kendileri evliliklerinde hic kawga etmemislermi anladigim kadariyla sizin oyle buyuk bi sorununuz yok ama nisanlin herhalde fazla sosyallesmis dedigin gibi...
böyle bi durumda ne denilebilir ki... insan sevdiği insanın ailesini de kendi ailesi gibi görmeli... ama senin babanın hastanede olması bunları enterese etmemiş.demek ki sadece sana değil ailene de saygısı yokmuş.günahını da almayayım hoş belki başka durumlar vardır bilemeyiz...
merak ediyorum.burcu akrep mi?
kıyamam sana ..düşünmemeye çalış artık.. inan bana ailenin sağ olması anne babanın yanında olmasına şükret..boşver.unutursun.yeniden aşık olursun seversin.ilk nişanlısından ayrılan senmisin..aileni ve kendini daha fazla üzme artık
canim babana cok cok gecmis olsun. insallah en kisa zamanda iyilesir. seni boyle zor zamanlarda yalniz birakan nisanli, iyi ki esin olmamis. alelacele bohca almaya gelmesi ne demek. Allah seni korumus bence de.
Bana diyo ki Sen de git gez erkek arkadaşlarınla. E hani kızla erkek arkadaş olmazdı dedim. Eşşeklik etmişim dedi. E 2 yıldır ben boş yere mi bu kadar çile çektim dedim. Bir hiç uğruna mıydı dedim.
anlattiklarinizi sonuna kadar okumadim...
okuyamadim cunku hayretler icinde kaldim...
''Dyanamıyorum milletin bakmasına dedi. beni kiskaniyordu, bunu anliyordum'' vs...
bu kadar sig dusuncede olan, 2011'de yasamamiza ragmen cagin getirdiklerinden nasibini alamamis biriyle evlenmeyecek olmaniz beni hic ama hic uzmedi...aksine sevindim...
bence bu adam ruh hastasiymis zaten, denize herkes giriyor birbirini goruyor bunda buyutulecek bir sey yokken bu derece kiskanmasi hastaliktan baska bir sey degil...
gecmis olsun diyorum size...ve hic uzulmeyin diyorum, sevinin kurtuldugunuza...
bir de konu ile alakasi olmayan ama eklemek istedigim bir sey daha var...
babana gecmis olsun demek istiyorum...
lutfen suan erkek arkadasini degil babani dusun...
benim babam da senin babanin durumundaydi...
inan suan ask mesk dusunulecek zaman degil, birak ne hali varsa gorsun...babanin yanina git ve olabildigince onu gormeye calis...her dakikani onunla paylasmanin yollarini ara...
onun hosuna gidecek seyler yap mesela, neyi sever neyden hoslanirsa artik...
lutfen su herifi dusunmeyi birak ve babana destek ol...
Canım benm bu söylediğiyle herşeyi belli etmiş zaten
Acı ama gerçek aklı başkasına hatta başkalarına kaymış...
Ortam onu cezbetmiş ben ne yapıyorum onca kız hayatımı yaşamak varken demiş resmen...
Ama çok pişman olcak bilesin geçici şeyler için vazgeçti ya zamanla ben ne yaptım diyecek.
Ve kendi kendine acı çektirme ağla rahatla ama hergünü onun için ağlıyarak üzülerek geçirme çünkü onun pişmanlığını gördüğün an sende içinde bitirceksin ve ben boşuna
üzülmüşüm dememek için hergün kendine acı çektirme
Ben ağlıyorum ama sebep terkedilmek değil. Sebeb insanların nasıl böyle yalancı olabildiğini görmek
bu aralar çok duygusal oldum çıktım bende burda ağlıyorum bir tane kızılcık sopası alcaksın eşşek sudan gelene kadar dövceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?