- Konu Sahibi candy_candy
-
Cenk: Sen harbi öküzsün.. İşlenmemiş kerestesin..
Umut: Lan!
buraya çok güldüm canım ama sanki umut baya bir üzülmüş ya yazık vallahi ama erkek değilmi işte burda bile erkeklerin bayanlar kadar ince düşünmediği ve hatta düşünemeyeceği ortada ...
sonrası ne zaman geliyor canım aslı neler yapıyor bu arada ne hissediyor ne düşünüyor ...
ben de bu önceki hayatında ergendin sen olayına güldüm güzel olmuş bu şaka
doyamadım valla 2 kere okudum ben hazmede hazmede
ben de bu önceki hayatında ergendin sen olayına güldüm güzel olmuş bu şaka
doyamadım valla 2 kere okudum ben hazmede hazmede
aslının neler hissettiğini yazmam çok zor canım.. çünkü aslının dönen bi hikayesi vardı zaten onun içine oturtmam lazım o da malum uzun iş.. onu ikili sahnelerde göreceğiz sadece.. ama haftasonu yazabilirim belki uğraşırım bakalım kısmet..
oraya ben de çok güldüm :roflol:
valla bi bayan yazar olarak erkek muhabbetinin içine girmekte zorlandım ama çok şükür güzel olmuş beğendiğinize sevindim.. olumunekankayizsmile
evet canım üniversitede erkek arkadaşlarımın kendi aralarındaki konuşma tarzını yakaladım bende okurken hacı abi gibi kelimeleri çok kullanırlardı tam gerçek bir hikaye tadında devamını sabırsızlıkla bekliyorum canım opuyorumnanaktan
çok güzel gidiyor canım sabırsızlıkla bekliyorum aslıyla umut nasıl karşılacak tekrar ve aslı nasıl bir olay sonucu umutun aşkına inanacak kaydirigubbakcemile3
bizim ünidekilerin hepsi hacıydı canım zaten erkek muhabbetini hiç bilmediğimiz için çok da kesin bişey söyleyemeyiz ama bize güzel geldi bi erkek arkadaşına okutmalısın belki de o kısımları onlar aşık oldukları zaman nasıl konuşurlar bilmiyoruz ki
bizim ünidekilerin hepsi hacıydı canım zaten erkek muhabbetini hiç bilmediğimiz için çok da kesin bişey söyleyemeyiz ama bize güzel geldi bi erkek arkadaşına okutmalısın belki de o kısımları onlar aşık oldukları zaman nasıl konuşurlar bilmiyoruz ki
erkek kardeşim var da :icecream: kocaman oldu hem de boshayallersmile
haklısın canım biz kızlar da hemen koşuyoruz aşık oldum aşık oldum sabah olsan akşama duymadık kimse kalmıyor bütün dünya biliyor ilan ediyoruz hemen
canım çok güzel olmuş gene döktürmüşsün.alkisalkisalkis
dialoglar süper olmuş,cenk olayı çözmüşte daha umut'ta dank edemedi galiba kızgınlık,okurken hep aslıyı düşündüm aradım bu sefer olmamasını,heyecanla yeni bölümü bekliyorum canım.
diaologlardaki laflarda yıkılı yalnız hepsi süperdi
haklısın canım biz kızlar da hemen koşuyoruz aşık oldum aşık oldum sabah olsan akşama duymadık kimse kalmıyor bütün dünya biliyor ilan ediyoruz hemen
hangimiz doğru yapıyoruz acaba.. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?