sukur.

Yazım yanlışı olabilir sinirle hızlı hızlı yazdım. Bunlara odaklanmayın burda sorunuma çözüm arıyorum fikirlerinizi soruyorum

Ö

Öğretmenler topluma örnek ve öncü olmalı tabi ki ama en nihayetinden insanız. Bazı temel ahlaki değerlerden yoksun olanlar da kpss den yüksek alabiliyor.
Yazım yanlışı var demedim zaten anlatım bozukluğu var dedim. Haklısınız kpss den yüksek puan alan oluyor. Keşke farklı bir ölçme sistemi olsa yeterlilik için. Umarım sorununuza çözüm bulabilirsiniz.

Iyyy gerçekten çocuk gibi. Boşayacaksan nie kıskanıon kocayı hayırdır. Sonuçta bacını ayartmamış. Ne halleri varsa görsünler. Eğitim veren insanların uğraştıgı şeylere bak.

Sizin ben algılarınızda sorun var , ben herkes eşime hayran falan demedim kaç sene önceki şeyler. Olayın eşimle alakası yok denecek kadar az. Konu OKULDAKİ KIZLARIN BANA TUHAF DAVRANMALARINDAN SIKILMAM.

Evet ayıp , adam talep etmiyor ve tek seferlik bir ikram olsa neysede sürekliliği var herkes kocama hayran paranoyası değil bu haklılık payın var
Arada kalmışsın hatan orda ya tam seviyelerine in canından bezdirene kadar burk bir yemek getirenimizde yok de , X hanım eşime getirdiğiniz yemekte kekikmi vardı özenli hazırlamışsınız de
Yada elitini bozma böyle şeyleri hiç duyurma.
O okulun gazı kaçmış toplaman zor bence ayrıl oradan
Bahsettiğim konu bu işte , ayıp değil mi boşanmak üzere olan birine yemek götürmek

Teşekkürler

Sıkıntı bu işte ben eşimi kıskandığım için değil ama bu davranış kötü bir davranış değil mi onu soruyorum işte
Burada sıkıntı çıkaran o kızdan ziyade her akşam kapısına elinde tabakla gelen kadına yüz veren eşinizde diyoruz bizde. Eşiniz çanak tutmuş yüz vermiş ki geliyor kadın. Ayrıca öyle maaşımın peşinde annesinin ağzına bakan bir adamla evli olsam boşanır o kadınla arasını da ben yaparım. Hem kocadan hem kızdan lırtulur keyfime bakardım miss gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…