- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
2 yaşında daha bebeğim. Gece bile uyanıyor beni istiyor. Ben nasıl bırakayım bebegimi. Gündüz biraksam da bu 2saati geçmiyor.Daha ne istiyosun ver bazı akşamlar kalsın sen de arada bi dinlen nefes al
Lazım olunca bakmasına tamam diyosun gece kalsın dediğinde kötü oluyor
Eğer dikkatli ve iyi bakan biriyse daha ne istiyorsun?
Çocuğu annesinden soğutacak değil ya. İstediğini söylesin
E o zaman böyle söyle2 yaşında daha bebeğim. Gece bile uyanıyor beni istiyor. Ben nasıl bırakayım bebegimi. Gündüz biraksam da bu 2saati geçmiyor.
2 yasindaki bebegi nasıl bırakayım gece ben . Daha uyanıp süt içiyor. Ben ayrı odaya alışılmamışken nasıl yatırayim. Bana bu yaşta bir bebeğin anneden gece ayrılması normal gelmiyor.Kayinvalidenizin samimiyetini sorgulamadan once kendiniz ne kadar samimisiniz ona bakin.kadin gayet normal sekilde gun icinde olani anlatmis torunum kalsin yanimda demis bunun neresinde gariplik? cevabinin yeterli olup olmadigini sormussun.hee bravoo cok guzel laf etmissinmaksat "kaynana"ya laf sokmak olsun.Babannesine karsi torunu icin kiskancliga giren ne yazik ki siz olmussunuz.nickinizden de belli.askim canim kizim..odaya gidemeyecek kadar takinti yapmissiniz.boyle anneleri de anlamiyorum.her seyin dozu olmali bu da yanlis.cocuk icin de yanlis.valla aciyorum erkek annelerine.
Kardeşini bozmuyor . Beni bozuyor dedim sürekli. İyice okumadan yorum yapiyosunuzkaynananın bi kötülüğünü görmedim bence sen kusur arıyor gibisin, eee arayan da bin tane kusur bulur, bırak torununa isteyerek bakmayı normalde bile torununu sevmeyen bi sürü babaanne var, bence bulmuşsun bunuyorsun, yatsaydı kızın orda mesela, ne güzel herkese değişiklik olurdu
ayrıca neden kardeşlerin ilişkisine karışıyorsunki adam yerine koymaz derken... belki şakalaşıyorlar, kardeş onlar yani birbirlerini severlerde bozarlarda
Dedim bunuda dedim . İnanası gelmiyor. Birde sürekli gorumce de kendide kizima annem annem diye konusuyorE o zaman böyle söyle
Şu an bırakamam anne de
Kadın sormuş geceleri kalkıyor mu diye
Sürekli uyanıyor seni de yorar ağlar bütün gece de
Anlar herhalde
Ya samimiyetine inansam sorun yok. Ama diğer seferde 2hafta günde 1saat baktı iki gün geçmeden laf sokmaya başladı. Sonrada ben büyüttüm deyip cikacakOy anam şimdiki gelinlerede kv amuda kalksa yaranamaz
Iyi de calisirken birakiyorsunuz ? Seveyim kalsin dediginde neden kayinvalidenize verecek sert bir cevap ariyorsunuz ? Bence siz cocugum alisacak babannesine diye kiskanclik yasamissiniz.olaylar gayet gunluk annelrimizin cogu zaman yaptigi seyler.sen kal burda falan muhabbeti bunda sorun edilcek bir durum yok.madem o kadar bagimlisin otur cocuguni buyut ne diyeyim.ama yineliyorm o cocuk 10 yasinda da olsa bu tur bagimli annler ne yazik ki ayri oda da bile duramiyor canli sahidim oz halasinin arabasina bindirmedi eltim.şok gecirdim.umarim kendinizi toparlarsiniz ilerde cocugunuz icin buyuk sıkıntı2 yasindaki bebegi nasıl bırakayım gece ben . Daha uyanıp süt içiyor. Ben ayrı odaya alışılmamışken nasıl yatırayim. Bana bu yaşta bir bebeğin anneden gece ayrılması normal gelmiyor.
Dedim bunuda dedim . İnanası gelmiyor. Birde sürekli gorumce de kendide kizima annem annem diye konusuyor
Hah tam bunu diyordumm sizin sorununuz bu kendi agzinizla yazmissiniz.ben buyuttum diyecek.kayinvalidenizin cocugunuzu buyutmesi bu kadar dokunup kiskanclik yaratacaksa oturun buyutun.ayyyy yerinde olsam ben kaynananizin daha cogunu soylerdim.bak , bir de ustune kiskanclik yapsin ! Insanogluna yatanilmiyorYa samimiyetine inansam sorun yok. Ama diğer seferde 2hafta günde 1saat baktı iki gün geçmeden laf sokmaya başladı. Sonrada ben büyüttüm deyip cikacak
Ayirdim odasini. Anlatamıyorum galiba. Günde 2saat ile bütün gece durması normalmi sizce. Daha ana çocuğu anneden ayrılırmi benden soğutmaya çalışır biliyorum huyunu. Gorumcenin çocukları onlardan gitmek istemiyor. Evlerinden soğumuş cocuklarIyi de calisirken birakiyorsunuz ? Seveyim kalsin dediginde neden kayinvalidenize verecek sert bir cevap ariyorsunuz ? Bence siz cocugum alisacak babannesine diye kiskanclik yasamissiniz.olaylar gayet gunluk annelrimizin cogu zaman yaptigi seyler.sen kal burda falan muhabbeti bunda sorun edilcek bir durum yok.madem o kadar bagimlisin otur cocuguni buyut ne diyeyim.ama yineliyorm o cocuk 10 yasinda da olsa bu tur bagimli annler ne yazik ki ayri oda da bile duramiyor canli sahidim oz halasinin arabasina bindirmedi eltim.şok gecirdim.umarim kendinizi toparlarsiniz ilerde cocugunuz icin buyuk sıkıntı
Ayrica 2 yasindan itibaren ayirabilirsiniz ayri odaya.4 yasindan sonrasi da onerilmiyor
Aekadaslarinizin hoşuna gitmiyordur. Birdaha demeyin sizdeBen arkadaşlarımın çocuklarına bile seslenirken annem diye konuşuyorum. Bunda ne var yahu.
Babannesinin sizden sogutacagini dusunuyorsunuz ? Bence siz egitim vermeyin ya kendiniz once yardim alin.sagliklu ruh halleri oldugunu sanmiyorum oz babannesinin annesinden sogutmaya calisacagini dusunmek..en cok esinize acidim annesi hakkinda bu dusuncenizi biliyor mu acaba.hic hos degil.Ayirdim odasini. Anlatamıyorum galiba. Günde 2saat ile bütün gece durması normalmi sizce. Daha ana çocuğu anneden ayrılırmi benden soğutmaya çalışır biliyorum huyunu. Gorumcenin çocukları onlardan gitmek istemiyor. Evlerinden soğumuş cocuklar
Evet gorumcenin çocuklarına ben büyüttüm diyor hep. Zaten az kaldı inşallah bikacgun daha sabretsem iyiHah tam bunu diyordumm sizin sorununuz bu kendi agzinizla yazmissiniz.ben buyuttum diyecek.kayinvalidenizin cocugunuzu buyutmesi bu kadar dokunup kiskanclik yaratacaksa oturun buyutun.ayyyy yerinde olsam ben kaynananizin daha cogunu soylerdim.bak , bir de ustune kiskanclik yapsin ! Insanogluna yatanilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?