canım benim bende nişanlıydım askerliğini çektim çok sevdik bizde ama annem gördü bazı şeyleri attı nişanı ben karşı çıktım ama attı ve gelir dedim anneme yalvarır yapmadı beni seviyordu ama yapmadı ailesi 2 kere geldi bu kadar ve ben annemi şimdi çok iyi anlıyorum sevgim var mı var acımda var ki nişan atıldı ben 5 saat hiç susmadan ağladığımı bilirim ama onlar kaybediyorlar canım üzme kendini hiç çok pişman olurlar ama iş işten geçmiş olacak kendini toplamaya çalış çok zor bende yaşadım ama karar verdim hayatımı mahvedemem kahredemem kendimi yavaşça topluyorum ve ileride daha çok üzülürdün evlenip boşanmaktansa şimdi bitmesi belki daha iyi vardır herşeyde bi hayır nasipse 10 yıl sonra olur yine olur..
benazir canım eski nişanlının resmen poposu kalkmış
söylenecek başka birşey yok.
kendi kız arkadaşı yokken sana erkeklerle görüşme demesi kolaydı tabi
şimdi kendi de para kazandı çevre(!) edinmeye başladı ya
tabi bu arada senin çevrende de arkadaş kalmadı ya
kolay tabi sana sen de git takıl beni sıkma demesi
bi de şu erkeklerin beni sıkma muhabbetlerinden kus geldi bana
moda oldu heralde
kızların her şeyine karışsınlar oldu, kendileri her şeyi yapsınlar biz sesimizi çıkarmayalım, paşalara bak sen!
bir de aklı başkasına da kaymış olabilir maalesef :26:
canım üzgünsün belli ama evlenmeden seni bu denli üzen hırpalayan ve seni düşünmeyen biri için bu kadar sıkma canını emin ol karsına daha iyileri cıkacak bende aynı hatayı yaptım evlenmeden önce sorunlar yaşıyordum ama gözüm görmedi şimdi cok mutsuzum kısaca sakın kac hemen uzaklaş o adamdan insan kıymeti bilen birini mutlaka bulursun şimdi bırakması daha iyi ilerde cocuğunla bırakmasından lütfen uyanık ol ac gözünü sana yalvarsada unut onu atık kabul etme sana abla tavsiyesi
çok üzüldüm inanki..Allah sabır versn cnmhakkında en hayırlısı neyse o olsun..babanada acıl sıfalar dılıyorum..
canımm nasılsın nasıl oldun üzme kendini bak buraya gel içindekileri yaz dertler paylaştıkça azalır unutma canım kendine iyi bak
Uyuyamadım. Düşünüp duruyorum. Gözümün nuru bana böyle yaptıyla herkes kötülük yapar. Ben kime güvenicem artık?
Sadece yazmış olduğunuz sebeplerden olsaydı çok çabuk barışırdınız.
Başka birinin olduğunu düşünüyorum.
Üzülmeye değmez; sizi bir kalemde silen birinden canım ciğerim diye bahsetmeye hiç değmez.
cnm arama sorma sabirli ol... arayipta onu hakli gibi gosterme.... birak ne hali varsa gorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?