Can sikintisi

Agziniza saglik ben anlatamadim.kendisi gibi manasizca kendimi savunuyorum zannediyor belki yorumunuzu dikkate alir :)

Hiç sanmıyorum dikkate alacağını. Çünkü kendini haklı görenleri ciddiye alıyor sadece. Kendinizi yormayın gerçekten her yazdğınızda haklısınız :)

Evet dediklerimde haklılık payı yokmu . Size göre öylemi veya neye göre..
Agziniza saglik ben anlatamadim.kendisi gibi manasizca kendimi savunuyorum zannediyor belki yorumunuzu dikkate alir :)
Evet çocuk yetistirdigini düşünen ve daha henüz kendini yetistiremeyen insanlar var. Birde çocuklarımızı bunlara güvenip okula gönderiyoruz. Bir kişide gelmiş öğretmene " bile " diye konuşuyor. Daha insanların ailesine saygı duymayan insanlar lütfen çocuk eğitmesin.

Hiç sanmıyorum dikkate alacağını. Çünkü kendini haklı görenleri ciddiye alıyor sadece. Kendinizi yormayın gerçekten her yazdğınızda haklısınız :)
Tesekkur ederim.onemli olan hakli olmaktan cok beni anliyor olmasiydi sonucunda cocuk var cunku
Size hicbir saygisizligim olmadi seviyenizi asmayin.meslegimi yargilamak size kalmadi.aldigim egitim sonucu hatanizi soyluyor olmak mi saygisizlik ? Ileride ogretmenine de boyle davranacaginiz apacik ortada.nedense sizi haksiz bulan herkese cemkirdiniz burada herkes okuyor yazdiklarinizi bir kisi bile hakli bulmamis.mahalle kavgasi yapmaya gelmedim demistiniz ama arkadasa kizli mizli konusarak tam da ona geldiginizi gosterdiniz.sizin icin iyi seyler diliyorum yine de.yazik o yavrucaga cunku.

Mesela siz dimi? Kendinizi yetiştiremediğiniz gayet ortada. Eleştiriye gelemicekseniz açmayın konu buraya! Sizin saçma sapan nazlarınızla milleti oyalamayın. Çocuk yetiştirmeden önce de insan kendini yetiştirmeli ama siz en ufak bir yorumu bile tartışmaya çekiyorsunuz. Sorunlusunuz net!

Bana kızlı mizli konuşuyorsun diyorsun. Ve bana çemkirdin diyorsun . Ne bu öğretmen hanım:)) teşekkürler iyi dilekleriniz için

Ben eleştiriye açığım. Ama asagilanmaya değil . Eleştiriyoruz diye yerden yere vuruyorsunuz. Neyse artık kimse yazmasın konuma mesaj kapatılmasını istiyorum

Bana kızlı mizli konuşuyorsun diyorsun. Ve bana çemkirdin diyorsun . Ne bu öğretmen hanım:)) teşekkürler iyi dilekleriniz için
sinirden gozun dondu.

"Ayy senin tarzın Nasil kız. İki kelimeyle beni TANIDINIZ altıncı hissinizmi kuvvetli ne? Benim gibi gelin bulsan öper başına koyarsın."

Cok seviyeli gercekten uslubun..gayet sakin yorum yapip elestiren arkadasa cemkirmemissinde ne yapmissin ?

Nasıl bir şey bu çocuk dediğiniz idrakta zorlanıyorum. Bir yandan anneler çekiştiriyor, diğer yandan kayınvalideler. Yalnız annaneler ortada yok sanırım bu torunlar annaneler tarafından pek sevilmiyor.
Annelik böyle bir şey mi ya anlamadım. Babanneler başka sevilir, anneler başka. Hatta kıskanmayın hiç, çocukluk döneminde babanneler daha çok sevilebilir. Çünkü onlar bizim istediğimiz herşeyi yaparlar, çikolatada, dondurmada sınır tanımazlar. O yüzden biz çocukken onları daha bir başka severiz. Büyüyünce de severiz. Ben kahroldum babannem öldüğünde, hala gözlerim dolar. Çünkü kuşum öldü diye ağladığımı duyunca, ah kızım burlarda olsan ben alırdım burdan sana bir kuş diye benimle ağlayan kadın o.(bu arada o dönem yaş en az 25) Ama anne dedin mi akın sular durur. Anne, başka... Küçükkende, 80 yaşına gelsen de, anne dersin. Ağlarsın "anne", gülersin "anne".
Neyin savaşını veriyorsunuz cidden anlamıyorum. Ben anne olduğumda, sevgili eşimin annesi, saygıdeğer kayınvalideciğim, diğer torunlarınızı olduğu gibi benim çocuğumu da çok sevin olur mu? Hatta arada size bırakayım, biraz kaçamak yapayım. Sevgili bebeğim, sen de babanneni de annaneni de çok sev. Onların kıymetini bil. Çünkü ben onların yerini dolduran bir sevgiyle henüz karşılaşmadım.

