Canım aşırı sıkkın, öylece yazmak geliyor içimden , bunalımdayım belki de , ya da yapmak istediklerimi yapamayaşımın nedeni bu :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence hepimizi cagiracak gibi bir hali var. Bir gun borclardan konu aciyor, ertesi gun nisanlisini kiskaniyor tek derdi o oluyor, bu gun depresyonda ve tuylerini dert etmis. Yarin toplasin benim borclari odeyelim diyecek diye tirsiyorum.

Herkes 1 tl verse 🤔

Zorunlu kendine de dur diyemiyorsun, senin adına kararlar alınıyor,işler yürütülüyor onada hayır dur diyemiyorsun, inan tuylerine taktiğin kadar önce borçlarını düşünebilseydin batarken dibine kadar batmazdin şuan
İşte nasıl düze çıkacağım ben acaba ;(

Erkekten borca, borçtan kıla, kıldan evlere temizliğe geçtik la ilahe illallah🙄
ve hep böyle

hani mesela ben bazen cvp yazarken konu hakkında ne biliyorsam x y z yazabiliyorum acelem oluyor, genelde yemek yerken veya çok sıkıldığım bir dosya arasında filan yzarım zaten. ama ben cvp yazıyorum hani.

ama bu kız konuyu kendi açıyor
ve her konuda böyle daldan dala

korkarım cidden kendini ifade etmekte sorunları var

Evet bana kızacagınızı, dalga geçecegınızı bilsem de yine de yazacağım… hayatta 27 yaşına gelmiş ama hiç bir şey başaramayan insan gibi hissediyorum kendimi. Ben üç sene önce çok düşük puanlar ile bi yere yerleştim. Ancak asıl felaketim böyle başladı. Başta bu kadar borcum yoktu . Kredi çekmeyi öğrenince sürekli kredi çekerek ve harcayarak kıyafete giyime markete kendimi bir çıkmazda buldum :KK43: birde bilirsiniz ki önceden bir erkek arkadaşım vardı ona paralar döküyordum . Sonra bi baktım da 100 bin tl borcum olmuş . İnanın bilmiyorum o paralar nasıl gitti . Sadece markete ve güzelliğe giyime tam iki yılda 100 bin tl gitmişti , sonra ben ilk erkek arkadaşımdan ayrıldım ve hayatıma çok güzel bir erkek girdi beni mutlu eden bana değer veren onunla 7 ay sonra nişanlandık onun ve ailesinin ısrarı ile borcum var dememe rağmen düğün tarihi de alındı :KK43: ve bir buçuk ay sonra düğünüm var , ve ben bu süreçte başka bi ile geldim yani evlenecegım eve (kayınvalidemin hemen karşısı ) o ev de iki katlı dubleks ama çok büyük bi ev ;( eksikleri çok fazla .. tamam hadi bunlar da hallolur evet ama köyden bi çocuk var okumadı evini yaptı arabası var , şimdi evleniyor ve kızın hiç ev derdi olmayacak biz ise evimiz yok arabamız yok her şeye sıfırdan başlayacağız ve benim 300 bin borcum var ;( nasıl olucak ben bu depresyondan nasıl çıkacağım bilmiyorum, hayata tutunamaya çalışıyorum ama benim kendime masrafım çok çünkü tuylerimden nefret ediyorum her yerim de tüy var ;( bunlara harcarken çok üzülüyorum ama maalesef çok tüyluyum;( öyle yazmak istedim , hayat beni çok yoruyor , para kazanmak için ev temizliğine gitsem olur mu acaba
kredi cekmeyi birak.eger evlenmekte kararliysan nişanlina soyle senin birclarina yardimci olsun.sknucta ortak bir yuva kurmak icin harcadin bir kismini.ve onun esi olacagin icin sana yardim etmekte zorunda.insan karisini zorda birakmak istemez.eger boyle bir durum da yardim etmeyecekse.bu borc seni hapse kadar dusurur bacim .borc borcu dogurur.ya hayatini sil bastan yapacaksin .ailene daha yakin olacaksin borclarini o sekil hafifleteceksin yada zengin birini bulcaksin.yoksa memur maasiyla bu borc normal degil.hem ruhuna yazik battikca batiyosun.hakkinda hayirlisi olsun.senin icin uzuluyorum cidden.yani kotu yorum yapanlar kendince hakli veya haksiz ama ciddi bir destege ihtiyacin var

Nişanlın müstakbel karısını bu denli üzen bir dertten neden kurtarmıyor? Borc ödemen hakkında bir yardım teklifi yok mu mesela? Şaşırdım açıkçası, yakın zamanda karı koca olacak bir çift bunları konuşmuş ve çözmüş olmalıydı.

İşte nasıl düze çıkacağım ben acaba ;(

Adamı bırak, ayrıl baba evine dön mümkünse tayinini geri al. Ciddi olarak masraf kıs kılı tüyü unut manitacılık işlerini de bırak iki senede düze çıkarsın. Ama manitacılık önemli.

Eklentiler

• IMG_9429.webp
    IMG_9429.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 28
Bugün artik cesaretli ol ve kendine gell.yeni bir karar alabilirsin.zayıf karakteri oynamayi birak.gencliginin baharinda tukeniyosun yapma bunu lutfen.bizler mutluyken sen niye surunesin boyle.sende mutlu ol.bazi formuller bellidir ya uygularsin ya da uygulamazsin.Karar Ver

ve hep böyle

hani mesela ben bazen cvp yazarken konu hakkında ne biliyorsam x y z yazabiliyorum acelem oluyor, genelde yemek yerken veya çok sıkıldığım bir dosya arasında filan yzarım zaten. ama ben cvp yazıyorum hani.

ama bu kız konuyu kendi açıyor
ve her konuda böyle daldan dala

korkarım cidden kendini ifade etmekte sorunları var
Kesinlikle haklısın 👏🏻

Ana babasına acıyorum ben. Anne olduğumdan beri hep ebeveynlerle empati kurmaya başladım. Yaşlandım herhalde 😊
Böyle çocuğum olsa,böyle anne babam olsa kahrolurum ya,ne yapacağımı şaşırırım,nasıl yol gösterirsen göster,dinlemiyor ki. Göz göre göre baş aşağı gitmek bu.

Zorunlu gerçekten sana daha önce yazmıştım, yazmıştık ama sende değişen hiçbir şey yok. Müthiş bir ilgi + sevgi eksikliğinden çıktığın ilişkiden sonra karşına çıkan ilk kişiyle evleniyorsun. Değerli olmak olarak gördüğün tek vasfın para harcamak ve hiçbir otokontrolün yok. Arada dalga geçtiğim oluyor seninle ama gerçekten senin ciddi bir terapiye hatta belki psikiyatriye bile ihtiyacın olabilir. Burada bazı üyelere bir süre erkeklerden uzak dur kafanı dinle diyoruz ya, senin sadece borçlarına odaklanıp her şeyden uzak kalman gerekiyor gerçekten. Dinlemeyeceğini bile bile söylüyorum bunları da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X