candy_candy min diyet günlüğü xD

ben de bu önceki hayatında ergendin sen olayına güldüm güzel olmuş bu şaka
doyamadım valla 2 kere okudum ben hazmede hazmede

aslının neler hissettiğini yazmam çok zor canım.. çünkü aslının dönen bi hikayesi vardı zaten onun içine oturtmam lazım o da malum uzun iş.. onu ikili sahnelerde göreceğiz sadece.. ama haftasonu yazabilirim belki uğraşırım bakalım kısmet..

oraya ben de çok güldüm :roflol:

ben de bu önceki hayatında ergendin sen olayına güldüm güzel olmuş bu şaka
doyamadım valla 2 kere okudum ben hazmede hazmede

valla bi bayan yazar olarak erkek muhabbetinin içine girmekte zorlandım ama çok şükür güzel olmuş beğendiğinize sevindim.. olumunekankayizsmile

çok güzel gidiyor canım sabırsızlıkla bekliyorum aslıyla umut nasıl karşılacak tekrar ve aslı nasıl bir olay sonucu umutun aşkına inanacak kaydirigubbakcemile3

valla bi bayan yazar olarak erkek muhabbetinin içine girmekte zorlandım ama çok şükür güzel olmuş beğendiğinize sevindim.. olumunekankayizsmile

evet canım üniversitede erkek arkadaşlarımın kendi aralarındaki konuşma tarzını yakaladım bende okurken hacı abi gibi kelimeleri çok kullanırlardı tam gerçek bir hikaye tadında devamını sabırsızlıkla bekliyorum canım opuyorumnanaktan

yazar olarak falan.. ayh boshayallersmile girmişim havaya :1closedeyes:

erkek kardeşim var da :icecream: kocaman oldu hem de boshayallersmile

bizim ünidekilerin hepsi hacıydı canım zaten erkek muhabbetini hiç bilmediğimiz için çok da kesin bişey söyleyemeyiz ama bize güzel geldi bi erkek arkadaşına okutmalısın belki de o kısımları onlar aşık oldukları zaman nasıl konuşurlar bilmiyoruz ki

çok güzel gidiyor canım sabırsızlıkla bekliyorum aslıyla umut nasıl karşılacak tekrar ve aslı nasıl bir olay sonucu umutun aşkına inanacak kaydirigubbakcemile3

o inanma anını yazdım canım.. olay da olay hani delikafadulden ama bi başını bi sonunu yazmıştım.. şimdi araları dolduruyorum.. Şu araları doldursam gerisi çorap söküğü gibi gelecek aklinialirimsmile

erkek arkadaşım yok benim pek.. hatta hiç :kedi: ama kardeşime okutabilirim a.s umuttan pek farkı yoktur zaten. sırnaşık şey aşık olunca da herkesten çok benle konuşur.. canım ayol :hulya:

bence erkekler aşık olduklarını hiç bir zaman böyle kolay açıklayamıyorlar muhakkak değişir tabi ama çoğunluğu korkuyor açık olmaktan bence :sinifsinif:

canım çok güzel olmuş gene döktürmüşsün.alkisalkisalkis
dialoglar süper olmuş,cenk olayı çözmüşte daha umut'ta dank edemedi galiba kızgınlık,okurken hep aslıyı düşündüm aradım bu sefer olmamasını,heyecanla yeni bölümü bekliyorum canım.
diaologlardaki laflarda yıkılı yalnız hepsi süperdi

haklısın canım biz kızlar da hemen koşuyoruz aşık oldum aşık oldum sabah olsan akşama duymadık kimse kalmıyor bütün dünya biliyor ilan ediyoruz hemen

haklısın canım biz kızlar da hemen koşuyoruz aşık oldum aşık oldum sabah olsan akşama duymadık kimse kalmıyor bütün dünya biliyor ilan ediyoruz hemen

hangimiz doğru yapıyoruz acaba.. kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim

sabahtan beri bekliyorsun farkettim ben 3-4 kere uğradın topiğe olumunekankayizsmile

vallahi öyle sevgilimi daha ilişkimizin ilk ayında bütün arkadaşlarıma anlatmıştım o tabi kimseye söylememişti beni ve anlattığımı duyuncada çok kızmıştı ne bu böyle ilan ediyorsun herkeze ben alınıncada hayatım nazar değicek diye korkuyorum diye gönlümü almaya çalışmıştı :kedi: kaydirigubbakcemile3

hangimiz doğru yapıyoruz acaba.. kaydirigubbakcemile3

aslında ikiside kötü biz çok açığız herşeyi paylaşıyoruz erkekler çokkapalı kutu duygularını anlatmıyorlar paylaşmıyorlar biraz daha açık olsalar ölürler sanki hemen light erkek lafını yapıştırırlar diye korkuyorlar herhalde

evet canım geldim biraz özel birşeyler paylaşmıssın,aslında yazmak istedim birşeyler ama,sonra pek tanışmadığımız için yalnış anlaşılmak istemedim onun sessiz kalıp izledim:kedi: sadece
aslı ve umut'u bekledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…