Canım aşırı sıkkın, öylece yazmak geliyor içimden , bunalımdayım belki de , ya da yapmak istediklerimi yapamayaşımın nedeni bu :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Evet bana kızacagınızı, dalga geçecegınızı bilsem de yine de yazacağım… hayatta 27 yaşına gelmiş ama hiç bir şey başaramayan insan gibi hissediyorum kendimi. Ben üç sene önce çok düşük puanlar ile bi yere yerleştim. Ancak asıl felaketim böyle başladı. Başta bu kadar borcum yoktu . Kredi çekmeyi öğrenince sürekli kredi çekerek ve harcayarak kıyafete giyime markete kendimi bir çıkmazda buldum :( birde bilirsiniz ki önceden bir erkek arkadaşım vardı ona paralar döküyordum . Sonra bi baktım da 100 bin tl borcum olmuş . İnanın bilmiyorum o paralar nasıl gitti . Sadece markete ve güzelliğe giyime tam iki yılda 100 bin tl gitmişti , sonra ben ilk erkek arkadaşımdan ayrıldım ve hayatıma çok güzel bir erkek girdi beni mutlu eden bana değer veren onunla 7 ay sonra nişanlandık onun ve ailesinin ısrarı ile borcum var dememe rağmen düğün tarihi de alındı :( ve bir buçuk ay sonra düğünüm var , ve ben bu süreçte başka bi ile geldim yani evlenecegım eve (kayınvalidemin hemen karşısı ) o ev de iki katlı dubleks ama çok büyük bi ev ;( eksikleri çok fazla .. tamam hadi bunlar da hallolur evet ama köyden bi çocuk var okumadı evini yaptı arabası var , şimdi evleniyor ve kızın hiç ev derdi olmayacak biz ise evimiz yok arabamız yok her şeye sıfırdan başlayacağız ve benim 300 bin borcum var ;( nasıl olucak ben bu depresyondan nasıl çıkacağım bilmiyorum, hayata tutunamaya çalışıyorum ama benim kendime masrafım çok çünkü tuylerimden nefret ediyorum her yerim de tüy var ;( bunlara harcarken çok üzülüyorum ama maalesef çok tüyluyum;( öyle yazmak istedim , hayat beni çok yoruyor , para kazanmak için ev temizliğine gitsem olur mu acaba

Hayattaki amacın evlenmek evlenmek evlenmek olursa böyle olur. Hayatını düzene sokmadan evlenmeye kalkıyorsun erkeksiz yaşayamayacak gibisin. Sana fiziksel olarak azıcık ilgi gösterenin peşine takılıyorsun güzelliğe büyük paralar dökmen de bundan. Hiç mi yol gösteren silkeleyen ya bi dur diyen aklı başında büyüğün yok. Yazıp yazıp saçma sapan önünü görmeyen işler peşinde koşmaktan da geri durmuyorsun

Son bir harcama yap ve terapi al zorunlu yazdıkların normal değil. Bir yerde ciddi sorun var onu çözmeden düze çıkamazsın. O harcamaların apart tutmalar her hafta yeni çamaşırlar bir kuruş karşı tarafın harcaması olmamasi derken oldu. Sonra bu yeni çok matah ya, borcuna borç katıldı. Artık icra dan başka çaren yok, gerçekten ihtiyac duysan kuruş alamayacaksın o var. Akışına bırak bari

Bence buraya yazmak yerine psikoloğa gitmelisin. Normal değil çünkü 100 bin tl alışveriş için kredi çekmek vs. Birde tüyler demişsin hepimizde tüyler var.. ağda, jilet ,epilasyon gibi çözümleri de var haberin olsun.

