- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Ay sinirden titreme tuttu iyi mi.
Adam cin gibi hala telefon kucağında TV izliyor. Off
Yahu uyku hapı verin şu adama!
Tekrar ediyorum;
Aynen .. Valla uyuz oldum. Kesin bi moklar var
Ya inşallah aptal kadının biri yanlışlıkla yazmıştır. Eşiniz de onemsemeyip silmistir mesaji. Son durum nedir kizlar
O değil siz sinirlendikçe bir şeyler olduğunu da farkedecek.
Yatarken de sıkı sıkı tutar bu.
Ceylin kim bu adam akraban mi galiba çok yakinin.Uyurken de alır artık telefonunu yanına yastiginin altına kor.Adam tuvalete bile telefonu almış gitmiş.
Sürekli elinde sıkı sıkı tutuyor . Var bir şeyler artık. Dikkat etmiyorduk demek ki bugüne kadar. Dikkat edince şoka girdik
Ceylin kim bu adam akraban mi galiba çok yakinin.Uyurken de alır artık telefonunu yanına yastiginin altına kor.
Adam birşeyleri fark etti bence yoksa niye bu kadar tuhaf davransin.Aynen canım yakinim.
Siz kimlerle birliktesiniz ki? Çoğul konusuyorsunuz hep ?
Adam birşeyleri fark etti bence yoksa niye bu kadar tuhaf davransin.
Allahın cezası bir uyuyamadı hala inan ben daha çok merak etmeye başladım bu şüphe insanı öldürmekten beter ediyorBilemiyorum valla. Belki de hep böyleydi de fark etmemisiz şüpheyle bakmadigimiz icin
Yanında durmuyoruz anlamasın diye . Adam bildiğin sıkı sıkı tutuyor telefonu
Allahın cezası bir uyuyamadı hala inan ben daha çok merak etmeye başladım bu şüphe insanı öldürmekten beter ediyor
Dün ki mesaj olayından sonra siz ona ne derseniz deyin eşinin okumuş olmasından emin olamamıştır da ondan bugün daha temkinli davranıyordur.
Uyurken de bırakmayacak gibi.
Her şey ayan beyan ortada ispata gerek yok ama inşallah kötü bir şey yoktur.
Allahın cezası bir uyuyamadı hala inan ben daha çok merak etmeye başladım bu şüphe insanı öldürmekten beter ediyor
Tuvaletede mi gitmiyor ya :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?