Canım ciğerim.. Gitti...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim aramız bozulunca koştura koştura gelen aile onda varken pişman olsa bile aramaz Ben de aramam yeter bu kadar gurursuzluk.

simdi o kadar seviyorum diyen insan hic yoktan bohca almaya geliyor bide ortada buyuk sorunda yok biraz enteresan bi durum acaba evliligi kaldiramayacagini anlayip bahanemi buldu???ailede masraf cikmayacak diye kosturdu belkide

O zaman çevre etkili olmuş...
Tabii ki de haklısın elbetteki karışacaksın eşler karşılıklı birbirlerini dinlemeli..
Herşeyde vardır bir hayır belki böylesi hayırlıdır evlenince belki daha çok üzülecektin:26:

simdi o kadar seviyorum diyen insan hic yoktan bohca almaya geliyor bide ortada buyuk sorunda yok biraz enteresan bi durum acaba evliligi kaldiramayacagini anlayip bahanemi buldu???ailede masraf cikmayacak diye kosturdu belkide

Dengesiz hasta insan.

Çevreyle değişiyorsa demek karakteri oturmamış ama bence çevreden de değil. Sevgisi bitmiş.

Dur şu şoku bi atlatayım. Şu güzel anıları bir beynimden sileyim. Şükredeceğim zaman da gelecek. Şu an çok acı çekiyorum.

ALLAH SABIR VERSIN(AMIN) annen bisey demiyormu sasirmistir kadin bohcayi alirken ne dediler ne sepeb solediler:26:

şimdi seni bıraktı,tenini göstermek istemeyen kişi sevdiğini başkasına yar edermi?etmemeli.ayrıyetten bohçasına s.çiim onlaın,babacın hastayken birde nekadar ayıp.ailesi aklı başında biri değilmiş ki.senin sözlün mutlaka birinden etkilendi şimdiden baş gelemiyorsun evlenince hiç baş gelinmez gibi laflar etmişlerdir o da doğru oldunu düşünerekten vazgeçti ya da evliliği g.tü yemedi.boşver güzelim yaa manyağın tekinden kurtulmuşsun bence...

Neyse kızlar. Tekrar çok teşekkür ediyorum derdime ortak oldunuz için. Babama bulunduğunuz iyi dilekler için.. Ben uyumaya çalışayım sabah iş var. İnşallah uyuyabilirim. İş yerinden girmeye çalışacağım. Allah rahatlık versin.

banada sankıı aklı karışmıs gıbı geldı aklını baska bı kızada kaydrmıs olabılır hanı son zamanlrda erkek arkdaslarınladal gorus benide rahat bırak demısyaa bana tuhaf geldı umarım yanılıyorumdur umarım sadece evlılık stresıdır pısman olup doner canm

Son düzenleme:

Pişman olup dönse bile ben nasıl unuturum bunları...

Ağladı.. Onların yanında da ağladı maalesef. Anlaşamıyormuşuz en iyi bitmesiymiş. Sebep buymuş.

aglar tabi kocasi hastanede yaptiklarina bak sormadilarmi anlasmazliklariniz nedir ne degildir niye tartisiyorsunuz bi yol bulalimm sormadilarsa saten sorumsuzlar demekki:26:

Ben de onu dedim. Madem kıskanıyorsun beni neden başkasına yar ediyorsun. Hani benim için ölür öldürürdün? Hani ayrılıp başkasının koynuna gidersem mahvolurdun? O da sen mutlu ol da ben başka şey istemem dedi

bence o biraz fazla sosyalleşmiş aklına başka birileri düşmüş gibi geldi. yoksa normal şartlarda normal kapasitede insanların baban en azından hastaneden çıkana kadar beklemeleri lazım. çok saçma ama üzülme bence bu kadar kolay ve çirkince düşüncesizlikle senden vazgeçebiliyosa bide sana ileride neler yapabileceğini düşün.... Allah Allah ne mantık ne başka bişe saçmalığa bak....

aglar tabi kocasi hastanede yaptiklarina bak sormadilarmi anlasmazliklariniz nedir ne degildir niye tartisiyorsunuz bi yol bulalimm sormadilarsa saten sorumsuzlar demekki:26:

Önceki kavgada sormuşlardı şimdi sormadılar. İkinciye olunca siz beceremeyeceksiniz bu işi demiş gelmişler

Madem başkaları aklına düşmüş neden senin tırnağın etmeyecek insanlar için yaptıklarına bak felan dedi çok garip :S

Önceki kavgada sormuşlardı şimdi sormadılar. İkinciye olunca siz beceremeyeceksiniz bu işi demiş gelmişler

kendileri evliliklerinde hic kawga etmemislermi anladigim kadariyla sizin oyle buyuk bi sorununuz yok ama nisanlin herhalde fazla sosyallesmis dedigin gibi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…