Can sikintisi

Benim de zaten problem ettiğim bu sözü. Bu sözü olayın ana fikri zaten.

Annenin bakmasıyla kaynananın bakmasi aynı olmuyor. Anne kızının iyiliğini ister. Ama çoğu kaynana oyle olmuyor. Anne kızına laf sokmaz . Anne kızına Kötü anne demezzzz..

Benim de zaten problem ettiğim bu sözü. Bu sözü olayın ana fikri zaten.
Ana fikriyse başta belirtseniz daha anlaşılırdı.
Konunun başında diğer olayları yazıp, bunu notta belirtince, haklılığınızı ispatlamak için sonradan ek yapmış gibi oluyorsunuz.
Dediğim gibi böyle kötü anne deme durumları varsa ben hiç baktırmazdım, yoksa diğer olaylarda bişey yok.

Eminmisin bence seni kırmamak için soyleyemiyorlardir
Eminim canım.
Ben de konu etmem böyle şeyleri. Annem lafını sağından solundan çekiştirmeye gerek yok. Biraz rahat olun.
Birisi çocuğunuza annem diye seslense inanın sizin anneliğinize bir şey olmaz. Çocukda sizden kopmaz. Annem diye seslenen de sizin çocuğunuzun annesi olmaz, zaten muhtemelen sizin çocuğunuza anne olmak gibi bir amacıda yoktur.
Ben çocukları sevince içimden öyle seslenmek gelir. Aman çocuğu anasından koparayım ben onun annesi olayım demem. Çoğu kişi de demez.
Bu söze bakıp paranoyaklık yapmaya gerek yok.
Bu arada arkadaşlıkların 1-2 yıllık değildir. Kırmaksa kırarız, sevmekse severiz biz arkadaşlarımla birbirimizi.

Arkadasliginizin daim olmasını dilerim :))

Rahmetli annem çocuklarıma baktı. Her defasında doğurmakla anne olunmaz derdi çocuklarımın yanında. Kötü anne lafını da sık kullanırdı. Sen annemisin derdi mesela. Çocuklarım onlarda kalmaya bayılırlardı. Günlerce eve gelmedikleri olurdu.
Ama hiç biri benden soğumadı. Kaldı ki annem (Allah razı olsun ondan) kaynana gibi davranırdı bana. Çocukları ise zıvanadan çıkarırdı.
Ben hiç müdahale etmedim. Şimdi biri 21 yaşında diğeri 14 yaşına girdi. Hiç bir sorun yok. Hiç bir psikolojik problemleri yok. Benden soğmuşda değiller.
Allah aşkına çocularınızı biraz rahat bırakın. Merak etmeyin anne kötü lafına değil sizin davranışlarınıza bakacak çocuklarınız.

Bende böyle düşünüyorum . Yoksa aklımda yinemi diyor diye düşünce kalacak.

Kusura bakmayin gorumcem bana neden x yerine gil demedi ?diye takilacak kadar hassas birinin kaynanasi "annen gelmis kotu anne" diye espri yapsa bile buyutup cidddiye alacagini dusunuyorum ben.

Teşekkür ederim. Ama hee anne farklı oluyor demekki. Ama annenizin lafı size batmamistir değil mi. Hani elin lafı kadar batmıyor insanın annesinin sözü.

Kusura bakmayin bana neden gil demedi ?diye takilacak kadar hassas birinin annen gelmis kotu anne diye espri yapsa bile buyutup cidddiye alacagini dusunuyorum ben.
Tamam da biz bir aileyiz degilmi. Bizi yok sayıp kardeşini söylemenin manası ne? Biz yokmuyuz o ortamda.yokmusz gibi davranılması saçma degilmi. Ustelik bu her konuda böyle. Aileye biz adam yurduna niye koymuyor cokmu zor. Bu lafın esprisi olmaz. Anladığım kadarıyla anne değilsiniz. Kaynananiz size böyle laf söylese imalı bir şekilde bir değil iki değil bunun hepsimi şaka. Afedersin ...şek şakası mi

Kıskançlıktan ne yapacaginizi sasirmissiniz. Farkında degilsiniz ama cocugunuza en buyuk kötülüğü yapıyorsunuz kendinize bağımlı yetiştirmeye çalışarak

Yeri gelince (isinize gelince ) ailesiniz.anne degilim ama her gun 28 cocuk buyutuyorun cok sukur

kaynanan melek bile olsa bu kafayla kimse ile anlaşamazsınız direk kavga her lafın altında brşey arayn bir tipsiniz kadıncağız siz çalışın diye cocuğunuza bakmış yaptığı iyilikle kadını yargılıyonuz

Kadin iyi niyetli yaklasmıs .Benim annemde üzülmeyelim diye hic aramadi seni kalsın yatsin der ne var bunda .Sizde esinle vakit gecirirdiniz.Haftada bir iki bisey olmaz .

benim arkadaşımın bebeği de 2.5 yaşında haftanın 3 günü çocuk anneannesinde kalıyor sonrasında onu alıyorlar çünkü sabah çocuğu uykusundan kaldır anneanneye götür çocuk için eziyet oluyordu. Tek sıkıntıları çocuğunu özlüyor çalışan anne olmak kolay değil tabiki
Sizde abartmayın bence kalsın tabikii ne olacak.

Buyukler talep eder. Biraksaniz bakarlarda ama kalmasi icin cok erken bir yas. Gun icinde 2 saatte sorun olmaz. Calisin siz.

Diger gorumce konularinida abartmissiniz. Kotu niyet yok ortada. O an oyle cikmistir agzindan.

Yeri gelince (isinize gelince ) ailesiniz.anne degilim ama her gun 28 cocuk buyutuyorun cok sukur
Ne yapıyorsunuz buyutup yemeğini verip altini mi degisti yorsunuz. Yada annenin verebileceği eğitimi sizin verdiğinizi mi? Okuldaki eğitim farklı. Ailedeki eğitim çok farklı. Neden yeri gelince aile olalım kocamın karısı olmak işime geldiği içinmi oluyor. Ne demek istiyorsunuz anlamıyorum. Öğretmen olmuşsunuz ama ego tavan yapmış sizde. Daha önce,çocukları yetiştiren ailelere saygı duymuyorsunuz. Bana eğitimden bahsediyorsunuz. Acıyorum sizin ogrencilerinize çünkü sınıf ayrımı yapacağınız aşikar.

Ben de cocugunuza cok acıdım inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…