Evet bana kızacagınızı, dalga geçecegınızı bilsem de yine de yazacağım… hayatta 27 yaşına gelmiş ama hiç bir şey başaramayan insan gibi hissediyorum kendimi. Ben üç sene önce çok düşük puanlar ile bi yere yerleştim. Ancak asıl felaketim böyle başladı. Başta bu kadar borcum yoktu . Kredi çekmeyi öğrenince sürekli kredi çekerek ve harcayarak kıyafete giyime markete kendimi bir çıkmazda buldum :KK43: birde bilirsiniz ki önceden bir erkek arkadaşım vardı ona paralar döküyordum . Sonra bi baktım da 100 bin tl borcum olmuş . İnanın bilmiyorum o paralar nasıl gitti . Sadece markete ve güzelliğe giyime tam iki yılda 100 bin tl gitmişti , sonra ben ilk erkek arkadaşımdan ayrıldım ve hayatıma çok güzel bir erkek girdi beni mutlu eden bana değer veren onunla 7 ay sonra nişanlandık onun ve ailesinin ısrarı ile borcum var dememe rağmen düğün tarihi de alındı :KK43: ve bir buçuk ay sonra düğünüm var , ve ben bu süreçte başka bi ile geldim yani evlenecegım eve (kayınvalidemin hemen karşısı ) o ev de iki katlı dubleks ama çok büyük bi ev ;( eksikleri çok fazla .. tamam hadi bunlar da hallolur evet ama köyden bi çocuk var okumadı evini yaptı arabası var , şimdi evleniyor ve kızın hiç ev derdi olmayacak biz ise evimiz yok arabamız yok her şeye sıfırdan başlayacağız ve benim 300 bin borcum var ;( nasıl olucak ben bu depresyondan nasıl çıkacağım bilmiyorum, hayata tutunamaya çalışıyorum ama benim kendime masrafım çok çünkü tuylerimden nefret ediyorum her yerim de tüy var ;( bunlara harcarken çok üzülüyorum ama maalesef çok tüyluyum;( öyle yazmak istedim , hayat beni çok yoruyor , para kazanmak için ev temizliğine gitsem olur mu acaba

Senin bu nişanlın çalışmıyor mu? Bir geliri yok mu?

Borçlarini yavas yavas odeyerek baslayabilirsn. Sen calismiyormsn ki

Evet bana kızacagınızı, dalga geçecegınızı bilsem de yine de yazacağım… hayatta 27 yaşına gelmiş ama hiç bir şey başaramayan insan gibi hissediyorum kendimi. Ben üç sene önce çok düşük puanlar ile bi yere yerleştim. Ancak asıl felaketim böyle başladı. Başta bu kadar borcum yoktu . Kredi çekmeyi öğrenince sürekli kredi çekerek ve harcayarak kıyafete giyime markete kendimi bir çıkmazda buldum :( birde bilirsiniz ki önceden bir erkek arkadaşım vardı ona paralar döküyordum . Sonra bi baktım da 100 bin tl borcum olmuş . İnanın bilmiyorum o paralar nasıl gitti . Sadece markete ve güzelliğe giyime tam iki yılda 100 bin tl gitmişti , sonra ben ilk erkek arkadaşımdan ayrıldım ve hayatıma çok güzel bir erkek girdi beni mutlu eden bana değer veren onunla 7 ay sonra nişanlandık onun ve ailesinin ısrarı ile borcum var dememe rağmen düğün tarihi de alındı :( ve bir buçuk ay sonra düğünüm var , ve ben bu süreçte başka bi ile geldim yani evlenecegım eve (kayınvalidemin hemen karşısı ) o ev de iki katlı dubleks ama çok büyük bi ev ;( eksikleri çok fazla .. tamam hadi bunlar da hallolur evet ama köyden bi çocuk var okumadı evini yaptı arabası var , şimdi evleniyor ve kızın hiç ev derdi olmayacak biz ise evimiz yok arabamız yok her şeye sıfırdan başlayacağız ve benim 300 bin borcum var ;( nasıl olucak ben bu depresyondan nasıl çıkacağım bilmiyorum, hayata tutunamaya çalışıyorum ama benim kendime masrafım çok çünkü tuylerimden nefret ediyorum her yerim de tüy var ;( bunlara harcarken çok üzülüyorum ama maalesef çok tüyluyum;( öyle yazmak istedim , hayat beni çok yoruyor , para kazanmak için ev temizliğine gitsem olur mu acaba
Olur zorunlu, sana her şey olur. Ek iş olarak temizliğe gidebilirsin, günlüğü bin liraya dayandı sanırım. Sorup sorup denilenleri yapmayınca böyle oluyor. Bu sefer uygulamaktan kaçınmak için hangi konuda fikir almak istersin.

Hayattaki amacın evlenmek evlenmek evlenmek olursa böyle olur. Hayatını düzene sokmadan evlenmeye kalkıyorsun erkeksiz yaşayamayacak gibisin. Sana fiziksel olarak azıcık ilgi gösterenin peşine takılıyorsun güzelliğe büyük paralar dökmen de bundan. Hiç mi yol gösteren silkeleyen ya bi dur diyen aklı başında büyüğün yok. Yazıp yazıp saçma sapan önünü görmeyen işler peşinde koşmaktan da geri durmuyorsun
Kimi dinliyor ki yanındakileri dinlesin

Tüy kuşlarda vardır, çok tüylüyüm değil kıllıyım deseniz daha doğru olur sanıyorum :KK53: Diğerlerine söyleyecek sözüm yok, dinlemeyeceksiniz zaten 🤗🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X