Keşke benim kayınvalidem de alsa bir gece kızımı ben bir nefes alsam. Bulup da bunamak diye buna deniyor herhalde. Bir de görümceniz X burada demiş de X gil burada dememiş. Bu da öküz altında buzağı aramak deyiminin hayat bulmuş hali olmalı

Ben eleştiriye açığım. Ama asagilanmaya değil . Eleştiriyoruz diye yerden yere vuruyorsunuz. Neyse artık kimse yazmasın konuma mesaj kapatılmasını istiyorum
Isine gelmeyen de konum kapatilsin diyor hemen.madem gercekler bu kadar zorunuza gidiyor elestiriyi kabul etmiyorsunuz konu acip soru sormamaniz lazim acip sorduysaniz milleti terslememeniz lazim.ama bunu da siz bilirsiniz bizim haddimize degil.her seyi en iyi siz bilirsiniz :)

2 yaş çocuğunun sana düşkün değil hiç seni aramadı demesi anne için kırıcı olabilir.
ama aslında iyi ve olması gereken şey budur.bu size bağımlı olmadığını daha kolay sosyallesecegini, insanlarla iletişime daha açık olduğunu gösterir.bunun için üzülmeyin.:)
kv deniz kötü niyetli değil.sadece çok düşünceli değil o kadar.
ne kadarimiz ince dusunceliyiz ki? bunlardan başka bişey yoksa sorun edecek şeyler değil bunlar.
sizde biraz sevdiklerinizi fazla sahiplenme ve paylasamama gibi bir durum var sanırım.
yani kardeşi eşinizle didismek yerine çok samimi olsa sanki onu daha çok sorun edersiniz.
karışmayın aralarındaki iletişime.
abim (gil) dese ne olur demese ne olur?
bu kadar takılmayın.hatta sukredin takılacak daha büyük sorunlarınız yokmuş ne güzel:)
sağlıkla büyütün evladinizi..

X ler X giller ay nelere takılıyorsunuz. Kayınvaldeye laf sokma yarışıda cabası. Kötü anne demesini tabiikide onaylamıyorum. Kötü demekle kötü olmuyorsunuz. Ayrıca korkmayın çoçuk soğumaz sizden. 50 yaşınada gelse sevgisi aynen devam eder. Benim oğlumu yıllarca kayınvaldem büyüttü. Misal ana ,oğul kedi delisiyiz biz. Kayınvaldem de kedileri bırak sevmeyi gördüğü yerde yolunu değiştirir ve oğluma hep anası kılıklı der. Güler geçerim. Fazla çocuk merkezli olmayın. Bırakın ailede olsa çocuğunuz sosyalleşsin. Dünyanın her türlü hali var. Çocuk bu yaşlarda bilmeli uyurken illa anne babası olmasına gerek olmadan uyunabileceğini. Kaldığı yer güvenli yer olsun yeter. Ayrıca büyükler bizden daha dikkatlidir bu konuda emanet çocuktur nede olsa. Şu 3 günlük dünyada benim çocuğum egosunu bırakın lütfen. Onlar Allahın emaneti bize. Gün gelecek zaten ama okul, ama iş,ama evlilik için uçaçacaklar yuvadan

Evet burada kimse kimseyi tanımıyor. Benim konum hakkında yorum yapmak yerine kişiliğim eleştiriliyor. Yorumumu hatırlıyorum gösteriş yapmak içinmi etiketlediniz. Emin olun oradaki yazanlar sizin çemkirdin sozunuzden daha masum.

Ben kv 'nizde birşey göremedim ta ki not yazdığınız kısma kadar bana göre tamamen abartıyorsunuz.
Yani birşeyler saçma sapan gitsin diye olumsuzluk arıyor gibisiniz.
kV'NİN tek hatası kötü annen geldi demek ne demek ?
Onu hemen sorabilirdiniz

Cooook teşekkür ederim. Nekadar naziksiniz. Nekadar empatiyle yaklasiyorsunuz. Haklısınız hatalarımın farkındayım. Biraz rahat bırakacağım. Akışına bırakacağım şuan. Evet sanki seni istemiyor der gibi insan incitiyor. Bende çok hassas bir yapıya sahibim. İnsanları kırmamak için çok dikkat ederim genelde konusmalarima. Ama kırıldığım zaman bende incitmek istiyorum. Çünkü yanlizim burada ve kendimi savunmaya geçiyorum hemen .

Dedim onu başka birgun böyle söylüyorsun diye. Ama bana o sözde nevar sende bana söyle dedi. Bende ben söyleyemem öyle sözler dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…