Canım ciğerim.. Gitti...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ağlama be kızım yazık canına o senin için kılını bile kıpırdatmazken yapma böyle hiçbir erkek için değmez onlar nankör olur on sene yirmi sene evli olup karısını aldatan boşayan karılarını döven hep onlar anlatmakla bitmez onlar kadınları sadece kullanır sende üzülme artık

ağlama canım benim
karşındaki insan olsa baban o kadar hastayken ailesini alıp gelip seni yüzüstü bırakmazdı
dün kraliçemsin diyodu başka biri nasıl olur deme erkek milleti işte hepsi pislik
umursama şu salağı sen ona mesaj atıp da poposunu iyice kaldırma lütfen

yazdıkların içime dokundu .. sızladı bişeyler .. çok üzüldüm ..:85: ama yazdıkların anlattıkların bohcayı almaya gelmişler yine saygından ellerini öpmüşsün .. bırakta seni kaybettiklerine üzülsünler .. he eğer başka biri için böyle yaptıysa onlar mutlu olmazlar merak etme ..
Allah iyileri iyi insanlarla nasiplendirir.. o seni hakedebilicek kadar iyi olamamış..
senin için dua edicem .. Rabbim yardımcın olsun ..

Lütfen dua edin. Hala durmadı göz yaşım. Uyku ilacına ihtiyacım var. İşe gideceğim 2 temmuzda sınavım var. Gözlerim balon gibi

yazdıklarını okudum baştan sona.
sözlünün ailesi de sözlün gibi kestirip atan, bencil kişilikler anlaşılan.
insan olan, düşünmeyi bilen önce bi sorar 'ya noldu?? bi sorun mu var ??' gibisinden
baban, evin büyüğü hastanedeyken(bu arada çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin), kaldı ki seni babandan istemişlerken, böyle yapılmaz, yapılamaz.
kendini kurtulduğun için şanslı saymalısın, yoksa evlensen boşanmak daha ağır yükümlülük isteyen bir olaydır çünkü.
üzülme diyemem, güvenmişsin sevgisine, sevgilerine.
ancak bu kimseye güvenemezsin sonucunu doğurmaz.
sadece irdelemen lazım bundan sonra.
hakkında hayırlısını diliyorum.
allahtan sabır iste.
ve, arama, mesaj falan atma.
kızların erkek arkadaşı olabileceğini 2 yıldan sonra eşşeklik etmesiyle anlayan adam daha ne eşşeklikler ettiğini anlar, merak etme sen.

elindeyse bi süre teli kullanma yada bi arkadasına soyle senın yanındayken mesaj atmana falan ızın vermesın baksana sen ne kadar üzülüyosun oysa teli açmaya bile aciz konuşacak yüzü de yoktur gerçi canım benim ya neler geçmiyoki buda geçer merak etme yeterki babacın iyi olsun.sağlıktan önemli ne varki onlar zaten seni haketmemişler insanın babası hastanede yatarken nişan atılırmı bi insan bu kadar üzülürmü ya Allah'a havale et canım inşallah en kısa sürede kurtulursun bu acıdan.

Allah yardımcın olsun canım baban içinde acil şifalar diliyorum tez zamanda sağlığına kavuşur inşll ....
aşk acısı ne desek ne söylesek hepsi boş acını dindirmeyecek mutlaka yaşayacaksın çaresi yok çünkü başımdan geçti 4 ay olacak nişandan ayrılalı hala daha çekiyorum bir türlü dinmiyor maalesef Allah ıma dua ediyorum dinsin artık bu acı diye ((....
ben ortada geçerli bir sebep göremiyorum ayrılmak için küçük tartışmalar her ilişkide olur diyorum .... resmen g..ü kalkmış bu kişinin para kazanmaya başlayınca birazda fazla sosyalleşmiş diğer arkadaşların dediği gibi fazlasıyla hemde ,ailede fırsat kolluyormuş demek ayırmak için aynı bizimkiler gibi küçük bir tartışmada araya girerek ayrımışlar oturup derdiniz ne diye sormadan orta yolu bulmadan kestirip atmışlar yazıklar olsun böylelerine genç bir kızın onuruyla oyna ne vaatler ver sonra ayrıl anlaşamıyoruz diye Allah ta onlara hayırlı birini nasip edecekmi bakalım ....
erkeklerin hepsimi böyle sensiz ölürüm yaşayamam şöyle hayatımız olacak böyle olacak ... benimkide canımı al üzerimden geç derdi seni o kadar çok seviyorum derdi eeee ne oldu ailesinin ağzına baktı bıraktı gitti giderkende "nolcakmış bizim köyde de var bir kız bilmem kaç sene nişanlı kalmış ayrılmış başkasıyla evlenmiş " dedi. hani senin sevgin nerde başta neler söylüyordun .... onlar sonuçta erkek gurur onur yokki onlarda ,hepsinin köküne kibrit suyu

Lütfen dua edin. Hala durmadı göz yaşım. Uyku ilacına ihtiyacım var. İşe gideceğim 2 temmuzda sınavım var. Gözlerim balon gibi

ALLAH yardımcın olsun canım , biz ne desek boş , yaşadıklarını we hissettiklerini sadece sen bilirsin ...

