Çalıştığım ortamdaki varoşlar

Konu eşimin salaklıkları değil o ayrı bi konu , ayrıyız zaten. Bu mevcut durum için fikir sormuştum
Bence de sorun esinizin salakliklarinda degil. Hala “Esim” deyip; oyle hareket etmenizde.

Daha once de yazmistim. Eteklerim ucus ucus gezecegim evliligin en ama en guzel zamanlarinda paraniza goz diken, sizi kapi disari atan sahis degil adam, insan olamaz gozumde. Banane yemegini kim getirirse getirsin. Zikkim olsun der gecerim.

Bu adami silerseniz ona bagli sorunlari da bonus olarak uzerinizden atacaksiniz.

Birkaç kez ben denk geldim , zaten eşim başkasının yemeğini yemez huyu bu
İşte, bi iki bozsaydı o değerli eşiniz, kadın da ısrar kıyamet yemek getirip durmazdı. Yüzü bulmuş ki, birkaç kez denk gelmişsiniz. Yüz bulamasa belki haberiniz bile olmayacaktı. Kime anlatıyorum gerçi. Kaynananızın haberi var mı barıştığınızdan, önemli olan o.

Evleri ayırdık boşanmadık , okuluma geri döndüm çünkü uzak bir köye gidiyordum kışın zor oluyor kaç kere otobüs kaydı korkuyorum kendi okulum evimin yanında

Devlet memuru değil misiniz ? Aynı yıl içinde okul değişimi yapılabildiğini bilmiyordum.

2 ay aynı evde kalıp evleri ayırmışsınız. Anlaşmalı boşanma için 1 yılın dolmasını bekliyormuşsunuz;1 yıl dolmuş ancak siz boşanmaktan vazgeçmişsiniz. Eşinizle son durumunuz nedir ?

Çantalarınızı satmak isterseniz ben alırım bitanecik çantam var onu kullanıyorum bir senedir. Allahtan geçen sene almıştım da. Gardropsa ilan açıp satabilirsiniz fazlalıklarınızı.

Kim kız kocası mı anasından izin alamıyormuş?

Şimdi size genel olarak bir yorum yapacağım mesajlarınızı da alıntıladım ki eski koca mevzusu ile ilgili olanları diğer arkadaşlar da görsün.

Öğretmensiniz ve çok karaktersiz, daha gelişmemiş annesinden süt emen bir kocanız var.
Eşinizle asıl probleminiz sizin davranışınız değil onun ve ailesinin dolandırıcı, kişiliksiz olmaları. Sizin maaşınızı yemeye, kontrol etmeye ve baskılanmaya çalışmışlar. Bu zaten artık Türkiye ve Ortadoğu klasiğidir ki; altınlara çökme, bahane ile geline yüklenme ve sürekli eleştirme ile bezdirme baştan susturma politikası.

Adam çöp karakterinde, değerinde siz ise emek verdim belki düzelir diye resmen delirtilmişsiniz.

İlk yapmanız gereken boşanmak. Okulu hatta ilçeyi değiştirmek ve bu çevreden kurtulmak.

Artık pislik eşiniz kimi bulursa bulsun siz dün altınlarınızı, takılarınızı ve takılan parayı tazminatı alın. Kendinize hayat kurun ve unutun.

O adam umarım en kısa zamanda size çektirdiğinin katını kendisine çektirecek birini bulur ve siz de umarım en kısa sürede kurtulur ve düzgün iyi bir insanla karşılaşırsınız.

Sizin öfkenizi anlıyorum ama farkında değilsiniz. Aslında siz uzağa bakıp kızıyorsunuz iki ayağınızdan resmen bka saplanmışsınız. Bir silkinseniz kurtulacaksınız. Yoksa o çevre o eski koca salağı ile siz kendinizi delirtecek sürekli öfkenizi başka yerlere çevireceksiniz.

Konularınız birbirinden bağımsız değil. Mutsuzsunuz ve öfkelisiniz. Mutlu olmayı seçin lütfen kurtarın oradan kendinizi

Ne alakası var ? Eşimi hiç övmedim. Olanı söyledim herkesin hayatında olan şeyler
Herkesin hayatında olan şeyler değil hanımefendi. Nasıl bir herkes anlayışınız var ise artık… bakış açınızı değiştirmeyi deneyin, belki de sorun herkes de değil de dizdedir. Bu kadarı mağduru oynamaktan yorulmadınız mı ….

Atanamamis,yıllarca ücretli öğretmenlik yapmış öğretmenliğe aşık biriyim.

Yazık ki eğitim sistemi sizin gibi beyni gelismemis ama haybeye,şansla vs atanmislarin eline kalmis,yazık tek denecek şey bu.
Sen hayırdır ya , ne cüretle bunları söyleyebiliyorsun ? Terbiyesiz

Teşekkür ederim …

Okulunuzu değiştirip yeni bir sayfa açmanızı ama mutlaka kendinizi sorgulamanızı öneriyorum.Çünkü eğitimci kimliği olanların hepsinin bu denli karaktersiz olması mantık dışı.Elbette bozuk karakterler vardır her meslekte olduğu gibi.Bence ortamınız siz de dahil olmak üzere laçkalaşmış gibi duruyor

Kocanız sizden maaş kartınızı istiyormuş kız nasıl kusmuyorsun erkek mi o sen bunca yıl koca eline bakmamak için okumadın mı? ay bırak kim yemek getiriyorsa getirsin en fazla onun da kartını alır ben olsam yemek getiren kadına derim ‘sadece yemek getirme arada maaş kartını da getir benimki sever kadınlardan zorla kart almayı’ derdim Böyle soğan erkeği koca yüzünden konuşmayan da konuşmasın ayyy ben asıl böyle bir sünepe için benle konuşmayana teşekkür ederim Aykadarguzel

Bence eşinizle barışın takın kolunuza okulda bir salinin catlasinlar Valla öylesine böyle

Bence eşinizle barışın takın kolunuza okulda bir salinin catlasinlar Valla öylesine böyle

Adam konu sahibiyle boşanma nedeni kadının maaş kartını adama teslim etmemesi, böyle paragöz başkalarının emeğine çöken bir pislikle evlendi diye belki tavır alıyordur kadınlar , koluna takmayı geç koluna dokunsa değdiği yeri ıslak mendille silmeli

Öğretmenden ziyade lise öğrencisi derdi gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…