Can sikintisi

Cok haklısınız biraz pimpirikliyim bu konuda .zaten benim çocuğum demiyorumki o bana emanet . Gün gelicek uçacak birçok kez şekilde. Allah iyilerle karşılaştırsın tüm yavrulari

anlıyorum sizi.ilk oğlum küçükken bende yaşadım benzer duygular.
büyüdükçe geçiyor merak etmeyin.
evet anne bana bağımlı değil şükür deyin geçin.
ee babannesisin tabiki sevecek seni deyin mesela.
ama arada tatlı tatlı anne kötü anne deme şaka diyorsun biliyorum ama deme olur mu? deyin.
bence bir daha yapmaz.kayınvalidesi tahmin ettiğim yapıda bir kadınsa tekrarlamaz.
su an size söylenen yada söylenmeyen herşeyin kasıtlı olduğunu düşünüyorsunuz.emin olun değil.
çoğu sırf laf olsun diye.
coguda ağız alışkanlığı.
sizde bir çok şeyi umursamamayi
öğrendiğiniz zaman aynı şeyi yapabilirsiniz farkına bile varmadan.
bu rahatliktan kaynaklanır.
kasmayin kendinizi.
eşinizin annesi , kardeşi olabilir ama sizin hayatınızda da yeri olan insanlar.
saygı çerçevesinde mesafeyi kuruduktan sonra kendinizi ifade etmekten çekinmeyin.
uzun oldu kusura bakmayın:))
teşekkür ederim bu arada..

Rica ederim. Çünkü duygularıma tercüman oldunuz. Aslında kayinvalidemi ve gorumcelerimi seviyorum. İyiyken çok iyiyiz. Ama bazen böyle laflar duyunca hani sanki değer verdiğim kadar görmüyorum gibi hissediyorum. Bu yüzden tavır takiniyorum. Dediğiniz şekilde davranacagim. Malum. İyi laf yılanı deliğinden çıkarır misali :))) umursamayayim degilmi soylenilenleri inşallah başarıcam . Cok tesekkur ederim tekrar

Teşekkür ederim. Sakin davranıp akışına bırakayım degilmi.

Kesinlikle öyle yapın
Hepimizin başında var kv'lerden ama niceleride var.
Ve birde hepimiz kv'olacağız dimi :)
Yavrunuzu idare ediyor ve kendisi teklif ederek istekle bakıyor.
Küçük şeyleri görmezden gelin ve kv'yaptığı gibi aynı şekilde tarzınız ise esprili yaklaşın.
Bana göre değil bu konuşmalar diyorsanız bırakın konussun.Çünkü sadece konuşmuş oluyor

Cok tesekkur ederim. İnanın sizin ve cayimin şekerinin yorumu bana daha güzel yol gösterdi. Çünkü benim yapım iyi ve güzel sözlere çok müsait. Hani güzel sözle ikna etmesi ve anlatılması bende daha çok etki bırakıyor:))

Kimde bırakmaz ki :)
Tatlı söz yılanı bile deliğinden çıkarır.
Valla inanın bu dünyada aslında birşey yok.
Şu insanlar bu şekilde baksa bakış açılarımız daha yumuşak olacak .
Herkes birbirlerinin kusurlarını görmezden gelecek dimi ama :)

Evet cok haklısınız. Bakış açısı herseydir. Gerektiğinden fazla kibar ol. Çünkü herkes kendi savaşını veriyor zaten. Sevdiğim bir söz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…