Sınawına çalışmaya çalış canım , sen warsan hayat war , sen yoksan hayat yok !

Gelecekteki günlerinde , gözlerinde mutluluk ışıltıları olması dileğiyle ...

Amin. Allah razı olsun. İnsanlar ne kadar çiğ olabiliyormuş böyle. Hayatımın dersini verdi. Çok acı bir yoldan verdi. Allah mutlu edecek mi onu acaba?

Yeni gelinleri umarım çok fena acı çektirir bunlara. Biz ne yaptık diye adımı ana ana gezerler. İnsanlarda yürek kalmamış. Haydi sözlüm insan değildi koca koca insanlara ne demeli? Evin reisi evde yok evin hanımına söz atmaya geliyorlar. Lanet olsun

canım burdaki herkes sana unut onu dedi ama sen aradım mesaj gönderdm diyorsun böyle yaparak sana geri döneceğinimi sanıyorsun içindeki umut kırıntılarını süpür artık sadece kendini düşün onun yaptığı gibi. şaşıracak tır emin ol aramıyorsun diye salla onu artık işe yaramaz aptal herifin tekiymiş belli bu devirde kendini bu denli seven bi kız bulmuşşsun ve bırakıyorsun aptal işte neyse arama onu o ararsa bile acma cevap verme bırak hiç kimseyi kendinden cok sevme üzülen yine sen olursun bütün gün işyerinde onu düşüneceğine neden bana bunu yaptı diye ben bunu haketmedim ondan nasıl kurtulabilirim aklımdan cıkarmalıyım diye kendinle mucadele et yaparsan gerisi gelir.

Evet böyle yapmam lazım. Demek ki şeref herkesde bulunan bir erdem değil

adamın aklı başkasına kaymış galiba. bırak kendi pislikleriyle kalsın. allah kormuş evlenmemişsin sen bu adamla. baban bu haldeyken söz atmaya gelen adam hastalık nedir bilmiyo galiba. allah elbette bunu görüyo vede olması gereken olacaktır.

sanada gelince inşallah hemen gerçer acın. hayatına kaldığın yerden yere sağlam basarak devam edersin. allah gönlüne ferahlık versin. hakkında hayırlısı olsun

Amin ALLAH razı olsun

Bu olaya bu kadar tepki vermen sanırım babanın hastanede olmasından kaynaklanıyor zaten hassas bir dönemdesin ve uzun süreçli bir rahatsızlık olunca iyice yıpranmışsın. Yaptıkları çok ayıp olmuş ayrılmasına bir şey demem sevmediğin insanı oyalamayacaksın sevmiyorsa bitirsin ama şu var baba hastanede acılı bir aile belki arayı soğutarak yapsalardı daha iyi olurdu. Çok ayıp etmişler. Aldırmamaya çalış babana odaklan hayat tek o şahıs ve ailesinden ibaret degil. Kendini o insanlar karşısında bu kadar düşürme sonuçta adam e hadi kabul edeyim bari dese senin için razı olacak mı kabul edebilecekmisin bu kadar küçülmeyi? O zaman bitmiştir olay hayatına önüne bak.

elbette acini yasayacaksan yasa ama sürekli mesaj da cekme yani hatta hic cekme..
birde olaya su yönden baksan bence bu cocuk baskasina karsi birsey hissetmeye basliyor ve senden ayriliyor yani bir bakima bu adamin yaptigida kötü ama seninle evlenip daha cok aci cektirmemis...evliliklerde ayriliklar oluyor sadece aldatma filandan dolayi degil sirf sevgi azaldigi icin demek ki eskisi kadar sevmiyor sizi,yani aciniz taze yapilanlar kötü ama daha fazla onalri arayip kendini kücük düsürme..onlar o bohcayi getirdiginde bitmis demek ki yakinda numaralarini degistirirler daha ulasamazsin zaten..

cnm nolur sms atma... kendilerini bulumnmas hint kumasi sanmasinlar.. geri donecegi bile varsa donmez.. birak geri donunce en uzel tekmeyis en at ona.. sunu unutma her olan seyde bi hayir var.. Allaha havaale et...o sna yazilmadi demekki.. Allah sabir versn...azcik zamana ihtiyacin var... inan gunu gelince ayy ben onunla ne ugrasmisim diyeceksin.. sadece bu ilk ggunlerde kendini kontrol et..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…