Canım ciğerim.. Gitti...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çok sevgi görmeseydim böyle yıkılmazdım. En başından beri böyle olsa zaten başlamazdım. Ben böyle kandırılmışlığı sindiremiyorum

Babam iyileşssin Allahın izniyle. Ben de tatile gidip denize girmezsem ne olayım

Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste....dinsizin hakkindan imansiz gelir... oyle seyler ysarki oyle bir kandirilirki o da.. bu dunyada her iyilik ya da kotuluk gunu gelince mutlaka odeniyo... yakindir ozur dilemesi izle ve gor bak:)) sanada mutluluklar Allah o guzel gonlune gore versin...

Yok sevgili olsak geri döner derdim ama ailesi gelip bohça aldı pişman olsa bile belli etmez.

Oncelıkle babanıza allah sıfa versın(amın)...bence ufsk tefek tartısmalarla bıtmez boyle ısler demekkı aılelerde de skntı varmıs yoksa bı orta yol bulmaya calısırlardı sızden once onlar bırbırlerının bohcasını atmıs gıbıler...bıde yanlıs anlamayın ama yazdıklarınızda sonuna gulme ısaretı koyuyorsunuz ya bu uzuntuden mı sevıncten mı merak ettımkızmayın ama ben sızı bıraz rahatlamıs hıssettım

Sinirden. Sinir, öfke, üzüntü.. Karışık bir ruh hali. Ya gerçekten aileler arası hiç bişey yoktu. Çünkü sözden 1 ay sonra babam rahatsızlandı hastaneye yatırdık. Öyle gitme gelme olmadı. 1 Kere hastaneye bi kere eve destek ziyareti yaptılar. Biz hiç gidemedik. Hiç bi sorun yoktu :S

Ben 24 o 27 yaşında. 2 yıldır birlikteydik. Bilmiyorum acale mi oldu :S

Hımmm... Evlilik kararı için yaşlarınız küçük sayılmazmış, 2 yıl da beraberliğiniz varmış.
Daha ne olsun? Biraz zaman geçsin, kendini toparla bakalım. Neden, niçin sorularına
yanıt bulabilirsin belki. Hayat işte, her şey umduğumuz gibi gitmiyor. Umarım her şey
güzel olur.

Sabah 06:30da ayakta olmam gerekiyor. Uyuyamıyorum başım çatlıyor. Şöyle keskin bi uyku ilacı yok mudur? 3 haftadır uyuyamıyorum ben.

anladim bende oyle dusunmustummm...sinirden ofkeden insanin ruh hali bin bir sekle giriyor haklisin uzme kendini herseyin hayirlisi...tekrar babana gecmis olsun...bi sorun yokken neden boyle yapmislar anlamadimm akrabamisiniz?

Allah razı olsun. Ah bi o biraz zaman bi geçse. Naıl geçer.. Onsuz güne merhaba demek.. Onun olmadığını bilmek. Ben çok acılar çektim çok metanetliydim hep ama bu çok farklıymış meğer. Çok acı çektiriyor. Kahrolduğum bir başka şey de onun böyle üzülmüyor olması. Hiç sevmiyormuş meğer. Ama çok seviyorum derken vicdanı da sızlamıyormuş. Çok garip..

anladim bende oyle dusunmustummm...sinirden ofkeden insanin ruh hali bin bir sekle giriyor haklisin uzme kendini herseyin hayirlisi...tekrar babana gecmis olsun...bi sorun yokken neden boyle yapmislar anlamadimm akrabamisiniz?

Yok memleketler bile yakın değil. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İnşallah eden bulur

canım şimdi senin için yanıyordur ne yapacağını bilmiyorsundur ama sakın arama derim ben.boşver.seni böyle saçma bir tartışma yüzünden silen evlenince kimbilir neler ederdi.bide böyle düşün aileni ve kendini üzme..
aileni düşün bence.sen üzüldükçe onlarda üzülür..

Çok acımasızmış gerçekten...

Bence siz onu yüzme konusunda dinlemeyince oda size inat etmiş sanırım fakat ayrılmakta ne ya çok şaşırdım :26:başka şeyler olabilir mi acaba altnda çok mu tutucu biriydi nişanlınız:26:

Kızlar geçen yıl doğum günümde ailesi bana bi altın kolye hediye etmişti. Bunu iade edeyim mi? Hediye ya ayıp olur mu acaba?

Tutucu değildi. Sadece deniz konusunda böyleydi. Kıyafetlerimi açık bulmuyordu. İlk başlar erkek arkadaşlarımı istemiyordu. 2 yıl sonra git görüş eşşeklik etmişim ama beni de sıkma dedi :S

Yok memleketler bile yakın değil. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İnşallah eden bulur

Kızlar geçen yıl doğum günümde ailesi bana bi altın kolye hediye etmişti. Bunu iade edeyim mi? Hediye ya ayıp olur mu acaba?

bence simdilik kendinii sevdiginden sogutma ve kotu soz soyleme bedduada etme...bi kac gun sonra belki barisirsin belki affedersin büyük konusma sonra neden boyle dedim boyle dusundum diye pisman olursun...bi kac gun bekle ses cikmassa onlardan hem nabizlarini yoklamak icin bahane olur arayip dersin kolye kalmis gelip alin diye

Tutucu değildi. Sadece deniz konusunda böyleydi. Kıyafetlerimi açık bulmuyordu. İlk başlar erkek arkadaşlarımı istemiyordu. 2 yıl sonra git görüş eşşeklik etmişim ama beni de sıkma dedi :S

çevresi mi etkiliyor acaba kız arkadaşları mı edindi yeni sonra niye döndü acaba sözünden git görüş diye ilginç:26:Çok üzüleyin sizde ya çok zor bir durum fakat dikkat edin kendinize bol bol dua edin beddua etmeyin Rabbim herşeyi kararlamıştır

Bizim aramız bozulunca koştura koştura gelen aile onda varken pişman olsa bile aramaz Ben de aramam yeter bu kadar gurursuzluk.

Çevre edindi tabii. Eskiden kızla erkek arkadaş olmaz diyordu şimdi grupça takılacakmış. Hem haklı bile olsa onu sıkıyor bile olsam hakkım yok muydu görüşme demeye? Ben mi yanlışım? O benim o kadar kısıtlarken ben niye terk etmedim onu. Hayat görüşü 2 yılda bambaşka oldu. Tabi yükseği bitirdi adam yüksek mühendis oldu. İşsizdi iş sahibi oldu. Evi inşaattı şimdi bir tek kombisi eksik. Bulur bir sürü kız. Cefasını ben çektim sefasını başkası sürecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…